Kamila Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Ale czemu nie poprosisz kogos innego? :cool3: Przeciez na off topicu jest chyba z 10 topicow gdzie mozna o banerek poprosic :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bo ja jestem niesmiała z natury i głupio mi kogos prosić... no jakoś tak mi się wydaje, że każdy ma swoje sprawy i staram się nie zawracac innym głowy... zawsze tak miałam :) wiem, ze to głupie ale co ja poradzę? Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Agushka napisał(a):bo ja jestem niesmiała z natury i głupio mi kogos prosić... no jakoś tak mi się wydaje, że każdy ma swoje sprawy i staram się nie zawracac innym głowy... zawsze tak miałam :) wiem, ze to głupie ale co ja poradzę? To nie jest glupie ale po to sa te topiki aby zamawiac w nich banerki :lol: Zaraz ci sama zamowie bo nie wytrzymam :p Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak widzisz odważyłam się :) Ta żaba choć urokliwa, jakos do mojej galerii nie pasowała :evil_lol::evil_lol: Quote
anushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a ja tylko do piątku jestem na DGM..w weekend chyba nie dam rady podejść do kompa..:angryy: 15 osób mam na chacie w wigilie :loveu: i będzie co robić :p także zaległości chyba raczej po świętach dopiero odbiję sobie hehe,a wy jak spędzacie święta tam po drugiej stronie morza???:lol: Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Agushka napisał(a):Jak widzisz odważyłam się :) Ta żaba choć urokliwa, jakos do mojej galerii nie pasowała :evil_lol::evil_lol: No nie pasowala :eviltong: Ania-k napisał(a):a ja tylko do piątku jestem na DGM..w weekend chyba nie dam rady podejść do kompa..:angryy: 15 osób mam na chacie w wigilie :loveu: i będzie co robić :p także zaległości chyba raczej po świętach dopiero odbiję sobie hehe,a wy jak spędzacie święta tam po drugiej stronie morza???:lol: 15 osob? :crazyeye: O rany !!!Moj tz jedzie do domku do pl wiec u mnie beda moi wspollokatorzy i kolezanka no i Lalunia :lol: Ehh,ty chyba pytalas czym Lala tu przyjechala,tak? :razz: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej Kamilko:multi: Gdzie foteczki Laluni?:loveu: Quote
AśkaK Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No właśnie, ja też jestem ciekawa jak Laleczka się do Ciebie Kamilo dostała?:p Chyba też skorzystam z tej banerkowej pomocy.:evil_lol: Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Właśnie sobie policzyłam ile osób u nas zasiądzie do wigilijnego stołu i wyszło mi 16... ale to parzysta liczba a powinno być nie do pary... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hej Kamilko Gdzie foteczki Laluni? ...Witamy... A właaśnie gdzie fotki :mad:. Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']Hej Kamilko:multi: Gdzie foteczki Laluni?:loveu: Hey :multi: Zaraz beda :p Kurcze,masz siwetny ten aparat :loveu: Tez taki chce,moj nie chce takich ladnych foteczek robic :shake: [quote name='AśkaK']No właśnie, ja też jestem ciekawa jak Laleczka się do Ciebie Kamilo dostała?:p Chyba też skorzystam z tej banerkowej pomocy.:evil_lol: Samochodem,jechalam z tz'tem Furciaczka :lol: [quote name='Agushka']Właśnie sobie policzyłam ile osób u nas zasiądzie do wigilijnego stołu i wyszło mi 16... ale to parzysta liczba a powinno być nie do pary... rany,u mnie bedzie max 5 :roll: Plus Lalunia :loveu: [quote name='Kamcia_14']...Witamy... A właaśnie gdzie fotki :mad:. No zaraz beda ale malutko :oops: Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No nareszcie :) Już się baaardzo stęskniłam za Lalą, no i za Tobą też, pół dnia Cię nie widziałam :) Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Agushka']No nareszcie :) Już się baaardzo stęskniłam za Lalą, no i za Tobą też, pół dnia Cię nie widziałam :) Kurcze,ja jakos nie mam na nic czasu :shake: Dobrze ze zaraz swieta to troszke odpoczne i napewno bede miala wiecej czasu na dogo :p Zdjecia sa pomieszane ale sa wiec ... nie marudzic :eviltong: A teraz lece nadrabiac zaleglosci bo widze ze sporo ich ;) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hey :multi: Zaraz beda :p Kurcze,masz siwetny ten aparat :loveu: Tez taki chce,moj nie chce takich ladnych foteczek robic :shake: ohhh no co ty:) To kup - co stoi na przeszkodzie:pPiękne te twoje fotki:loveu: Przykładem jest ta :D Quote
Agushka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Mniam ale śliczna Lala na dobranoc. Ona mi się tak bardzo podoba że nie mogę się napatrzyć.. co ona ma w pycholu? Quote
Kamila Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']ohhh no co ty:) To kup - co stoi na przeszkodzie:pPiękne te twoje fotki:loveu: Przykładem jest ta :D Kochana,kasa,kasa :mad: Musze zarobic i odlozyc :cool3: [quote name='Agushka']Mniam ale śliczna Lala na dobranoc. Ona mi się tak bardzo podoba że nie mogę się napatrzyć.. co ona ma w pycholu? Kosteczke :p Idziemy na spacerek teraz :p Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ale się biedna Lala pomarszczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak tam przedświąteczna gorączka? ;) Quote
Kamila Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Oj straszny ruch mamy na sklepie :shake: :cool1: Masakra.Jutro wolne,wstawie fotki bo mam nowe :p Quote
Kamila Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 No to swieza dostawa foteczek :p cdn zaraz :p Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='kamila-dog'] Jezu, co w tej szklance było :lol: :eviltong: :lol: [quote name='kamila-dog'] Chyba ją upiłaś :lol: :eviltong: :lol: [quote name='kamila-dog'] Sama zobacz na te oczy :eviltong: :lol: :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świąt :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jak ja kocham takie fotki psiaka razem z pańcią!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ale się fajnie rozpłaszczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 kamila-dog napisał(a): Wiesz moze co tam u Gosi?Dzwoni do ciebie? Witam :) Ehhh pytasz co u Gosi... hmmm raczej w porządku... częsciej to ja do niej dzwonie niż ona do mnie :D ona sama będzie mogła napisać Ci co u niej słychać bo już ma neta i w nim buszuje :) Quote
Cerber Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 cudowne foteczki, ale ta mi się szzcególnie podoba...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts