Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 zolly napisał(a):pisara, psiara ;) tyle że rodzinka w Polsce w większości i piesów nie puściła :evil_lol: No tak :p A jakie macie psiaki?Bo chyba galerii nie masz,co? :cool3: I napisz jak mozesz co ta twoja siostra robi w Londku...:cool3: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 haska_12 napisał(a):Dobrywieczórdobranoc :p A czemu dobranoc? :mad: Spac juz idziesz? :cool3: Ja za 45min koncze prace :multi: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):No dzis wyjatkowo :evil_lol: Nie bylo tak zimno i nawet sloneczko wyszlo :multi: to fajnie tam macie... śliczna pogoda :) Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cerber napisał(a):to fajnie tam macie... śliczna pogoda :) Lui-jak ci sie tak podoba to wyrabiaj Cerberkowi paszport i przyjezdzaj po maturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):Lui-jak ci sie tak podoba to wyrabiaj Cerberkowi paszport i przyjezdzaj po maturze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no a co Ty myślisz, ze nie przyjade... przeciez ja w czerwcu jade do Anglii, ale do Menczestaru, a nie do Londynu... niestety od Menczesteru do Londynu jest aż 5 godz. jazdy... Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cerber napisał(a):no a co Ty myślisz, ze nie przyjade... przeciez ja w czerwcu jade do Anglii, ale do Menczestaru, a nie do Londynu... niestety od Menczesteru do Londynu jest aż 5 godz. jazdy... Ale jedziesz tylko na wakacje?Z Cerberkiem?I czemu nie do londka :mad: :mad: :mad: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):Ale jedziesz tylko na wakacje?Z Cerberkiem?I czemu nie do londka :mad: :mad: :mad: tak jade tylko na wakacje, a do menczesteru dlatego, ze tam mam siostre i szwagra i ja jad właśnie do nich... Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cerber napisał(a):tak jade tylko na wakacje, a do menczesteru dlatego, ze tam mam siostre i szwagra i ja jad właśnie do nich... Ja nie wiedzialam ze ty masz siostre :crazyeye: Cerber napisał(a):Dobranoc Kamilko... :* Ja nie ide jeszcze spac :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 widze ze Ty tez jeszcze nie spisz???:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Marta_Ares napisał(a):widze ze Ty tez jeszcze nie spisz???:evil_lol: No wlasnie nie spie ale pora by sie wybrac do lozka bo Lala czeka :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Marta_Ares napisał(a):Ja wlasnie spadam DOBRANOC:* No to dobranoc :p Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam Cię Kamilko :) kamila-dog napisał(a): Ja nie ide jeszcze spac :diabloti: Ty nie szłaś spać, ale ja szłam i dlatego powiedziałam dobranoc.... tym bardziej że w kilku galeriach się pożegnałam... a co u Ciebie miałabym się nie pożegnać, ajak ze sobą chyba na 10 galeriach o czym innym gadałyśmy :D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cerber napisał(a):Witam Cię Kamilko :) Witam Lui :multi: haska_12 napisał(a):Dzień dobry :) Dziendoberek :multi: diabelkowa napisał(a):nowe fotki!!! Beda pozniej jak sie uda :eviltong: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 witam! No my jestesmy z tych "czekajacych"... -my w Szkocji, Hasta w Polsce :( Jezdzimy tylko w odwiedziny - miesiac temu bylismy na 3-dniowej wizytacji :) Wytarmosilismy psine za uszy i fafelki, z nadzieja ze troszke stlumimy tesknote, a tu jak na zlosc - tesknota jeszcze wieksza!!! :placz: Czas leci blyskawicznie, ale ta zasada sie nie dziala gdy sie na kogos czeka... Hodowczyni zdaje nam relacje z poczynan malego lobuza, przesyla zdjecia, ogladamy fotki, ktore sami napstrykalismy bedac w odwiedzinach, ale to wszystko malo!... Zostaly "tylko" 4 miesiace, wiec czas zalatwiac formalnosci, zdecydowac sie na transport, zabukowac bilety - dlatego znalazlam sie na dogomanii :p -Wiele madrych osob tu macie, wiec bede Was meczyc ile wlezie :eviltong: Chcialam tu zajrzec, zadan pare pytan i zniknac, ale dogomania tak wciaga!!! - z reszta, komu ja to tlumacze, skoro tu sami "starzy wyjadacze"... :) Zatem postanowilam zostac, jako "polpsiara" (psa jeszcze fizycznie nie mam, ale sercem jestem psiara w 100%) pozdrawiam! -Kaska Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Kaśka (Hasta) napisał(a):witam! No my jestesmy z tych "czekajacych"... -my w Szkocji, Hasta w Polsce :( Jezdzimy tylko w odwiedziny - miesiac temu bylismy na 3-dniowej wizytacji :) Wytarmosilismy psine za uszy i fafelki, z nadzieja ze troszke stlumimy tesknote, a tu jak na zlosc - tesknota jeszcze wieksza!!! :placz: Czas leci blyskawicznie, ale ta zasada sie nie dziala gdy sie na kogos czeka... Hodowczyni zdaje nam relacje z poczynan malego lobuza, przesyla zdjecia, ogladamy fotki, ktore sami napstrykalismy bedac w odwiedzinach, ale to wszystko malo!... Zostaly "tylko" 4 miesiace, wiec czas zalatwiac formalnosci, zdecydowac sie na transport, zabukowac bilety - dlatego znalazlam sie na dogomanii :p -Wiele madrych osob tu macie, wiec bede Was meczyc ile wlezie :eviltong: Chcialam tu zajrzec, zadan pare pytan i zniknac, ale dogomania tak wciaga!!! - z reszta, komu ja to tlumacze, skoro tu sami "starzy wyjadacze"... :) Zatem postanowilam zostac, jako "polpsiara" (psa jeszcze fizycznie nie mam, ale sercem jestem psiara w 100%) pozdrawiam! -Kaska Ale Hasta jest jeszzce u hodowczyni?Ile ona ma? A co do dogo no to wciaga na maxa :evil_lol: Ja nawet nie wiem jak tu trafilam ale wsiaklam jak nic :p Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzień dobry Kamilko, jak tam się spało... o której wstałas ? heheheheh poddaje sie, tylko mnie nie bijcie :D:D:D:D:D:E:D:D:D:D::D:D Quote
furciaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czesc kochana:) wiem ze ostatnio nieczesto wpadam:oops: zalatana cosik jestem:oops: ta focia wymiata:loveu: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Wstalam o 10 (11 polskiego czasu),czyli tak jak zwykle :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='furciaczek']czesc kochana:) wiem ze ostatnio nieczesto wpadam:oops: zalatana cosik jestem:oops: ta focia wymiata:loveu: Wiem wiem,ja tez nie zawsze mam czas :roll: A ty jak jeszcze Puzonik przyjedzie to juz wogole nie bedziesz miala na nic czasu :shake: tzn na dogo... Quote
Recommended Posts