simbik Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jak się licznie z tą kanapą komponuje :loveu: ... właściwy pies na właściwym miejscu :evil_lol: ach te dogi :cool3: . Quote
furciaczek Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 czesc kamilko wpadlam sie przywitac, postaram sie niedluo nadrobic zaleglosci Quote
Kamila Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='palma'] Jezu, co w tej szklance było :lol: Cos dobrego ale Lala nie pila(za mloda :eviltong: ) [quote name='Ola&Kora']Jak ja kocham takie fotki psiaka razem z pańcią!!! :loveu: Ale się fajnie rozpłaszczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Cerber']Witam :) Ehhh pytasz co u Gosi... hmmm raczej w porządku... częsciej to ja do niej dzwonie niż ona do mnie :D ona sama będzie mogła napisać Ci co u niej słychać bo już ma neta i w nim buszuje :) Wlasnie widze :evil_lol: [quote name='Cerber'] cudowne foteczki, ale ta mi się szzcególnie podoba...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje :lol: [quote name='simbik'] Jak się licznie z tą kanapą komponuje :loveu: ... właściwy pies na właściwym miejscu :evil_lol: ach te dogi :cool3: . Dokladnie :evil_lol: Ale Lala z tej kanapy kozysta tylko wtedy gdy sa imprezy,a tak to woli nasze lozko :p [quote name='furciaczek']czesc kamilko wpadlam sie przywitac, postaram sie niedluo nadrobic zaleglosci Czesc :multi: No troche masz do nadrobienia,szczegolnie ze galerii jest duzo :p Bardzo sie ciesze ze juz jestes spowrotem na dogo :multi: Ja dzis bylam z Lala u weta.Bylo szczepienie ogolne i na wscieklizne.I teraz mam pytanie bo mi wet dal szczepionke na wscieklizne wazna 3 lata a ja nie slyszalam o czyms takim wczesniej :oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jaka piekna malutka dożynka :loveu: Sesja na kanapie cuudo :multi: Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale mnie tu dawno nie było :oops: Jak oni się kochają... :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam, dawno mnie tu nie bylo:oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: pasuje do tej kanapy Quote
haska_12 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif Quote
Kamila Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Jaka piekna malutka dożynka :loveu: Sesja na kanapie cuudo :multi: No przeciez zawsze to powtarzam ze Lala jest malutka :cool3: [quote name='haska_12']Ale mnie tu dawno nie było :oops: Jak oni się kochają... :cool3: No tz sie stara nie mniej niz Lala :p [quote name='Marta_Ares']Witam, dawno mnie tu nie bylo:oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: pasuje do tej kanapy Wiem :p I przepraszam ze nie pisze nic u was,ale odwiedzam regularnie :evil_lol: [quote name='haska_12'] http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif Dziekujemy za sliczna karteczke :p Ty widze tez sie o bana prosisz :cool3: Ja wlasnie wrocilam z pracy.Zrbilismy dzis 8tys funtow,jak na nasz maly sklep to baaaaaaaaaardzo duzo.Normalnie nie czuje nog :shake: Quote
Marta_Ares Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hej no to gratulacje, jesli nog nie czujesz to akurat przed kompem sobie odpoczniesz:cool3: :cool3: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Marta_Ares napisał(a):Hej no to gratulacje, jesli nog nie czujesz to akurat przed kompem sobie odpoczniesz:cool3: :cool3: Taaa,no wlasnie nie bardzo :shake: Musze sie isc kapac a potem spac bo jutro przychodza landlordzi o 11 (znalazlam grzyba w szafie i jestem bardzo wkurzona z tego powodu :angryy: w tej Anglii to chyba nie ma mieszkania bez tego paskudztwa :angryy: ) Quote
Cerber Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Cześć Kamilko wpadłam ci życzyć wesołych świąt i już spadam ziuziu... papapapapa do usłyszenia... Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kamila!! Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi życzą Tobie i Lali Sylwia i Figczaby :tree1: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Cerber']Cześć Kamilko wpadłam ci życzyć wesołych świąt i już spadam ziuziu... papapapapa do usłyszenia... [quote name=':: FiGa ::']Kamila!! Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi życzą Tobie i Lali Sylwia i Figczaby :tree1: Bardzo wam dziekuje za zyczenia :p :p :p Ja wam tez zycze wesolych swiat :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 I my również dziękujemy :multi: Karteczka przepiękna :loveu: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 :: FiGa :: napisał(a):I my również dziękujemy :multi: Karteczka przepiękna :loveu: Dziekuje i nie ma za co :p Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Z okazji Bożego Narodzenia, Składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, I w radosnym Nowym Roku. Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='kamila-dog']Kostka od Gucio :p Ale piękna :loveu: Ja tez taką chcę :diabloti: ;) :diabloti: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='Ola&Kora']Z okazji Bożego Narodzenia, Składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, I w radosnym Nowym Roku. [quote name='Marta_Ares'] Dziekuje dziewczynki za zyczenia swiateczne :loveu: [quote name='haska_12']Ale piękna :loveu: Ja tez taką chcę :diabloti: ;) :diabloti: To wystarczy poprosic Gucia :eviltong: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hej! Czy wy już po wigilii? :razz: Nie :shake: Ja dopiero wrocilam z zakupow i teraz cos gotujemy ale i tak musimy czekac bo ostatnia osoba konczy prace o 20 godzinie (w pl 21) wiec...;) Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 kamila-dog; napisał(a):Nie :shake: Ja dopiero wrocilam z zakupow i teraz cos gotujemy ale i tak musimy czekac bo ostatnia osoba konczy prace o 20 godzinie (w pl 21) wiec...;) Hehehe to my pewnie równo zasiądziemy do kolacji :D:D:D:D Bo u mnie też jest zawsze dość późno :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kamila Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe to my pewnie równo zasiądziemy do kolacji :D:D:D:D Bo u mnie też jest zawsze dość późno :eviltong: :eviltong: :eviltong: Aaaa :multi: Ja myslalam ze w pl to juz wszyscy po i teraz prezenty rozpakowywuja :eviltong: Musze isc salatke robic ale dogo tak wciaga i mam tyle zaleglosci ze jakos tak sie nie moge od kompa odkleic :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 kamila-dog; napisał(a):Aaaa :multi: Ja myslalam ze w pl to juz wszyscy po i teraz prezenty rozpakowywuja :eviltong: Musze isc salatke robic ale dogo tak wciaga i mam tyle zaleglosci ze jakos tak sie nie moge od kompa odkleic :eviltong: Wszyscy w Polsce oprócz mojej rodziny :D Wszyscy wokół już mi mówią że są po kolacji tylko ja taka głodna siedzę i piszę na dogo :evil_lol: :evil_lol: No ale trudno, jeszcze tylko kilka godzin :grin: Nom, dogo wciąga jak bagno... :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts