Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Czesc :lol: Mam dla was az 1 foteczke :eviltong: I spadam zaraz do pracy :p Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Miłej i niewykańczającej pracy :calus: A fotka boska tylko szkoda że AŻ 1 :( Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziekuje :lol: A fotka tylko 1 bo jakos nie mam natchnienia do focenia :oops: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a pstrykaj byle co :cool3: znaczy sie Lale ale byle kiedy :cool3: może być nawet 100 identycznych fotek :P Quote
haska_12 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog napisał(a): O rany,szkoda :-( A to jst twoja dobra kolezanka?Rozmawialas z nia moze? Dobry wieczór Kamilko :multi: :multi: :multi: No dobra dobra.. ale przemów jej do rozsądku, jak ona sie wogóle na psach nie zna :placz: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog; napisał(a):No jak na czym? :crazyeye: na siedzeniu na dogo :eviltong: Zartuje oczywiscie :evil_lol: ogolnie siedze na sklepie i sprzedaje wino,a czasem na barze,tu rowniez serwujemy wino i robimy proste jedzenie(deski serow,miesne,rybne,oliwki,migdaly).Ogolnie barzdo fajna praca :lol: Ale od lutego powieksza sie bar o 3 razy wiec bedzie wiecej roboty i moge zapomniec o dogo jak tu bede :placz: No to bardzo fajna praca :cool3: A czy możesz od czasu do czasu strzelić se kielicha, tak w ramach ciężkiej i wyczerpującej pracy? :evil_lol: :evil_lol: I czy robisz też takie fajne drinki jak to czasem w tv pokazują? :eviltong: To znaczy podrzucasz i wywijasz shake'ami i wkładasz parasolki albo cytrynki na szklaneczkę nadziewasz? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
haska_12 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hehe.. :) Dobry wieczór ;) Jak minął dzien? :) Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Tina.Sara napisał(a):a pstrykaj byle co :cool3: znaczy sie Lale ale byle kiedy :cool3: może być nawet 100 identycznych fotek :P 100 identycznych? :crazyeye: :evil_lol: haska_12 napisał(a):Dobry wieczór Kamilko :multi: :multi: :multi: No dobra dobra.. ale przemów jej do rozsądku, jak ona sie wogóle na psach nie zna :placz: Ale co to ma do rzeczy?No chyba ze sie nie zna i sie poznac nie chce...:cool1: Ola&Kora napisał(a):No to bardzo fajna praca :cool3: A czy możesz od czasu do czasu strzelić se kielicha, tak w ramach ciężkiej i wyczerpującej pracy? :evil_lol: :evil_lol: I czy robisz też takie fajne drinki jak to czasem w tv pokazują? :eviltong: To znaczy podrzucasz i wywijasz shake'ami i wkładasz parasolki albo cytrynki na szklaneczkę nadziewasz? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie robimy drinow :eviltong: Tylko dobre winko i 2 rodzaje piffka :p A co do kielicha w pracy ...No wiesz,czasem nie mam wyjscia i poprostu musze :diabloti: Taka praca :eviltong: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 haska_12 napisał(a):Hehe.. :) Dobry wieczór ;) Jak minął dzien? :) Jeszcze 2h w pracy a tak to luzik :lol: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Marta_Ares napisał(a):WITAM;) Co tam u Ciebie?? Wszystko w porzadeczku :lol: Wlasnie staram sie zaleglosci na dogo nadrobic :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog; napisał(a):A co do kielicha w pracy ...No wiesz,czasem nie mam wyjscia i poprostu musze :diabloti: Taka praca :eviltong: Taaa.... każdy powód jest dobry do picia!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog napisał(a):Wszystko w porzadeczku :lol: Wlasnie staram sie zaleglosci na dogo nadrobic :evil_lol: hehe mi to zawsze duzoooo czasu zajmuje Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):Taaa.... każdy powód jest dobry do picia!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No a jak :evil_lol: Ale tak powaznie to czasen naprawde musze :p No moge tez wypluwac ale kto to lubi :eviltong: Marta_Ares napisał(a):hehe mi to zawsze duzoooo czasu zajmuje No mi tez :angryy: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog napisał(a):No a jak :evil_lol: Ale tak powaznie to czasen naprawde musze :p No moge tez wypluwac ale kto to lubi :eviltong: No proszę... zmuszają cię do picia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hahaha to ty normalnie masz super w tej pracy :p :p :p I pewnie ciekawych ludzi spotykasz :cool3: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):No proszę... zmuszają cię do picia :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hahaha to ty normalnie masz super w tej pracy :p :p :p I pewnie ciekawych ludzi spotykasz :cool3: No mam super,ale czasem tez sa spiecia i czasem tez jestem wyje..ana jak nie powiem co :eviltong: A ludzi to spotykam chyba normalnych,no czasem zdazaja sie tacy ze zastanawiam sie skad oni sie urwali bo tu w Londynie to takie elementy czasem chodza ze szok :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog; napisał(a):No mam super,ale czasem tez sa spiecia i czasem tez jestem wyje..ana jak nie powiem co :eviltong: A ludzi to spotykam chyba normalnych,no czasem zdazaja sie tacy ze zastanawiam sie skad oni sie urwali bo tu w Londynie to takie elementy czasem chodza ze szok :cool1: Z tymi ludżmi to se tak skojarzyłam, jak z tych różnych filmów, gdzie gościu zwierza się barmanowi że go dziewczyna rzuciła czy cuś takiego... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I sie zastanawiałam czy tak jest też w realu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):Z tymi ludżmi to se tak skojarzyłam, jak z tych różnych filmów, gdzie gościu zwierza się barmanowi że go dziewczyna rzuciła czy cuś takiego... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I sie zastanawiałam czy tak jest też w realu :eviltong: :eviltong: :eviltong: O Jezu :eek2: Nie!!! Przynajmniej narazie tak nie jest :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog; napisał(a):O Jezu :eek2: Nie!!! Przynajmniej narazie tak nie jest :eviltong: Hehehe wiem, że mam wybujałą wyobrażnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: No dobra, ale żeśmy się o barach. winach i klientach rozgadali, a to przecież galeria Lali :eviltong: (ale mi się rymło :D:D) Jeśli się nie mylę, już niedługo wrócisz z pracy... czy wtedy będzie można liczyć na jakieś fotki? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 kamila-dog napisał(a):Ale co to ma do rzeczy?No chyba ze sie nie zna i sie poznac nie chce...:cool1: A no to, że ona nie wie, że pies to nie zabawka i, ze potrzebuje spacerów, zabaw itd.. ja jej 100 razy mówiłam "chodź na wspólny spacer" a ona szła, ale bez psa :angryy: Wogle.. jest nieodpowiedzialna .. teraz owczarek sie u niej męczy :angryy: A tak wogole to Dobranoc :sleep: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hehehe wiem, że mam wybujałą wyobrażnię :eviltong: :eviltong: :eviltong: No dobra, ale żeśmy się o barach. winach i klientach rozgadali, a to przecież galeria Lali :eviltong: (ale mi się rymło :D:D) Jeśli się nie mylę, już niedługo wrócisz z pracy... czy wtedy będzie można liczyć na jakieś fotki? :cool3: Nie da rady :shake: U mnie w domu jest pozegnalna impreza kolezanki,Lala wszystkich terroryzuje :diabloti: A ja jutro mam 13.5h ciezkiej pracy wiec....:-( haska_12 napisał(a):A no to, że ona nie wie, że pies to nie zabawka i, ze potrzebuje spacerów, zabaw itd.. ja jej 100 razy mówiłam "chodź na wspólny spacer" a ona szła, ale bez psa :angryy: Wogle.. jest nieodpowiedzialna .. teraz owczarek sie u niej męczy :angryy: A tak wogole to Dobranoc :sleep: To ona ma jeszcze owczarka? :crazyeye: O rany :shake: Quote
Marta_Ares Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Dzien doberek moze jakies nowe foteczki??;) Quote
Ola&Kora Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 kamila-dog napisał(a):Nie da rady :shake: U mnie w domu jest pozegnalna impreza kolezanki,Lala wszystkich terroryzuje :diabloti: A ja jutro mam 13.5h ciezkiej pracy wiec....:-( Ja piernicze! 13,5 h???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Matko, aż tyle musisz pracować?! Ja bym w życiu nie wyrobiła :roll: Ledwo 7 h w szkole wytrzymuję :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hej zapracowana kobito!:loveu: 13,5 godziny...łojej!:oops: No tak, przedświąteczne wariactwo. A Lalcia wszystkich terroryzuje?:crazyeye: Niemożliwe, taka kochana mordka!:loveu: Quote
Recommended Posts