Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zolly napisał(a):
pisara, psiara ;)

tyle że rodzinka w Polsce w większości i piesów nie puściła :evil_lol:

No tak :p A jakie macie psiaki?Bo chyba galerii nie masz,co? :cool3:
I napisz jak mozesz co ta twoja siostra robi w Londku...:cool3:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
to fajnie tam macie... śliczna pogoda :)

Lui-jak ci sie tak podoba to wyrabiaj Cerberkowi paszport i przyjezdzaj po maturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Lui-jak ci sie tak podoba to wyrabiaj Cerberkowi paszport i przyjezdzaj po maturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no a co Ty myślisz, ze nie przyjade... przeciez ja w czerwcu jade do Anglii, ale do Menczestaru, a nie do Londynu... niestety od Menczesteru do Londynu jest aż 5 godz. jazdy...

Posted

Cerber napisał(a):
no a co Ty myślisz, ze nie przyjade... przeciez ja w czerwcu jade do Anglii, ale do Menczestaru, a nie do Londynu... niestety od Menczesteru do Londynu jest aż 5 godz. jazdy...

Ale jedziesz tylko na wakacje?Z Cerberkiem?I czemu nie do londka :mad: :mad: :mad:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ale jedziesz tylko na wakacje?Z Cerberkiem?I czemu nie do londka :mad: :mad: :mad:

tak jade tylko na wakacje, a do menczesteru dlatego, ze tam mam siostre i szwagra i ja jad właśnie do nich...

Posted

Cerber napisał(a):
tak jade tylko na wakacje, a do menczesteru dlatego, ze tam mam siostre i szwagra i ja jad właśnie do nich...

Ja nie wiedzialam ze ty masz siostre :crazyeye:

Cerber napisał(a):
Dobranoc Kamilko... :*

Ja nie ide jeszcze spac :diabloti:

Posted

Witam Cię Kamilko :)

kamila-dog napisał(a):

Ja nie ide jeszcze spac :diabloti:

Ty nie szłaś spać, ale ja szłam i dlatego powiedziałam dobranoc.... tym bardziej że w kilku galeriach się pożegnałam... a co u Ciebie miałabym się nie pożegnać, ajak ze sobą chyba na 10 galeriach o czym innym gadałyśmy :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
Witam Cię Kamilko :)

Witam Lui :multi:

haska_12 napisał(a):
Dzień dobry :)

Dziendoberek :multi:

diabelkowa napisał(a):
nowe fotki!!!

Beda pozniej jak sie uda :eviltong:

Posted

witam!

No my jestesmy z tych "czekajacych"... -my w Szkocji, Hasta w Polsce :(
Jezdzimy tylko w odwiedziny - miesiac temu bylismy na 3-dniowej wizytacji :)
Wytarmosilismy psine za uszy i fafelki, z nadzieja ze troszke stlumimy tesknote, a tu jak na zlosc - tesknota jeszcze wieksza!!! :placz:

Czas leci blyskawicznie, ale ta zasada sie nie dziala gdy sie na kogos czeka...
Hodowczyni zdaje nam relacje z poczynan malego lobuza, przesyla zdjecia, ogladamy fotki, ktore sami napstrykalismy bedac w odwiedzinach, ale to wszystko malo!...

Zostaly "tylko" 4 miesiace, wiec czas zalatwiac formalnosci, zdecydowac sie na transport, zabukowac bilety - dlatego znalazlam sie na dogomanii :p -Wiele madrych osob tu macie, wiec bede Was meczyc ile wlezie :eviltong:
Chcialam tu zajrzec, zadan pare pytan i zniknac, ale dogomania tak wciaga!!! - z reszta, komu ja to tlumacze, skoro tu sami "starzy wyjadacze"... :)
Zatem postanowilam zostac, jako "polpsiara" (psa jeszcze fizycznie nie mam, ale sercem jestem psiara w 100%)

pozdrawiam!
-Kaska

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
witam!

No my jestesmy z tych "czekajacych"... -my w Szkocji, Hasta w Polsce :(
Jezdzimy tylko w odwiedziny - miesiac temu bylismy na 3-dniowej wizytacji :)
Wytarmosilismy psine za uszy i fafelki, z nadzieja ze troszke stlumimy tesknote, a tu jak na zlosc - tesknota jeszcze wieksza!!! :placz:

Czas leci blyskawicznie, ale ta zasada sie nie dziala gdy sie na kogos czeka...
Hodowczyni zdaje nam relacje z poczynan malego lobuza, przesyla zdjecia, ogladamy fotki, ktore sami napstrykalismy bedac w odwiedzinach, ale to wszystko malo!...

Zostaly "tylko" 4 miesiace, wiec czas zalatwiac formalnosci, zdecydowac sie na transport, zabukowac bilety - dlatego znalazlam sie na dogomanii :p -Wiele madrych osob tu macie, wiec bede Was meczyc ile wlezie :eviltong:
Chcialam tu zajrzec, zadan pare pytan i zniknac, ale dogomania tak wciaga!!! - z reszta, komu ja to tlumacze, skoro tu sami "starzy wyjadacze"... :)
Zatem postanowilam zostac, jako "polpsiara" (psa jeszcze fizycznie nie mam, ale sercem jestem psiara w 100%)

pozdrawiam!
-Kaska

Ale Hasta jest jeszzce u hodowczyni?Ile ona ma?
A co do dogo no to wciaga na maxa :evil_lol: Ja nawet nie wiem jak tu trafilam ale wsiaklam jak nic :p

Posted

[quote name='furciaczek']czesc kochana:) wiem ze ostatnio nieczesto wpadam:oops: zalatana cosik jestem:oops:

ta focia wymiata:loveu:

Wiem wiem,ja tez nie zawsze mam czas :roll: A ty jak jeszcze Puzonik przyjedzie to juz wogole nie bedziesz miala na nic czasu :shake: tzn na dogo...