Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haska_12']
:loveu: :loveu: :loveu: Ta fotka jest cudna :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Ania-k']jak renifer :loveu: :loveu:

Jaki renifer? :crazyeye: Gdzie? :-o

Posted

kamila-dog napisał(a):
Wstalam o 10 (11 polskiego czasu),czyli tak jak zwykle :evil_lol:

aaaaa no widzisz a ja wstałam o 7.30 więc sie nie dziw, ze poszłam wczesniej spać :D:D:D:D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
nie no on jest cudnaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki :lol:

Cerber napisał(a):
aaaaa no widzisz a ja wstałam o 7.30 więc sie nie dziw, ze poszłam wczesniej spać :D:D:D:D

No juz sie nie dziwie :eviltong:

Marta_Ares napisał(a):
hehe ja poszlam spac o 2 i wstalam o 8:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No ja po 6h snu bylabym nieprzytomna ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):
Dzieki :lol:
No juz sie nie dziwie :eviltong:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

co tam słychać? :)

Posted

Cerber napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

co tam słychać? :)

Wszystko w porzadeczku,za 25min koncze prace a za 15 min przychodzi po mnie kolezanka z Lalunia :p

Posted

kamila-dog napisał(a):

No ja po 6h snu bylabym nieprzytomna ;)

Ja bylam ale rano:evil_lol: mala czarna pomogla, a wieczorem to mi sie wogole nie chce spac ale to juz z przyzwyczajenia, bo zawsze tyle nauki:evil_lol: :evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Wszystko w porzadeczku,za 25min koncze prace a za 15 min przychodzi po mnie kolezanka z Lalunia :p

ooo to ciekaweie bo ja za jakies 15 minut to wyląduje w wyrku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Ja bylam ale rano:evil_lol: mala czarna pomogla, a wieczorem to mi sie wogole nie chce spac ale to juz z przyzwyczajenia, bo zawsze tyle nauki:evil_lol: :evil_lol:

No ja tez jestem przyzwyczajona ze pozno chodze spac bo pozno koncze prace :lol:

Cerber napisał(a):
ooo to ciekaweie bo ja za jakies 15 minut to wyląduje w wyrku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale ci zazdroszcze :eviltong: Ja tak szybko sie dzis nie poloze :shake:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Ale ci zazdroszcze :eviltong: Ja tak szybko sie dzis nie poloze :shake:

heheheh a ja se jeszcze chyba w wyrku obejrze bajke Walta Disneya pt. ,,Arystokraci'' ona jest bardzo stara o takich kotach :D

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ale Hasta jest jeszzce u hodowczyni?Ile ona ma?
A co do dogo no to wciaga na maxa :evil_lol: Ja nawet nie wiem jak tu trafilam ale wsiaklam jak nic :p

dolaczam do dogomaniakow z rodzaju nocnych :cool1: (czekam na moja lepsza polowe...)
a wracajac do Twojego pytania, to Hasta jest jeszcze w hodowli :placz:
(ma 5 miesiecy)

trafi do nas jako spory podlotek - 9 miesiecy, jak wiadomo, to dorosle cialko, a w lebku pstro ;)

pozdrawiam!!!
-Kaska

Posted

Marta_Ares napisał(a):
wiesz w sumie Kamila ja tez jestem przyzwyczajona juz przywyklam do tego ze pozno chodze spac, bo poprostu tak lubie.
Czyzby nocny spacerek z Lala sie szykowal???

Nom,ale juz po :p

Cerber napisał(a):
heheheh a ja se jeszcze chyba w wyrku obejrze bajke Walta Disneya pt. ,,Arystokraci'' ona jest bardzo stara o takich kotach :D

To milego ogladania :p

Cerber napisał(a):
dobtranoc Kamilko :*:*

Dobranoc :p

Kaśka (Hasta) napisał(a):
dolaczam do dogomaniakow z rodzaju nocnych :cool1: (czekam na moja lepsza polowe...)
a wracajac do Twojego pytania, to Hasta jest jeszcze w hodowli :placz:
(ma 5 miesiecy)

trafi do nas jako spory podlotek - 9 miesiecy, jak wiadomo, to dorosle cialko, a w lebku pstro ;)

pozdrawiam!!!
-Kaska

O kurcze,to ja wlasnie chcialam dozia z pl hodowli ale jak sobie pomyslalam ze przybedzie do mnie w wieku 9 miesiecy to zrezygnowalam...:oops:

Posted

jestes w o tyle lepszej sytuacji, ze mozesz sobie sprawic doga tutaj w UK :)
nie jestem obeznana, ale na pewno znajdziesz dobra hodowle.

natomiast nie ma hodowli GP :shake:
dlatego zdecydowalismy sie na ten krok - dluuugie czekanie, transport, sporo wydatkow, ale coz... realizujemy marzenia! :p

kiedys trafila do nas ponad 2-letnia cudna sunia, mieszaniec doga z owczarkiem niem. - zabrana z metrowego lancucha przy budzie :angryy:, i nie mielismy z nia zadnych problemow, szybko przystosowala sie do nowego domu.
mam nadzieje ze w przypadku 9-ciomiesiecznej psiny proces ten przebiegniej jeszcze sprawniej
(pomijam fakt ze to sprzedajna bestia, juz po kilku godzinach przebywania z nami byla cala nasza :cool1: wystarczyla zabawa i nieco przysmakow... a na poczatku obwarczala :mad:)

dobranoc i do nastepnego razu!
-Kaska

Posted

Dzień dobry Kamilko, jak tam się spało... o której wstałas ?

sliiiczna fooooocia !!!!!! ;] teeee lapeczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co ona ma tekiego czerwonego na tej lapcej ednej?

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)']jestes w o tyle lepszej sytuacji, ze mozesz sobie sprawic doga tutaj w UK :)

No niby tak ale mnie sie nie podobaja tutaj dogi za bardzo,wszystkie ktore widzialam sa takie bardzo charcie :oops:

[quote name='furciaczek']dziendobry kamilko:p jak ci tam mija poranek w deszczowym Londynie:cool3:

Poranek byl cudny,slonko swiecilo :evil_lol: a potem zaczelo lac i teraz jest...:cool1: beznadziejnie :shake:

[quote name='diabelkowa']

Dzień dobry Kamilko, jak tam się spało... o której wstałas ?

sliiiczna fooooocia !!!!!! ;] teeee lapeczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co ona ma tekiego czerwonego na tej lapcej ednej?

No wlasnie nic tam nie ma,tak fotka wyszla :roll:

[quote name='Tina.Sara']dzień dobry :cool3: jak zdrówko??

A w porzadeczku :lol: a jak twoje? :cool3:

Ja standardowo w pracy,na szczescie jutro i poniedzialek wolne :multi: