Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
lalcia cudnie wyszla na tych zdieciach:loveu:

a i ta biala dziewczynka slodziutka:loveu:

Bullterierka byla naprawde rozkoszna :loveu: Mam nadzieje ze jeszzce ja spotkamy :cool3:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamila-dog']A ja mam 3 fotki Lali zdzisiejszego spacerku :p

Jaka poważa mina!:cool3: No, może poza tą środkową fotką!:evil_lol:
Ale z Lalci jest duż adziewczynka, naprawdę budzi respekt. Samym spojrzeniem zmiata z powierzchni ziemi!;) :p

[quote name='kamila-dog']I spotkalismy taka cudna dziewczynke :loveu: :loveu: :loveu: Byla przeslodka i oczywiscie bardzo przyjacielska :p

Aaaale szeeeroooki uśmiech!!!!!!:lol: :loveu:

[quote name='kamila-dog']Nie wiem czemu tak malo foteczek zrobilam :placz: :placz: :placz:
No właśnie! Ja też nie wiem czemu!:mad: ;) :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']a ty napoczatku stycznia wykap lale zeby mi sie ladnie blyszczala jak bede jej fotki robic:evil_lol:

Lala sie przeciez blyszczy :eviltong: Ja jej nie mam jak wykapac :oops:

[quote name='AśkaK']Jaka poważa mina!:cool3: No, może poza tą środkową fotką!:evil_lol:
Ale z Lalci jest duż adziewczynka, naprawdę budzi respekt. Samym spojrzeniem zmiata z powierzchni ziemi!;) :p
Aaaale szeeeroooki uśmiech!!!!!!:lol: :loveu:
No właśnie! Ja też nie wiem czemu!:mad: ;) :lol:

Nom :oops: Nastepnym razem bede cykac jak oszalala :evil_lol:

[quote name='haska_12']Dzien dobry ! :multi: Lala pięknie wyszła :) Jak ja nienawidze bullterierów:shake:

A to dlaczego? :mad: :crazyeye: Ja uwielbiam bullki :loveu:

[quote name='Agushka']
:loveu::loveu::loveu: Ale ona tu dumna jest a jakia fajna prezentacja cycochów:)

Hihi :evil_lol: :p A co,jak ma ladne to niech pokazuje :eviltong:

A my dzis sie wybieramy do pizzerii i to z Lala :cool3: Bedzie recenzja pod warunkiem ze Lala zachowa sie jak prawdziwa dama :p

Posted

Agushka napisał(a):
No przeciez Lala jest dama więc napewno odpowiednie zachowanie ma w genach :)

No wlasnie nie zawsze :shake: :diabloti: Ale postaramy sie by nie bylo obciachu :evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):

A to dlaczego? :mad: :crazyeye: Ja uwielbiam bullki :loveu:

Jakos nie przepadam za tymi psami :roll: Kiedyś ... kiedyś.. nic do nich nie miałam, ale 2 lata temu zdechła bulka mojej koleżanki.Mona zagryzła wszystkie swoje szczeniaki.. żucała się na ludzi itd...
W tej chwili druga koleżanka posiada rodowodowego bullteriera, który skonczył rok i juz jest groźny.Wiem, ze te psy potrafią okazać dobre serce ( tak jak każdy pies ) ale w sumie ich harakterek mi nie odpowiada.., ja wole pieski takie jak husky, malamuty, dogi itd..-> piękne i łagodne jak baranki .. :loveu:

Posted

[quote name='haska_12']Jakos nie przepadam za tymi psami :roll: Kiedyś ... kiedyś.. nic do nich nie miałam, ale 2 lata temu zdechła bulka mojej koleżanki.Mona zagryzła wszystkie swoje szczeniaki.. żucała się na ludzi itd...
W tej chwili druga koleżanka posiada rodowodowego bullteriera, który skonczył rok i juz jest groźny.Wiem, ze te psy potrafią okazać dobre serce ( tak jak każdy pies ) ale w sumie ich harakterek mi nie odpowiada.., ja wole pieski takie jak husky, malamuty, dogi itd..-> piękne i łagodne jak baranki .. :loveu:

Rodowodowa i agresywna? :-o To chyba nie jest dobra hodowla :cool1:

[quote name='AśkaK']Jak wyprawa na pizzę?:cool3:
To w Londynie są takie lokale gdzie można z psem wejść?!:crazyeye: :multi:

No a co? :cool3: Pewnie ze sa :evil_lol: Wprawdzie pizza byla blee ale ogolnie bardzo przyjemnie :p

No to zaczynamy :p Najpierw byl spacerek :lol:

cdn :p

Posted

No i jestesmy na miejscu :p Lala caly wieczor robila podchody do zabawki ktora lezala za moim tz'tem :mad:

Dusimy psa :diabloti:

A oto ta slynna zabawka :evil_lol:

Posted

hihihi no nie mogę Kamila wykończysz mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta zabawka mnie powaliła na kolana... a Lala ma już skończone 3 lata? bo takie zabawki to dla dzieci od lat trzech chyba:lol::lol::lol:

Posted

Agushka napisał(a):
hihihi no nie mogę Kamila wykończysz mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta zabawka mnie powaliła na kolana... a Lala ma już skończone 3 lata? bo takie zabawki to dla dzieci od lat trzech chyba:lol::lol::lol:

No Lalunia ma juz 4,5 latka a ta zabawka piszczala jak sie nacisnelo na odpowiednia czesc :evil_lol: wiec Lala tam ladnie swirowala :evil_lol: Po 1,5h poprosilam barmana by ja schowal za barem-ta zabawke-bo Lala tam juz spiewala(razem z tz'tem :evil_lol: ) Taka wariatka :p

Posted

No to ja widzę, że wieczór byl udany. Skoro duet TZa z Lalą doszedł do skutku to ja sobie wyobrażam jaką sensację wzbudziła wasza trójka. Śpiewający pies, wtórujący mu TZ i zabawka dla trzylatka hihi I pańcia ze zjedzoną piłką pod pachą.. Chyba że piłka już do pubu nie dotarła?

Posted

Agushka napisał(a):
No to ja widzę, że wieczór byl udany. Skoro duet TZa z Lalą doszedł do skutku to ja sobie wyobrażam jaką sensację wzbudziła wasza trójka. Śpiewający pies, wtórujący mu TZ i zabawka dla trzylatka hihi I pańcia ze zjedzoną piłką pod pachą.. Chyba że piłka już do pubu nie dotarła?

No pilka do pubu nie dotarla bo jak Lala spotkala tz'ta to pilka przestala sie liczyc :roll: :razz: A wieczor bardzo udany,bedziemy tam stalymi klientami :evil_lol: Moj tz wlasnie bardzo klnie,oglada mecz .... Hihi :evil_lol: Chyba przegrywamy :diabloti:

Posted

Agushka napisał(a):
Mój ogląda snookera na eurosporcie. Dzieki Bogu przy tym sie nie drze :)

Aha.To masz farta :evil_lol: Moj ma swira na punkcie pilki noznej :cool1:

Posted

Taaa to TZ ogląda snookera a syn w drugim pokoju jakiś mecz, właśnie muszę iść go wygonić do mycia :evil_lol::evil_lol: Ja mam dwóch facetów w domu i z tej dwójki to Michał ma fioła na punkcie piłki ale jego to jeszcze jestem w stanie ustawić do pionu :)

Posted

Agushka napisał(a):
Taaa to TZ ogląda snookera a syn w drugim pokoju jakiś mecz, właśnie muszę iść go wygonić do mycia :evil_lol::evil_lol: Ja mam dwóch facetów w domu i z tej dwójki to Michał ma fioła na punkcie piłki ale jego to jeszcze jestem w stanie ustawić do pionu :)

Ehh,mojemu to juz nic nie pomoze :shake: :mad:

Posted

Bo twój to już dorosły facet a mój synuś ma dopiero 12 lat to jeszcze mam coś do powiedzenia. Z TZem się nie wykłócam, niech sobie ogląda, ja tam i tak oglądam tylko Magdę M. raz w tygodniu i jak mnie coś najdzie to Animal Planet..

Posted

Agushka napisał(a):
Bo twój to już dorosły facet a mój synuś ma dopiero 12 lat to jeszcze mam coś do powiedzenia. Z TZem się nie wykłócam, niech sobie ogląda, ja tam i tak oglądam tylko Magdę M. raz w tygodniu i jak mnie coś najdzie to Animal Planet..

No a ja sie zawsze wyklocam i potem z tego wojna jest :diabloti: Ale nie umiem inaczej :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No a ja sie zawsze wyklocam i potem z tego wojna jest :diabloti: Ale nie umiem inaczej :eviltong:

Też się kiedyś wykłócałam ale wtedy nie miałam jeszcze netu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz to on się wykłóca, że siedzę przy komputerze :) Ale i tak już spasował, wie, że niewiele wskóra :) On ma telewizor a ja komp i jest spokój święty.

Posted

Agushka napisał(a):
Też się kiedyś wykłócałam ale wtedy nie miałam jeszcze netu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz to on się wykłóca, że siedzę przy komputerze :) Ale i tak już spasował, wie, że niewiele wskóra :) On ma telewizor a ja komp i jest spokój święty.

No to prawie tak jak u nas-on eurosport czy jakos tam - ja dogo :evil_lol: