Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześ.c, świetna fotka, kurcze też chciałabym mieć takie bydlaczysko w domciu, bym cały dzień się w tą skórkę wtulała i miziała....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='kamila-dog'] I mam dla was jedna foteczke,wiecej nie mam czasu wstawic :cool1:

To jest to :loveu: - wyciągasz rękę z kieszeni i od razu czujesz pod nią wielki, kochany łeb :loveu: ...a nawet grzbiet, bo żeby łeb pogłaskać to trzeba już rękę wyżej podnieść.:lol:

Miłej pracki dzisiaj i czekamy na foteczki jutro!

PS.Jeszcze a'propos Lali ciągnięcia na smyczy - takie akcje z nagłym szarpaniem to i w szelkach mi Rudy robi. :roll: I tu rzeczywiście trudno jest psa tego oduczyć, bo zwykle robi to z zaskoczenia.:oops: Na allegro jest pełno halti.:p

Posted

[quote name='Agushka']Cześć Kamila .Aleście się o świętach rozgadały.. Ja w święta też bez TZa, bo pracuje w oba świąteczne dni więc tylko wigilię będe miała rodzinną...

Czesc Aga :multi: A moj tz mysli ze tylko my osobno bedziemy przez Swieta :cool3:

[quote name='haska_12']Ale fajna fotka :loveu: Pasuje ci taka dożyca

Dziekuje :oops:

[quote name='Ola&Kora']Witam!!!! :p

Ale żeście sie rozgadały :eviltong: A tylko jedna foteczka... :cool3: :cool3:

No bo kurcze nie mialam czasu.Dopiero teraz wrocilam z pracy.Jutro wstawie reszte fotek.Sesja tz'ta z Lala w lozku tez moze bedzie :evil_lol:

[quote name='Cerber']Cześ.c, świetna fotka, kurcze też chciałabym mieć takie bydlaczysko w domciu, bym cały dzień się w tą skórkę wtulała i miziała....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

No bo bydlatka sa najcudowniejsze :p A ja tam u ciebie? :cool3:

[quote name='AśkaK']To jest to :loveu: - wyciągasz rękę z kieszeni i od razu czujesz pod nią wielki, kochany łeb :loveu: ...a nawet grzbiet, bo żeby łeb pogłaskać to trzeba już rękę wyżej podnieść.:lol:

Miłej pracki dzisiaj i czekamy na foteczki jutro!

PS.Jeszcze a'propos Lali ciągnięcia na smyczy - takie akcje z nagłym szarpaniem to i w szelkach mi Rudy robi. :roll: I tu rzeczywiście trudno jest psa tego oduczyć, bo zwykle robi to z zaskoczenia.:oops: Na allegro jest pełno halti.:p

Ja na allegro nie mam jak kupic,jak juz to na ebay'u w uk ale tu w sklepach tez sa wiec nie ma problemu :p

[quote name='Marta_Ares']
ale slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje :p

Ja wlasnie wrocilam z pracy,tz mi niespodzianke zrobil i przyszedl po mnie z Lalunia :cool3: I zaraz odprawiamy mikolajki(spoznione ale co tam :eviltong: )Jutro odwiedze wasze galerie,no chyba ze dzis dam cos rade :cool1:

Posted

Ale fajna niespodzianka!:p Szkoda, że mnie tak TZ nie może z uczelni odbierać.:roll: :lol:

Ja to czekam na tą sesję TZta z Lalą w łóżku!:evil_lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='Agushka']Nie wątpię, widziałam zdjęcia śniadankowo fotelowe i tam TZ wydawał się większy :evil_lol::evil_lol:

Dokladnie :p

To dam jeszcze kilka fotek i zmykam czyscic akwarium ;)

Wciaz spia :eviltong:

Lala pozuje :p

Moj tz wyczesuje psa :crazyeye: :evil_lol:

Tutaj jeszcze ze mna :lol:

I zabawa z patyczkiem :p

No to na dzis chyba foteczek wystarczy :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']

hehe ale jej sie uszy potargaly:evil_lol:

Standard :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']
chyba sie polubili:evil_lol:

czym Ty ja karmisz ze jej sie tak pieknie siersc blyszczy:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

Wiesz,wszystkie czarne dozie tak maja ze sie blyszcza,szczegolnie w sloncu cudnie to wyglada :p
A z tz'tem sie faktycznie polubili :evil_lol:

Dobra,ide to akwarium robic bo nigdy nie skoncze :cool1:

Posted

Foty śliczne :evil_lol: Dziwie się, że Lala stoi wogle sie nie wierci przy czesaniu.. moj Oskar to w to, i we wto :P A tak z boczku to ile twoje dozie dziecko ma cm.w kłębie? :loveu:

Posted

[quote name='Agushka']Dobry wieczór Jak ja lubię takie pozowanie Lalowe

a jakie ona ma fajne wyrko
Uciekam spać i przyszłam powiedziec dobry wieczór i dobranoc

Dzien doberek :multi:

[quote name='AśkaK']
Ale zaspane minki !

A posłanko bardzo eleganckie, jak i stffór leżący na nim!

Ale fajne macie okna, takie do saaamej podłogi!

Bo to balkon jest :eviltong:

[quote name='Cerber']Dzień dobry...

ale ślicznie tu wszyła, taka arystokracja...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekujemy i przepraszam ze nie mam czasu do was wpasc ...:oops:

[quote name='goldenka245']Ale ona malutka hehe..... kocham takie pieski.Ona jest cudowna:loveu:

Dzieki i witam w galerii :multi:

[quote name='simbik']

Ja też dziś zastałam tak moich panów :evil_lol: po powrocie z rannego treningu agility z Opą :lol: .

No to fajnie masz :evil_lol: U nas to tylko od czasu do czasu bo potem od razu cala posciel do wymiany :razz: Czy to jest jakis okres na linienie czy mi sie tylko zdaje? :oops: Bo z Lali leci tak ze hej :mad:

[quote name='Ola&Kora']Hehehehe jacy oni podobni do siebie :grin::grin::grin::grin:

No jak 2 krople wody normalnie :evil_lol:

Ja spadam do pracy,dzis nie bede miala czasu na net :shake: :-(
Zycze wszystkim milego dnia :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to miłego dnia w pracy życzem ;)

Tina.Sara napisał(a):
Dzień doberek :loveu: Miłej pracy i ciekawego dnia :] A Lala jak zawsze - cudeńko :loveu:

Dzieki :p Straszny mam ruch,Swieta sie zblizaja i mamy tyle ludzi ze szok.Wiec przyszlam sie tylko przywitac i spadam do pracy ;)