Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
dzień dobry popołudnik :]

Dzien dobry :lol:

Agushka napisał(a):
A ldaczego ja jeszcze dziś u Ciebie nie byłam?? No to jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja nie wiem :cool3:

Ja wlasnie spadam do pracy.Milego dnia dziewczynki :lol:

Posted

haska_12 napisał(a):
Dziendobrywieczór :multi:

"Rodowodowa i agresywna? :-o To chyba nie jest dobra hodowla :cool1:"

To jeszcze zależy od wychowania :evil_lol:

No tak ale zeby az tak... :roll: czy ci ludzie sa az tak nieodpowiedzialni? :razz:

Dobry wieczor :lol: Ja wlasnie w pracy ale poki co moge soebie na dogo siedziec :multi:

Posted

furciaczek napisał(a):
dobrywieczorek:)

ciesze sie ze wyprawa na pizze sie udala :) zastanawia mnie jedno, dlaczego na zdieicach zamiast tej pizzy jest tylko piwo:evil_lol:

:oops: Hmm...Wiec bylo tak ze przyszlismy tam okolo 14.30 i okazalo sie ze pizze serwuja dopiero od 18.30...Wiec zostalismy na piwko,w przerwie na spacerek z Lala i spowrotem na pizze...:p i piwko :eviltong:

Posted

kurcze strasznie dawno tu nie byłam bo mi gdzies subskrycje wcieło :placz: tak sie nawet dziwila ze u Lali nic sie nie dzieje a tu sie okazało ze sie dzieje tylko mnie nei ma :shake: No trudno lece nadrabiac zalegle strony :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
kurcze strasznie dawno tu nie byłam bo mi gdzies subskrycje wcieło :placz: tak sie nawet dziwila ze u Lali nic sie nie dzieje a tu sie okazało ze sie dzieje tylko mnie nei ma :shake: No trudno lece nadrabiac zalegle strony :evil_lol:

U Lali by sie mialo nic nie dziac? :cool3: No to do nadrobienia nie masz tak duzo,kilka stron zaledwie :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No tak ale zeby az tak... :roll: czy ci ludzie sa az tak nieodpowiedzialni? :razz:

Niestety... u mojej kolezanki pies sam sie chowa :angryy: Tyle co dają mu jeść... a bez zabaw, spacerów, kontaktu z człowiekiem-dziczeje... :placz:

Posted

[quote name='Patka']nie ma jak sobie ząbki na dąbku poczyścić :)

Doladnie :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Widze ze wypadzik na pizze sie udal;)

sliczne:loveu: :loveu: :loveu:

Wypadzik na pizze jak najbardziej sie udal,szkoda tylko ze pizza byla nie dobra :eviltong:

[quote name='haska_12']Niestety... u mojej kolezanki pies sam sie chowa :angryy: Tyle co dają mu jeść... a bez zabaw, spacerów, kontaktu z człowiekiem-dziczeje... :placz:

O rany,szkoda :-( A to jst twoja dobra kolezanka?Rozmawialas z nia moze?

Posted

kamila-dog; napisał(a):
No a co :oops: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Na nawał klientów pewnie nie narzekasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co z przedświąteczną gorączką? :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Na nawał klientów pewnie nie narzekasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co z przedświąteczną gorączką? :cool3:

Byla ale sie skonczyla :eviltong: A tak powaznie to dawno nie mialam w pracy tyle czasu by na dogo byc,wiec jest mila odmiana :p

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Byla ale sie skonczyla :eviltong: A tak powaznie to dawno nie mialam w pracy tyle czasu by na dogo byc,wiec jest mila odmiana :p

A na czym wogóle polega twoja praca? ;) Bo że związana z trunkami to już wiem :cool3:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
A na czym wogóle polega twoja praca? ;) Bo że związana z trunkami to już wiem :cool3:

No jak na czym? :crazyeye: na siedzeniu na dogo :eviltong:
Zartuje oczywiscie :evil_lol: ogolnie siedze na sklepie i sprzedaje wino,a czasem na barze,tu rowniez serwujemy wino i robimy proste jedzenie(deski serow,miesne,rybne,oliwki,migdaly).Ogolnie barzdo fajna praca :lol: Ale od lutego powieksza sie bar o 3 razy wiec bedzie wiecej roboty i moge zapomniec o dogo jak tu bede :placz:

Posted

:santagri: :tree1: :santagri:
Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT ZYCZE CI SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I SLONECZNEJ POGODY W TYM POCHMORNYM LONDYNIE

Posted

[quote name='furciaczek']

Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT ZYCZE CI SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI I SLONECZNEJ POGODY W TYM POCHMORNYM LONDYNIE

Gosiu,bardzo ci dziekuje ale mam nadzieje ze bedziesz na dogo jeszcze przed Swietami :placz: I chcialam sie cos ciebie na gg zapytac ale cie nie ma :placz: