Kamila Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No u nas tez sniegu nie ma i raczej nie bedzie ;) Kurcze,zaraz bedzie imprezka bo prawie 100 stronka :multi: Dopiero teraz zauwazylam :cool1: Quote
Kamila Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No to taka Lalunia na dobranoc :p Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 to imprezka sie zapowiada...:multi: Dobranoc :* Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Znając moje szczęście ja imprezkę przegapię :diabloti: kamila-dog napisał(a):No to taka Lalunia na dobranoc :p Pancia! Ty spisz na podłodze, mam ochote pospać na łóżku :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Marta_Ares napisał(a):to imprezka sie zapowiada...:multi: Dobranoc :* No imprezka bedzie pod warunkiem ze towarzystwo dopisze :cool3: :: FiGa :: napisał(a):Znając moje szczęście ja imprezkę przegapię :diabloti: Pancia! Ty spisz na podłodze, mam ochote pospać na łóżku :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: No to postaraj sie nie przegapic :eviltong: A Lala na lozeczku spi w dzien,a pancia w nocy :p Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Śpiąca Królewna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 samograj napisał(a): Bardzo dziekuje!!! Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Kamila, masz wiosenny bannerek w moim i Justynki wątku :D Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ooooooo wbiłam się na balange... jupiiiiiiiiii to teraz dźampreza idzie tak... gratuluję 100 strony :) :BIG: :BIG: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :drinka: :laola: :laola: :drinking: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :BIG: :new-bday: :BIG: :knajpa: :pepsi: :sabber: :drinking: :drinking: :drinka: :drink1: :chlup: :eating: :cunao: 100 stronka! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Zdążyłam!! Zdążyłam!! :sweetCyb: Zdążyłam na stronkę nr 100 :cool3: Ja jako że nie piję, i nigdy nie zamieżam wziąść tego świństwa do ust to obleję to jedynie colą :pepsi::pepsi::pepsi: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Samturia napisał(a):Kamila, masz wiosenny bannerek w moim i Justynki wątku :D Wiem,wiem :p Bardzo dziekuje,ale najpierw musze miec ten ktory mi Samograj zrobila bo poki co bardziej pasuje :cool3: Cerber napisał(a):ooooooo wbiłam się na balange... jupiiiiiiiiii to teraz dźampreza idzie tak... gratuluję 100 strony :) :BIG: :BIG: :popcorn: :drinka: :laola: :laola: :drinking: :smilecol: Dziekuje,mysllam ze nie dojde do tej setki :eviltong: haska_12 napisał(a)::ylsuper: :ylsuper: :bigcool: :BIG: :new-bday: :BIG: 100 stronka! :multi: :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Zdążyłam!! Zdążyłam!! :sweetCyb: Zdążyłam na stronkę nr 100 Ja jako że nie piję, i nigdy nie zamieżam wziąść tego świństwa do ust to obleję to jedynie colą :pepsi: Nic nie pijesz? :crazyeye: Nigdy? Zaraz beda fotki z okazji 100 stronki :evil_lol: Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 100 strona!!! congratulations!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pierwszy raz robie to przez fotosika...:oops: I sie udalo :multi: :multi: :multi: No to imprezka bo zaraz spadam do pracy :cool1: :cunao: :eating: :drinka: :drink1: :chlup: :drinking: :beerchug: :sabber: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :cunao: :eating: :kaffee_2: :drinka: :facelick: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Samturia napisał(a): 100 strona!!! congratulations!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Thanks :p :p :p Quote
samograj Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ JESZCZE ZAŁAPAŁAM ZA 100 STRONĘ!!! NO TO TRZA UCZCIĆ TĘ SETKĘ!!!:multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ostatnia fotka piękna :loveu: i poprzednie z pancią też nie najgorsze :cool3: Fotosik to wspaniała rzecz, nie trzeba się tak naklikać jak na imageshack bo można dać aż 50 fot na raz :multi: a i nie zamula tak jak imegeshack :mad: Co do picia - chodziło mi o alkohol :diabloti: Bo nedemną już nieźle pewnie wstawione :evil_lol: [dżołk] Samograj - to niesamowite że tak szybko nauczylas sie robic takie piekne bannerki, przepraszam że wychwalam tutaj ale jest to m in komentarz do Waszego nowego bannerka ;) Świetny :multi: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 samograj napisał(a):MAM NADZIEJĘ, ŻE SIĘ JESZCZE ZAŁAPAŁAM ZA 100 STRONĘ!!! NO TO TRZA UCZCIĆ TĘ SETKĘ!!!:multi: :multi: :multi: Ale super :multi: :multi: :multi: Oczywiscie ze sie zalapalas :p :: FiGa :: napisał(a):Ostatnia fotka piękna :loveu: i poprzednie z pancią też nie najgorsze :cool3: Fotosik to wspaniała rzecz, nie trzeba się tak naklikać jak na imageshack bo można dać aż 50 fot na raz :multi: a i nie zamula tak jak imegeshack :mad: Co do picia - chodziło mi o alkohol :diabloti: Bo nedemną już nieźle pewnie wstawione :evil_lol: [dżołk] Samograj - to niesamowite że tak szybko nauczylas sie robic takie piekne bannerki, przepraszam że wychwalam tutaj ale jest to m in komentarz do Waszego nowego bannerka ;) Świetny :multi: No ja pierwszy raz w fotosiku wiec mialam maly problem na poczatku :oops: Ale teraz juz kumam :p A ile ty masz lat ze nie pijasz alkoholu nic a nic? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale ostatnia fotka jest kochana :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a): A ile ty masz lat ze nie pijasz alkoholu nic a nic? :cool3:Kobiety o wiek się nie pyta :diabloti: No więc mam lat 17, wiem że to jeszcze nie czas by sie deklarować że będe abstynentką jeśli chodzi o %, ale nie znam osoby w mojej miejscowości która by, tak jak ja, jeszcze nie spróbowała tego świństwa :shake: Nie chcę sobie zatruwać organizmu już zanim w pełni bedę za siebie odpowiedzialna ;) Ale nie wiem co będzie KIEDYŚ, w dalekiej przyszłości i może, a raczej napewno będzie mnie kusić, zobaczymy jak długo się uchowam :diabloti: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 haska_12 napisał(a):Ale ostatnia fotka jest kochana :loveu: :oops: Dzieki :p :: FiGa :: napisał(a):Kobiety o wiek się nie pyta :diabloti: No więc mam lat 17, wiem że to jeszcze nie czas by sie deklarować że będe abstynentką jeśli chodzi o %, ale nie znam osoby w mojej miejscowości która by, tak jak ja, jeszcze nie spróbowała tego świństwa :shake: Nie chcę sobie zatruwać organizmu już zanim w pełni bedę za siebie odpowiedzialna ;) Ale nie wiem co będzie KIEDYŚ, w dalekiej przyszłości i może, a raczej napewno będzie mnie kusić, zobaczymy jak długo się uchowam :diabloti: No ja jak mialam 17 lat to tez nie pilam :eviltong: Zartuje teraz oczywiscie,kazdy robi to co chce i co uwaza za najlepsze dla niego :p Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 do tej pory bylam cichym podgladaczem Lali ;) teraz sie ujawnie, zeby zwerbalizowac (uwaga, trudne slowo :cool3:) swoja opinie na Jej temat: jest przepiekna!!! :loveu: duza, sliczna przytulanka - gratulacje dla Ciebie i usciski dla Lali! -Kaska Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Czesc Kasiu,witamy w galerii :multi: Widze ze piszemy na tym samym watku angielskim :cool3: A Ty tak wogole to z jakiego powodu sie do uk wybierasz?Bo chyba nie pisalas,a jak pisalas to przeoczylam :oops: Quote
Recommended Posts