Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Tina.Sara']Dziękuję :cool3: moje również :cool3: Dziekuje za sliczna karteczke :multi: Ty chcesz sie bana dorobic? :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 moja droga czy u ciebie tez jest tak nudno? Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 furciaczek napisał(a):moja droga czy u ciebie tez jest tak nudno? Hmm,to zalezy o co ci chodzi :cool3: Ja sie w pracy nie nudze bo jak mam chwilke to na dogo wlaze odrazu :evil_lol: Jak ty sie mozesz nudzic przy takim zwierzyncu? :crazyeye: I jeszcze takie pytanko,jak wychodzisz na spacerki?Furcia z Prezesem a Niuniek osobno? Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='kamila-dog']Dziekuje za sliczna karteczke :multi: Ty chcesz sie bana dorobic? :diabloti: dlaczego? :diabloti: wymiarowa jest:eviltong: Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Niuniek nie wychodzi na spacerki, ja go wynosze tylko na podworko albo balkon bo biedaczyna ledwo lazi po prostej a co dopiero po schodach. spadlby jak nic:-( a nudze sie bo caly zwierzyniec spi:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):dlaczego? :diabloti: wymiarowa jest:eviltong: Ze wymiarowa to wiem :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kamila-dog napisał(a):Ze wymiarowa to wiem :diabloti: a czemu??????:diabloti: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 furciaczek napisał(a):Niuniek nie wychodzi na spacerki, ja go wynosze tylko na podworko albo balkon bo biedaczyna ledwo lazi po prostej a co dopiero po schodach. spadlby jak nic:-( a nudze sie bo caly zwierzyniec spi:evil_lol: Oj,biedactwo :-( A ty masz tam jakis ogrodek czy cos? Myslisz ze on bedzie chodzil jak sie podleczy i wogole czy juz tak zostanie...:-( Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):a czemu??????:diabloti: Oj ty juz dobrze wiesz,nie sciemniaj :diabloti: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kamila-dog napisał(a):Oj ty juz dobrze wiesz,nie sciemniaj :diabloti: :evil_lol: nie wiem, serio:placz: Quote
furciaczek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kamila-dog napisał(a):Oj,biedactwo :-( A ty masz tam jakis ogrodek czy cos? Myslisz ze on bedzie chodzil jak sie podleczy i wogole czy juz tak zostanie...:-( tak mam ogrodek:p wiesz on teraz jest slabiutki bo od jakiegos czasu nic nie jadl, mysle ze jak wroca mu sily to bedzie sobie calkiem zwawo dreptal:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dobry wieczór :multi: 4 strony gadaniny i ani jednej fotki, gaduły :-P Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tina.Sara napisał(a):nie wiem, serio:placz: Powaznie? :crazyeye: furciaczek napisał(a):tak mam ogrodek:p wiesz on teraz jest slabiutki bo od jakiegos czasu nic nie jadl, mysle ze jak wroca mu sily to bedzie sobie calkiem zwawo dreptal:loveu: Ale masz super ze masz ogrodek :multi: :evil_lol: No i mam nadzieje ze Niuniek szybko nabierze sil :p Strasznie mi sie podoba imie Niuniek,bo mi sie dobrze kojarzy :oops: Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Dobry wieczór :multi: 4 strony gadaniny i ani jednej fotki, gaduły :-P Przepraszam ale jestem w pracy i nie ma jak...:-( Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 diabelkowa napisał(a):co tam u wass slychac ?:)) No ja sie jeszcze mecze poltora godzinki w pracy a potem 2 dni wolnego wiec wynagrodze Lali dzisiejszy dzien :evil_lol: Kurcze,jakies wakacje by sie przydaly bo len mnie dopada :cool1: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cześć jak tam w pracy? mówisz, ze Ci sie nie chce co... mi sie nie chce wracać do szkoły... sama widziszisz ile tego wszystkiego mam, juz mi sie nie chce... chciałabym jak najszybciej, zeby były ferie... Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 haska_12 napisał(a):Dobry wieczorek Kamilko :) Czesc :p Cerber napisał(a):Cześć jak tam w pracy? mówisz, ze Ci sie nie chce co... mi sie nie chce wracać do szkoły... sama widziszisz ile tego wszystkiego mam, juz mi sie nie chce... chciałabym jak najszybciej, zeby były ferie... No mi sie nie chce ale to jest nic w porownaniu z tym jak mi sie niechcialo do szkoly chodzic :evil_lol: Jak sobie przypomne frekfencje na koniec roku :oops: A w pracy maly ruch,wszyscy splukani sa chyba po swietach(wlacznie ze mna :angryy: ) Quote
haska_12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Luiza- Ja też chce ferii :(... Juz wole isc do pracy... :p A jakby to było mozliwe to bym chciała wogóle nie pracować.Wolałabym lezec na kanapie, a pieniądze same by mi z sufitu spadały :p ... Ale niestety.. nie ma tak łatwo... :roll: :p Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='haska_12']Luiza- Ja też chce ferii :(... Juz wole isc do pracy... :p A jakby to było mozliwe to bym chciała wogóle nie pracować.Wolałabym lezec na kanapie, a pieniądze same by mi z sufitu spadały :p ... Ale niestety.. nie ma tak łatwo... :roll: :p Oj,dlugo bys ta nie wytrzymala :shake: mowie ci :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ja mimo tego, ze nigdy rewelacyjnie sie nie uczyłam to frekfencje miałam w 100% jakoś tylko nigdy nagrody nie dostałam, ale to nic :) buuu wszyscy spłukani, ja tyeż spłukana :( buuuuuu Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cerber napisał(a):ja mimo tego, ze nigdy rewelacyjnie sie nie uczyłam to frekfencje miałam w 100% jakoś tylko nigdy nagrody nie dostałam, ale to nic :) buuu wszyscy spłukani, ja tyeż spłukana :( buuuuuu No ja splukana to jestem zawsze,nie wazne czy swieta czy cos innego :eviltong: Quote
Cerber Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kamila-dog napisał(a):Oj,dlugo bys ta nie wytrzymala :shake: mowie ci :evil_lol: oj tak masz racje, ja jak mam wolne 2-3 dni to dostaje kociokwika, naporawde... Quote
Kamila Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cerber napisał(a):oj tak masz racje, ja jak mam wolne 2-3 dni to dostaje kociokwika, naporawde... No doladnie,ja po 3 dniach wolnego ktore mialam w swieta bylam bardziej zmeczona niz po pracy :evil_lol: Zmeczona nic nie robieniem normalnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts