Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='palma']

Jezu, co w tej szklance było :lol:

Cos dobrego ale Lala nie pila(za mloda :eviltong: )

[quote name='Ola&Kora']Jak ja kocham takie fotki psiaka razem z pańcią!!! :loveu:

Ale się fajnie rozpłaszczyła :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Cerber']Witam :)

Ehhh pytasz co u Gosi... hmmm raczej w porządku... częsciej to ja do niej dzwonie niż ona do mnie :D ona sama będzie mogła napisać Ci co u niej słychać bo już ma neta i w nim buszuje :)

Wlasnie widze :evil_lol:

[quote name='Cerber']

cudowne foteczki, ale ta mi się szzcególnie podoba...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje :lol:

[quote name='simbik']

Jak się licznie z tą kanapą komponuje :loveu: ... właściwy pies na właściwym miejscu :evil_lol: ach te dogi :cool3: .

Dokladnie :evil_lol: Ale Lala z tej kanapy kozysta tylko wtedy gdy sa imprezy,a tak to woli nasze lozko :p

[quote name='furciaczek']czesc kamilko wpadlam sie przywitac, postaram sie niedluo nadrobic zaleglosci

Czesc :multi: No troche masz do nadrobienia,szczegolnie ze galerii jest duzo :p Bardzo sie ciesze ze juz jestes spowrotem na dogo :multi:

Ja dzis bylam z Lala u weta.Bylo szczepienie ogolne i na wscieklizne.I teraz mam pytanie bo mi wet dal szczepionke na wscieklizne wazna 3 lata a ja nie slyszalam o czyms takim wczesniej :oops:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jaka piekna malutka dożynka :loveu:
Sesja na kanapie cuudo :multi:

No przeciez zawsze to powtarzam ze Lala jest malutka :cool3:

[quote name='haska_12']Ale mnie tu dawno nie było :oops:

Jak oni się kochają... :cool3:

No tz sie stara nie mniej niz Lala :p

[quote name='Marta_Ares']Witam, dawno mnie tu nie bylo:oops: :oops:

:loveu: :loveu: :loveu: pasuje do tej kanapy

Wiem :p I przepraszam ze nie pisze nic u was,ale odwiedzam regularnie :evil_lol:

[quote name='haska_12']
http://images3.fotosik.pl/303/00531f42a9c14ed1.gif

Dziekujemy za sliczna karteczke :p
Ty widze tez sie o bana prosisz :cool3:

Ja wlasnie wrocilam z pracy.Zrbilismy dzis 8tys funtow,jak na nasz maly sklep to baaaaaaaaaardzo duzo.Normalnie nie czuje nog :shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hej no to gratulacje, jesli nog nie czujesz to akurat przed kompem sobie odpoczniesz:cool3: :cool3:

Taaa,no wlasnie nie bardzo :shake: Musze sie isc kapac a potem spac bo jutro przychodza landlordzi o 11 (znalazlam grzyba w szafie i jestem bardzo wkurzona z tego powodu :angryy: w tej Anglii to chyba nie ma mieszkania bez tego paskudztwa :angryy: )

Posted

[quote name='Cerber']Cześć Kamilko wpadłam ci życzyć wesołych świąt i już spadam ziuziu... papapapapa do usłyszenia...

[quote name=':: FiGa ::']Kamila!!

Wiary - co góry przenosi
Nadziei - która nie gaśnie
Miłości - w każdej ilośi
życzą Tobie i Lali
Sylwia i Figczaby :tree1:

Bardzo wam dziekuje za zyczenia :p :p :p
Ja wam tez zycze wesolych swiat :evil_lol:

Posted

Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.

Posted

[quote name='Ola&Kora']Z okazji Bożego Narodzenia,
Składam Wam serdeczne życzenia.
Niech Wam święta miłe będą,
Z dźwiękiem śpiewu i kolędą.
Z wigilią tuż po zmroku,
I w radosnym Nowym Roku.

[quote name='Marta_Ares']

Dziekuje dziewczynki za zyczenia swiateczne :loveu:

[quote name='haska_12']Ale piękna :loveu: Ja tez taką chcę :diabloti: ;) :diabloti:

To wystarczy poprosic Gucia :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hej!
Czy wy już po wigilii? :razz:

Nie :shake: Ja dopiero wrocilam z zakupow i teraz cos gotujemy ale i tak musimy czekac bo ostatnia osoba konczy prace o 20 godzinie (w pl 21) wiec...;)

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Nie :shake: Ja dopiero wrocilam z zakupow i teraz cos gotujemy ale i tak musimy czekac bo ostatnia osoba konczy prace o 20 godzinie (w pl 21) wiec...;)

Hehehe to my pewnie równo zasiądziemy do kolacji :D:D:D:D Bo u mnie też jest zawsze dość późno :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe to my pewnie równo zasiądziemy do kolacji :D:D:D:D Bo u mnie też jest zawsze dość późno :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Aaaa :multi: Ja myslalam ze w pl to juz wszyscy po i teraz prezenty rozpakowywuja :eviltong:
Musze isc salatke robic ale dogo tak wciaga i mam tyle zaleglosci ze jakos tak sie nie moge od kompa odkleic :eviltong:

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Aaaa :multi: Ja myslalam ze w pl to juz wszyscy po i teraz prezenty rozpakowywuja :eviltong:
Musze isc salatke robic ale dogo tak wciaga i mam tyle zaleglosci ze jakos tak sie nie moge od kompa odkleic :eviltong:

Wszyscy w Polsce oprócz mojej rodziny :D Wszyscy wokół już mi mówią że są po kolacji tylko ja taka głodna siedzę i piszę na dogo :evil_lol: :evil_lol: No ale trudno, jeszcze tylko kilka godzin :grin:
Nom, dogo wciąga jak bagno... :diabloti: :diabloti: