Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo ja jestem niesmiała z natury i głupio mi kogos prosić... no jakoś tak mi się wydaje, że każdy ma swoje sprawy i staram się nie zawracac innym głowy... zawsze tak miałam :) wiem, ze to głupie ale co ja poradzę?

Posted

Agushka napisał(a):
bo ja jestem niesmiała z natury i głupio mi kogos prosić... no jakoś tak mi się wydaje, że każdy ma swoje sprawy i staram się nie zawracac innym głowy... zawsze tak miałam :) wiem, ze to głupie ale co ja poradzę?

To nie jest glupie ale po to sa te topiki aby zamawiac w nich banerki :lol: Zaraz ci sama zamowie bo nie wytrzymam :p

Posted

a ja tylko do piątku jestem na DGM..w weekend chyba nie dam rady podejść do kompa..:angryy: 15 osób mam na chacie w wigilie :loveu: i będzie co robić :p także zaległości chyba raczej po świętach dopiero odbiję sobie hehe,a wy jak spędzacie święta tam po drugiej stronie morza???:lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Jak widzisz odważyłam się :) Ta żaba choć urokliwa, jakos do mojej galerii nie pasowała :evil_lol::evil_lol:

No nie pasowala :eviltong:

Ania-k napisał(a):
a ja tylko do piątku jestem na DGM..w weekend chyba nie dam rady podejść do kompa..:angryy: 15 osób mam na chacie w wigilie :loveu: i będzie co robić :p także zaległości chyba raczej po świętach dopiero odbiję sobie hehe,a wy jak spędzacie święta tam po drugiej stronie morza???:lol:

15 osob? :crazyeye: O rany !!!Moj tz jedzie do domku do pl wiec u mnie beda moi wspollokatorzy i kolezanka no i Lalunia :lol:
Ehh,ty chyba pytalas czym Lala tu przyjechala,tak? :razz:

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Kamilko Gdzie foteczki Laluni?

...Witamy... A właaśnie gdzie fotki :mad:.

Posted

[quote name='*luthien*']Hej Kamilko:multi: Gdzie foteczki Laluni?:loveu:

Hey :multi: Zaraz beda :p Kurcze,masz siwetny ten aparat :loveu: Tez taki chce,moj nie chce takich ladnych foteczek robic :shake:

[quote name='AśkaK']No właśnie, ja też jestem ciekawa jak Laleczka się do Ciebie Kamilo dostała?:p

Chyba też skorzystam z tej banerkowej pomocy.:evil_lol:

Samochodem,jechalam z tz'tem Furciaczka :lol:

[quote name='Agushka']Właśnie sobie policzyłam ile osób u nas zasiądzie do wigilijnego stołu i wyszło mi 16... ale to parzysta liczba a powinno być nie do pary...

rany,u mnie bedzie max 5 :roll: Plus Lalunia :loveu:

[quote name='Kamcia_14']...Witamy... A właaśnie gdzie fotki :mad:.

No zaraz beda ale malutko :oops:

Posted

[quote name='Agushka']No nareszcie :) Już się baaardzo stęskniłam za Lalą, no i za Tobą też, pół dnia Cię nie widziałam :)

Kurcze,ja jakos nie mam na nic czasu :shake: Dobrze ze zaraz swieta to troszke odpoczne i napewno bede miala wiecej czasu na dogo :p

Zdjecia sa pomieszane ale sa wiec ... nie marudzic :eviltong:

A teraz lece nadrabiac zaleglosci bo widze ze sporo ich ;)

Posted

Hey :multi: Zaraz beda :p Kurcze,masz siwetny ten aparat :loveu: Tez taki chce,moj nie chce takich ladnych foteczek robic :shake:

ohhh no co ty:) To kup - co stoi na przeszkodzie:pPiękne te twoje fotki:loveu: Przykładem jest ta :D

Posted

[quote name='*luthien*']ohhh no co ty:) To kup - co stoi na przeszkodzie:pPiękne te twoje fotki:loveu: Przykładem jest ta :D

Kochana,kasa,kasa :mad: Musze zarobic i odlozyc :cool3:

[quote name='Agushka']Mniam ale śliczna Lala na dobranoc. Ona mi się tak bardzo podoba że nie mogę się napatrzyć..

co ona ma w pycholu?

Kosteczke :p Idziemy na spacerek teraz :p

Posted

[quote name='kamila-dog']

Jezu, co w tej szklance było :lol: :eviltong: :lol:

Chyba ją upiłaś :lol: :eviltong: :lol:

Sama zobacz na te oczy :eviltong: :lol: :eviltong:

:loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Wiesz moze co tam u Gosi?Dzwoni do ciebie?

Witam :)

Ehhh pytasz co u Gosi... hmmm raczej w porządku... częsciej to ja do niej dzwonie niż ona do mnie :D ona sama będzie mogła napisać Ci co u niej słychać bo już ma neta i w nim buszuje :)