Kamila Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Marta_Ares napisał(a):Dzien doberek moze jakies nowe foteczki??;) Dobry wieczor :cool3: No narazie nie dam rady,jestem wciaz w pracy :-( Ola&Kora napisał(a):Ja piernicze! 13,5 h???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko, aż tyle musisz pracować?! Ja bym w życiu nie wyrobiła :roll: Ledwo 7 h w szkole wytrzymuję :eviltong: No czasem mam takie zmiany :lol: A w szkole bylo mi duzo ciezej wytrzymac 7h niz tu te 13h wiec sie nie przejmuj.Osobiscie wole pracowac niz siedziec w szkole :eviltong: AśkaK napisał(a):Hej zapracowana kobito!:loveu: 13,5 godziny...łojej!:oops: No tak, przedświąteczne wariactwo. A Lalcia wszystkich terroryzuje?:crazyeye: Niemożliwe, taka kochana mordka!:loveu: A jednak :mad: Tina.Sara napisał(a):cześć :loveu: Czesc :lol: haska_12 napisał(a):Dobry wieczór :cool3: A dobry,dobry :evil_lol: Dopiero teraz dorwalam sie do kompa,mam mala chwilke,nie ma klientow wiec moge siedziec.Ale jestem padnieta po dzisiejszym dniu i wczorajszej imprezie w domu :razz: :roll: Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzien dobry :) ooo to pewnie i Lala po tej imprezie nie nadająca się do życia, co ? ;) Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 kamila-dog napisał(a):No czasem mam takie zmiany :lol: A w szkole bylo mi duzo ciezej wytrzymac 7h niz tu te 13h wiec sie nie przejmuj.Osobiscie wole pracowac niz siedziec w szkole :eviltong: No to się cieszę, że nie tylko mi ciężko jest na ławce w szkole usiedzieć :eviltong: Jak ja już bym chciała pracować... :eviltong: Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 haska_12 napisał(a):Dzien dobry :) ooo to pewnie i Lala po tej imprezie nie nadająca się do życia, co ? ;) Lala sie nadawala do zycia jak najbardziej :evil_lol: Gorzej z reszta domownikow :eviltong: diabelkowa napisał(a):pewno lezy i kaca leczy :) Oj,co to to nie :eviltong: Ola&Kora napisał(a):No to się cieszę, że nie tylko mi ciężko jest na ławce w szkole usiedzieć :eviltong: Jak ja już bym chciała pracować... :eviltong: No ja tez zawsze chcialam juz pracowac i naprawde wole to 100x od szkoly :p Tina.Sara napisał(a):już widze Lale z kacem :cool3: Przeciez moja kruszynka nie pije :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Boze.. no tak.. jak ja mogłam posądzić takie niewinne storzonko o picie alkoholu :shake: Toć to aniołek :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 HeJ Kamila :) Stęskniłam się za Wami, co nowego?? Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 haska_12 napisał(a):Boze.. no tak.. jak ja mogłam posądzić takie niewinne storzonko o picie alkoholu :shake: Toć to aniołek :evil_lol: No aniolek to za duzo powiedziane :eviltong: Ale alkoholu nie lubi :shake: :p Agushka napisał(a):HeJ Kamila :) Stęskniłam się za Wami, co nowego?? Ehh,dzis wolne a ja mam strasznego lenia :oops: Zaraz wstawie jakas foteczke Lali chyba bo ostatnio zaniedbuje galerie :oops: Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 To czekam z utęsknieniem :) Ja dziś padam na pysk.. Niby niedziela a ja dopiero teraz mam chwilke wolnego. Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 No nie mow ze nie odpoczelas na dzialeczce :cool3: Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 odpoczęłabym gdyby nie świąteczne porządki a tak... łeee szkoda gadać Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='diabelkowa']niedziela , wolne nowe zdjecia !! No juz sa :p Ale tylko 4 bo wieciej sie nie nadaje z piatku do publikacji :eviltong: Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Agushka napisał(a):odpoczęłabym gdyby nie świąteczne porządki a tak... łeee szkoda gadać No tak,porzadki,ja dzis mam kuchnie do posprzatania ale jakos nie moge sie zabrac :oops: Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hahaha początek imprezy a Lala już wymiękła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hahaha początek imprezy a Lala już wymiękła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To byl juz koniec imprezy :eviltong: Quote
Cerber Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hahaha początek imprezy a Lala już wymiękła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheheheh ale lala ma łep :D:D:D:D:D:D Quote
Agushka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czyli Lala wytrzymała tyle, ile się należy :evil_lol::evil_lol: a że potem padła to wiecie.. każdemu się zdarza :) Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='samograj']DLA KAMILI: LALA SIĘ DOCZEKALA Samograjku-nie wiem jak dziekowac :crazyeye: :shake: :oops: jest super i wogole sie nie spodziewalam :shake: Szczegolnie ze pisalas ze masz gips na rece :razz: Czy moge cie teraz prosic o oryginal? :razz: Bylabym niezmiernie wdzieczna :evil_lol: Zaplace za przesylke,to nie ma problemu :p Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 kamila-dog napisał(a):Samograjku-nie wiem jak dziekowac :crazyeye: :shake: :oops: jest super i wogole sie nie spodziewalam :shake: Szczegolnie ze pisalas ze masz gips na rece :razz: Czy moge cie teraz prosic o oryginal? :razz: Bylabym niezmiernie wdzieczna :evil_lol: Zaplace za przesylke,to nie ma problemu :p OCZYWIŚCIE, ŻE CI PRZEŚLĘ!!! PODAJ ADRES i cieszę się , że sprawiłam Ci niespodzankę :multi: :multi: :multi: (gips mam zdejmowany i dziś i tak musiałam zabrać się za pieczenie, oczekując na wypieki -rysowałam, fakt teraz nie czuję reki, tzn odwrotnie za nadto ją czuję:evil_lol: ) Quote
Kamila Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 samograj napisał(a):OCZYWIŚCIE, ŻE CI PRZEŚLĘ!!! PODAJ ADRES i cieszę się , że sprawiłam Ci niespodzankę :multi: :multi: :multi: (gips mam zdejmowany i dziś i tak musiałam zabrać się za pieczenie, oczekując na wypieki -rysowałam, fakt teraz nie czuję reki, tzn odwrotnie za nadto ją czuję:evil_lol: ) No to super!!! :multi: Bardzo dziekuje :multi: Zaraz ci adres na pw przysle :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='samograj']DLA KAMILI: LALA SIĘ DOCZEKALA Śliczne!!!:loveu: Do oprawienia w ramki i na ścianę!:p Quote
Recommended Posts