Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='samograj']

DLA KAMILI:

LALA SIĘ DOCZEKALA

Ojej Mamuś jak Ty pięknie namalowałaś Lalę, ja też chciałabym takiego Cerberka... daleko jestem w kolejce???? po swój rysunek???? ja mogę czekać nawet i rok bylebym tylko od CIEBIE dostała piękny malunek mojego ukochanego pieska :)

Posted

[quote name='Agushka']Hej Kamila :) Ale ładny prezent dostałaś no no :)

Hey :multi: No mnie sie tez bardzo podoba :evil_lol:

[quote name='Ola&Kora']Dzieńdoberek :p

Jejku, ale śliczny portrecik Lali!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje :loveu:

[quote name='Cerber']Ojej Mamuś jak Ty pięknie namalowałaś Lalę, ja też chciałabym takiego Cerberka... daleko jestem w kolejce???? po swój rysunek???? ja mogę czekać nawet i rok bylebym tylko od CIEBIE dostała piękny malunek mojego ukochanego pieska :)

Czesc Lui :p

[quote name='haska_12']
O kurka! :o :loveu: :o Samograj...... to ja sie lepiej schowam ze swoimi rysunkami :oops:

No co ty Haska :razz: Pokaz co tam masz :evil_lol: Ja chetnie zobacze jesli rysujesz :cool3:

Wlasnie wrocilam z pracy i ledwo zyje :cool1: Jutro mam dopiero na 17 wiec moze zrobie fotki.A teraz dobranoc :lol:

Posted

Agushka napisał(a):
Hej Kamila :) Gdzie Ty się wczoraj podziewałaś? Cały dzień Cię nie widziałam...

Eh,wczoraj bylam caly dzien w pracy :-( I bylo tyle roboty ze nie mialam jak wejsc na dogo :shake: Dzis mam na popoludnie wiec mysle ze znajde czas by odwiedzic zalegle galerie :cool1:

Ania-k napisał(a):
:loveu: :loveu: Czarna Plama na Sofie :loveu: :loveu: i robi sobie fotke brzucha bo widzę aparat pod pachą :crazyeye: :p :loveu: :loveu: :loveu:

Czesc Aniu :lol: Dawno cie u nas nie bylo :cool3:

Ehh,Lala dostala biegunki od 2 posilkow z ryzem :oops: :-( No to wracamy do suchego z mieskiem :roll:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Czesc Aniu :lol: Dawno cie u nas nie bylo :cool3:
:roll:

ehhh no jestem jestem..nie zawsze mam czas odpisać :placz: w domu nie mam czasu na kompa teraz..a w pracy to chce przeczytać jak nawięcej i to z 2 forów :loveu: więc...ale jestem jestem,ja o dożkach nie zapominam :loveu: a w dodatku nie o Angielskiej Plamie :loveu: :loveu: aha a powiedz mi bo nie doczytałam czy Lala leciała samolotem do ciebie???więcej fotek z imprezy :mad: :loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Czesc Lui :p

Cześć...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale gapa ja nie mogę. Przepraszam, tak sie zafascynowałam tym rysunkiem, ze zapomniałam się przywitać....:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: schowam się pod stół ze wstydu...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Haska - tak tak tak pokaż swoje rysunki...:multi: :multi: :multi:

Posted

Cerber napisał(a):

Haska - tak tak tak pokaż swoje rysunki...:multi: :multi: :multi:

Po 1.Nie mam aparatu :)
Po 2.Jestem beztalencie.
Po 3.Zrobiłam tylko portret labradora, portret doga, portret Elzy, portrecik ( spojrzenie ) SH itp.. nie jest tego wiele.. :diabloti:

Posted

haska_12 napisał(a):
O nie... :oops: :oops: :oops:

Jak nie :mad: Prosze :cool3: :cool3: :cool3:

Ania-k napisał(a):
ehhh no jestem jestem..nie zawsze mam czas odpisać :placz: w domu nie mam czasu na kompa teraz..a w pracy to chce przeczytać jak nawięcej i to z 2 forów :loveu: więc...ale jestem jestem,ja o dożkach nie zapominam :loveu: a w dodatku nie o Angielskiej Plamie :loveu: :loveu: aha a powiedz mi bo nie doczytałam czy Lala leciała samolotem do ciebie???więcej fotek z imprezy :loveu:

Nie bedzie wiecej z imprezy :eviltong: Nie nadaja sie :shake:
Ja tez nie mam tyle czasu na dogo ile bym chciala :placz:

Cerber napisał(a):
Cześć...:oops: ale gapa ja nie mogę. Przepraszam, tak sie zafascynowałam tym rysunkiem, ze zapomniałam się przywitać....:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: schowam się pod stół ze wstydu...:oops:

No co ty,nie przejmuj sie :lol:
Wiesz moze co tam u Gosi?Dzwoni do ciebie?

haska_12 napisał(a):
Po 1.Nie mam aparatu :)
Po 2.Jestem beztalencie.
Po 3.Zrobiłam tylko portret labradora, portret doga, portret Elzy, portrecik ( spojrzenie ) SH itp.. nie jest tego wiele.. :diabloti:

Jak nie masz aparatu?A skad fotki w twojej galerii? :crazyeye: Ja naprawde chce zobaczyc co tam tworzysz,szczegolnie ze dozia narysowalas :p

Posted

kamila-dog napisał(a):

Jak nie masz aparatu?A skad fotki w twojej galerii? :crazyeye: Ja naprawde chce zobaczyc co tam tworzysz,szczegolnie ze dozia narysowalas :p

Nio.. popsuty.. a aparacik pożyczam od Karoliny.Karolinie oddałam portrecik dożka, bo specajlnie dla niej narysowałam :P Naprawde, nie ma czego tam podziwiać :oops: Ale jak już tak bardzo chcienie, to jak bede miała okazję, to wkleje tutaj kilka moich "dzieł" :roll:

Posted

haska_12 napisał(a):
Nio.. popsuty.. a aparacik pożyczam od Karoliny.Karolinie oddałam portrecik dożka, bo specajlnie dla niej narysowałam :P Naprawde, nie ma czego tam podziwiać :oops: Ale jak już tak bardzo chcienie, to jak bede miała okazję, to wkleje tutaj kilka moich "dzieł" :roll:

No licze na to :evil_lol: I bede ci przypominac bys nie zapomniala :eviltong:

Posted

Dobry wieczór :) Niedobrze że się Lalcia rozwolniła... Ale podobnie jak Oleg dziwię się, że po ryżu ma takie sensacje... A może za tłusto było? Albo po prostu zmiana diety jej nie posłużyła. Z drugiej strony suche jest wygodniejsze :) Mniej roboty.

Posted

[quote name='haska_12']Ups ;) no to napewno nie zapomne :P

Napewno :diabloti:

[quote name='olekg18']Czarek ma sraczkę po makaronie .
Ale ,zeby lalcia srała na rzadko po ryżu?a moze dadet jakis jej zaszkodził?

Dodatkiem byl kurczaczek ktorego bardzo czesto dostaje i zawsze bylo ok.Tylko ze zawsze go dostawala z suchym.Niedawno sie dowiedzialam ze nie powinnam mieszac miesa z suchym wiec dalam ryz zamiast suchego.I sami widzicie :roll:

[quote name='Agushka']Dobry wieczór :) Niedobrze że się Lalcia rozwolniła... Ale podobnie jak Oleg dziwię się, że po ryżu ma takie sensacje... A może za tłusto było? Albo po prostu zmiana diety jej nie posłużyła. Z drugiej strony suche jest wygodniejsze :) Mniej roboty.

Lala nie lubi samego suchego dlatego zawsze jej cos wrzucam-kurczaczka,serduszka,watrobke,plucka,czasem jajko :cool1:

[quote name='Ola&Kora']Dzieńdoberek:p

Biedna Lala.... może faktycznie zmiana diety jej się nie przysłużyła....

No na to wyglada :angryy:

[quote name='haska_12']Nio.. bidulka ... :(

Kamila- Niedługo 100 stronka :cool3:

Jeszcze 9 stron do 100 :cool3: Dluga droga ;)

Posted

[quote name='Agushka']Nie taka długa jak się wydaje :) Za chwilkę będziemy świętować... mam nadzieję, że Gosia zdąży...

No ja tez :-(
Aga co jest z twoim banerkiem?Bo ja widze takie cus :cool1:

Posted

No bo takie cuś własnie mam. Nie chcę zawracać głowy Asi (APSIe) bo to ona zawsze mi banerki robiła ale ile można się narzucać... Też mi się marzy taki świąteczny ale... jak się jest pierdoła techniczna to nie ma rady.