Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 No to ja moze wstawie jakies foteczki :p Narazie tylko 2 :diabloti: Kleju sie mojej kruszynce zachcialo wachac :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hehehe Lala pomaga ci prezenty szykować :p :p :p Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehehe Lala pomaga ci prezenty szykować :p :p :p To nie ja tylko moja kolezanka Dominika robi lancuch na... lustro :eviltong: To ja :p A teraz idziemy na spacerek :p Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Piękna fotka :loveu: Kamilka pewnie teraz przy "wigilijnym stole" :evil_lol: Quote
simbik Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Fajna fotka :lol: , przez tą perspektywę to się wydajesz kruszynką przy Lali :roll: . Quote
Kamila Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Simbik-juz pisalam ze to nie ja jestem na tej fotce :cool3: :p Quote
AśkaK Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 [quote name='kamila-dog'] Kleju sie mojej kruszynce zachcialo wachac :mad: Ale jej fafelek do przodu zawędrował!:loveu: :lol: Tylko żeby się Lalcia tak jak nasza Lusia nie zakleiła!:evil_lol: Jak minęła Wigilia?:p Quote
Kamila Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 A bardzo milo :p Chociaz to nie to samo co wigilia w pl z rodzinka :shake: No ale moze w przyszlym roku uda sie pojechac do pl... :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jak tam po wigilii najedzona???:evil_lol: a dlaczego w tym roku nie byliscie w polsce?? MOj kuzyn przed swietami z Londynu czekal na wylot samolotu 24 h bo strajki byly....:shake: :shake: Quote
Kamila Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Jakie strajki? :crazyeye: Ja wiem ze byly duze opoznienia bo straszna mgla byla ale strajki... :-o A w pl nie bylam bo nie jest latwo znalezc transport dla siebie i psa :cool1: Poprostu trzeba auto kupic :cool1: No i tak wyszlo ze moj tz w pl a ja tu z Lala :oops: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ale on lecial tydzien temu, wiem ze bardzo dlugo czekali pozniej wkoncu przekierowali lot na inna dluzsza trase, a na koniec okazalo sie ze walizki zostaly w Londynie i dopiero niedawno im przywiezli.... Quote
Kamila Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 O rany :crazyeye: Nic nie slyszalam o czyms takim :shake: Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 strajk to byl podobno na jedna linie akurat to co oni lecieli....... Quote
Ola&Kora Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Oj tam, ty czy Dominika... :eviltong: To są detale... :eviltong: W końcu to Lala jest tu gwożdziem programu :loveu: A tu ślicznie wyszłyście razem :loveu: Tylko chyba trochę za bardzo ugniotłaś biedną sunie... :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Rany,na tym zdjeciu wyszlam okropnie :shake: :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 kamila-dog napisał(a):Rany,na tym zdjeciu wyszlam okropnie :shake: :angryy: Ojj nie marudź :evil_lol: Świetnie razem wyglądacie :multi: Quote
Kamila Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ojj nie marudź :evil_lol: Świetnie razem wyglądacie :multi: No dobrze,juz nie marudze.Dzieki :p Quote
Cerber Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 emmmmmm witam... jak tam po świętach, sampoczucie i wogóle?? :) fajne fotaski... Quote
furciaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc kamila :) cio tam u was slycac? jak minely ci wsieta w londku Quote
Tina.Sara Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 fajnie wyszłaś na tamtej fotce :) wszystkiego najlepszego Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 hej Kamila co tam u was w wielkim miescie slychac???:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 furciaczek napisał(a):czesc kamila :) cio tam u was slycac? jak minely ci wsieta w londku Czesc Gosiu :multi: No tak jak pisalam - bylo jako tako bo nie ma to jak swieta w gronie rodziny ;) a tego tu zabraklo :-( Tina.Sara napisał(a):fajnie wyszłaś na tamtej fotce :) wszystkiego najlepszego Mnie sie nie podoba :shake: Wyszlam jakbym wazyla ze 100kg :eviltong: Marta_Ares napisał(a):hej Kamila co tam u was w wielkim miescie slychac???:evil_lol: Zimno i szaro,zaczela sie praca i tesknie za tz'tem :-( Dobrze ze mam Lalunie :p haska_12 napisał(a):Dzień doberek :):):) Dobry wieczorek :p Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 eh czyli widze ze pogoda bardzo podobno u nas juz do minusowych dochodzi:-( asniegu nadal nie ma:roll: Quote
Recommended Posts