Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Dzien doberek moze jakies nowe foteczki??;)

Dobry wieczor :cool3: No narazie nie dam rady,jestem wciaz w pracy :-(

Ola&Kora napisał(a):
Ja piernicze! 13,5 h???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko, aż tyle musisz pracować?! Ja bym w życiu nie wyrobiła :roll: Ledwo 7 h w szkole wytrzymuję :eviltong:

No czasem mam takie zmiany :lol: A w szkole bylo mi duzo ciezej wytrzymac 7h niz tu te 13h wiec sie nie przejmuj.Osobiscie wole pracowac niz siedziec w szkole :eviltong:

AśkaK napisał(a):
Hej zapracowana kobito!:loveu:
13,5 godziny...łojej!:oops: No tak, przedświąteczne wariactwo.

A Lalcia wszystkich terroryzuje?:crazyeye: Niemożliwe, taka kochana mordka!:loveu:

A jednak :mad:

Tina.Sara napisał(a):
cześć :loveu:

Czesc :lol:

haska_12 napisał(a):
Dobry wieczór :cool3:

A dobry,dobry :evil_lol: Dopiero teraz dorwalam sie do kompa,mam mala chwilke,nie ma klientow wiec moge siedziec.Ale jestem padnieta po dzisiejszym dniu i wczorajszej imprezie w domu :razz: :roll:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No czasem mam takie zmiany :lol: A w szkole bylo mi duzo ciezej wytrzymac 7h niz tu te 13h wiec sie nie przejmuj.Osobiscie wole pracowac niz siedziec w szkole :eviltong:

No to się cieszę, że nie tylko mi ciężko jest na ławce w szkole usiedzieć :eviltong: Jak ja już bym chciała pracować... :eviltong:

Posted

haska_12 napisał(a):
Dzien dobry :)

ooo to pewnie i Lala po tej imprezie nie nadająca się do życia, co ? ;)

Lala sie nadawala do zycia jak najbardziej :evil_lol: Gorzej z reszta domownikow :eviltong:

diabelkowa napisał(a):
pewno lezy i kaca leczy :)

Oj,co to to nie :eviltong:

Ola&Kora napisał(a):
No to się cieszę, że nie tylko mi ciężko jest na ławce w szkole usiedzieć :eviltong: Jak ja już bym chciała pracować... :eviltong:

No ja tez zawsze chcialam juz pracowac i naprawde wole to 100x od szkoly :p

Tina.Sara napisał(a):
już widze Lale z kacem :cool3:

Przeciez moja kruszynka nie pije :eviltong:

Posted

haska_12 napisał(a):
Boze.. no tak.. jak ja mogłam posądzić takie niewinne storzonko o picie alkoholu :shake: Toć to aniołek :evil_lol:

No aniolek to za duzo powiedziane :eviltong: Ale alkoholu nie lubi :shake: :p

Agushka napisał(a):
HeJ Kamila :) Stęskniłam się za Wami, co nowego??

Ehh,dzis wolne a ja mam strasznego lenia :oops: Zaraz wstawie jakas foteczke Lali chyba bo ostatnio zaniedbuje galerie :oops:

Posted

Agushka napisał(a):
odpoczęłabym gdyby nie świąteczne porządki a tak... łeee szkoda gadać

No tak,porzadki,ja dzis mam kuchnie do posprzatania ale jakos nie moge sie zabrac :oops:

Posted

[quote name='samograj']

DLA KAMILI:

LALA SIĘ DOCZEKALA

Samograjku-nie wiem jak dziekowac :crazyeye: :shake: :oops: jest super i wogole sie nie spodziewalam :shake: Szczegolnie ze pisalas ze masz gips na rece :razz: Czy moge cie teraz prosic o oryginal? :razz: Bylabym niezmiernie wdzieczna :evil_lol: Zaplace za przesylke,to nie ma problemu :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
Samograjku-nie wiem jak dziekowac :crazyeye: :shake: :oops: jest super i wogole sie nie spodziewalam :shake: Szczegolnie ze pisalas ze masz gips na rece :razz: Czy moge cie teraz prosic o oryginal? :razz: Bylabym niezmiernie wdzieczna :evil_lol: Zaplace za przesylke,to nie ma problemu :p

OCZYWIŚCIE, ŻE CI PRZEŚLĘ!!!
PODAJ ADRES i cieszę się , że sprawiłam Ci niespodzankę :multi: :multi: :multi:
(gips mam zdejmowany i dziś i tak musiałam zabrać się za pieczenie, oczekując na wypieki -rysowałam, fakt teraz nie czuję reki, tzn odwrotnie za nadto ją czuję:evil_lol: )

Posted

samograj napisał(a):
OCZYWIŚCIE, ŻE CI PRZEŚLĘ!!!
PODAJ ADRES i cieszę się , że sprawiłam Ci niespodzankę :multi: :multi: :multi:
(gips mam zdejmowany i dziś i tak musiałam zabrać się za pieczenie, oczekując na wypieki -rysowałam, fakt teraz nie czuję reki, tzn odwrotnie za nadto ją czuję:evil_lol: )

No to super!!! :multi: Bardzo dziekuje :multi: Zaraz ci adres na pw przysle :evil_lol: