Ola&Kora Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witam!!!! :p Ale żeście sie rozgadały :eviltong: A tylko jedna foteczka... :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześ.c, świetna fotka, kurcze też chciałabym mieć takie bydlaczysko w domciu, bym cały dzień się w tą skórkę wtulała i miziała....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AśkaK Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='kamila-dog'] I mam dla was jedna foteczke,wiecej nie mam czasu wstawic :cool1: To jest to :loveu: - wyciągasz rękę z kieszeni i od razu czujesz pod nią wielki, kochany łeb :loveu: ...a nawet grzbiet, bo żeby łeb pogłaskać to trzeba już rękę wyżej podnieść.:lol: Miłej pracki dzisiaj i czekamy na foteczki jutro! PS.Jeszcze a'propos Lali ciągnięcia na smyczy - takie akcje z nagłym szarpaniem to i w szelkach mi Rudy robi. :roll: I tu rzeczywiście trudno jest psa tego oduczyć, bo zwykle robi to z zaskoczenia.:oops: Na allegro jest pełno halti.:p Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ale slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Agushka']Cześć Kamila .Aleście się o świętach rozgadały.. Ja w święta też bez TZa, bo pracuje w oba świąteczne dni więc tylko wigilię będe miała rodzinną... Czesc Aga :multi: A moj tz mysli ze tylko my osobno bedziemy przez Swieta :cool3: [quote name='haska_12']Ale fajna fotka :loveu: Pasuje ci taka dożyca Dziekuje :oops: [quote name='Ola&Kora']Witam!!!! :p Ale żeście sie rozgadały :eviltong: A tylko jedna foteczka... :cool3: :cool3: No bo kurcze nie mialam czasu.Dopiero teraz wrocilam z pracy.Jutro wstawie reszte fotek.Sesja tz'ta z Lala w lozku tez moze bedzie :evil_lol: [quote name='Cerber']Cześ.c, świetna fotka, kurcze też chciałabym mieć takie bydlaczysko w domciu, bym cały dzień się w tą skórkę wtulała i miziała....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No bo bydlatka sa najcudowniejsze :p A ja tam u ciebie? :cool3: [quote name='AśkaK']To jest to :loveu: - wyciągasz rękę z kieszeni i od razu czujesz pod nią wielki, kochany łeb :loveu: ...a nawet grzbiet, bo żeby łeb pogłaskać to trzeba już rękę wyżej podnieść.:lol: Miłej pracki dzisiaj i czekamy na foteczki jutro! PS.Jeszcze a'propos Lali ciągnięcia na smyczy - takie akcje z nagłym szarpaniem to i w szelkach mi Rudy robi. :roll: I tu rzeczywiście trudno jest psa tego oduczyć, bo zwykle robi to z zaskoczenia.:oops: Na allegro jest pełno halti.:p Ja na allegro nie mam jak kupic,jak juz to na ebay'u w uk ale tu w sklepach tez sa wiec nie ma problemu :p [quote name='Marta_Ares'] ale slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje :p Ja wlasnie wrocilam z pracy,tz mi niespodzianke zrobil i przyszedl po mnie z Lalunia :cool3: I zaraz odprawiamy mikolajki(spoznione ale co tam :eviltong: )Jutro odwiedze wasze galerie,no chyba ze dzis dam cos rade :cool1: Quote
AśkaK Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ale fajna niespodzianka!:p Szkoda, że mnie tak TZ nie może z uczelni odbierać.:roll: :lol: Ja to czekam na tą sesję TZta z Lalą w łóżku!:evil_lol: :lol: ;) Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Na razie tylko 1 bo dopiero wstalam i mam dzis kupe roboty ,ale pozniej bedzie wiecej foteczek :lol: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jejku twój TZ (bo zakładam że to on) wygląda przy Lali jak kruszynka na tym zdjęciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Wiem :evil_lol: ale to tylko zludzenie :lol: On jest duzy przy Lali,hehe :eviltong: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nie wątpię, widziałam zdjęcia śniadankowo fotelowe i tam TZ wydawał się większy :evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Agushka']Nie wątpię, widziałam zdjęcia śniadankowo fotelowe i tam TZ wydawał się większy :evil_lol::evil_lol: Dokladnie :p To dam jeszcze kilka fotek i zmykam czyscic akwarium ;) Wciaz spia :eviltong: Lala pozuje :p Moj tz wyczesuje psa :crazyeye: :evil_lol: Tutaj jeszcze ze mna :lol: I zabawa z patyczkiem :p No to na dzis chyba foteczek wystarczy :cool3: Quote
furciaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 hehe ale jej sie uszy potargaly:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 chyba sie polubili:evil_lol: czym Ty ja karmisz ze jej sie tak pieknie siersc blyszczy:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='furciaczek'] hehe ale jej sie uszy potargaly:evil_lol: Standard :evil_lol: [quote name='Marta_Ares'] chyba sie polubili:evil_lol: czym Ty ja karmisz ze jej sie tak pieknie siersc blyszczy:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Wiesz,wszystkie czarne dozie tak maja ze sie blyszcza,szczegolnie w sloncu cudnie to wyglada :p A z tz'tem sie faktycznie polubili :evil_lol: Dobra,ide to akwarium robic bo nigdy nie skoncze :cool1: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dobry wieczór :) Jak ja lubię takie pozowanie Lalowe a jakie ona ma fajne wyrko :) Uciekam spać i przyszłam powiedziec dobry wieczór i dobranoc :) Quote
AśkaK Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale zaspane minki !:lol: A posłanko bardzo eleganckie, jak i stffór leżący na nim!:cool3: :loveu: Ale fajne macie okna, takie do saaamej podłogi!:p Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień dobry... :) ale ślicznie tu wszyła, taka arystokracja...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale ona malutka :D hehe..... kocham takie pieski:loveu: Ona jest cudowna:loveu: Quote
haska_12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Foty śliczne :evil_lol: Dziwie się, że Lala stoi wogle sie nie wierci przy czesaniu.. moj Oskar to w to, i we wto :P A tak z boczku to ile twoje dozie dziecko ma cm.w kłębie? :loveu: Quote
simbik Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ja też dziś zastałam tak moich panów :evil_lol: po powrocie z rannego treningu agility z Opą :lol: . Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hehehehe jacy oni podobni do siebie :grin::grin::grin::grin: Quote
Kamila Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Agushka']Dobry wieczór Jak ja lubię takie pozowanie Lalowe a jakie ona ma fajne wyrko Uciekam spać i przyszłam powiedziec dobry wieczór i dobranoc Dzien doberek :multi: [quote name='AśkaK'] Ale zaspane minki ! A posłanko bardzo eleganckie, jak i stffór leżący na nim! Ale fajne macie okna, takie do saaamej podłogi! Bo to balkon jest :eviltong: [quote name='Cerber']Dzień dobry... ale ślicznie tu wszyła, taka arystokracja...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekujemy i przepraszam ze nie mam czasu do was wpasc ...:oops: [quote name='goldenka245']Ale ona malutka hehe..... kocham takie pieski.Ona jest cudowna:loveu: Dzieki i witam w galerii :multi: [quote name='simbik'] Ja też dziś zastałam tak moich panów :evil_lol: po powrocie z rannego treningu agility z Opą :lol: . No to fajnie masz :evil_lol: U nas to tylko od czasu do czasu bo potem od razu cala posciel do wymiany :razz: Czy to jest jakis okres na linienie czy mi sie tylko zdaje? :oops: Bo z Lali leci tak ze hej :mad: [quote name='Ola&Kora']Hehehehe jacy oni podobni do siebie :grin::grin::grin::grin: No jak 2 krople wody normalnie :evil_lol: Ja spadam do pracy,dzis nie bede miala czasu na net :shake: :-( Zycze wszystkim milego dnia :p Quote
Tina.Sara Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień doberek :loveu: Miłej pracy i ciekawego dnia :] A Lala jak zawsze - cudeńko :loveu: Quote
Kamila Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Ola&Kora napisał(a):No to miłego dnia w pracy życzem ;) Tina.Sara napisał(a):Dzień doberek :loveu: Miłej pracy i ciekawego dnia :] A Lala jak zawsze - cudeńko :loveu: Dzieki :p Straszny mam ruch,Swieta sie zblizaja i mamy tyle ludzi ze szok.Wiec przyszlam sie tylko przywitac i spadam do pracy ;) Quote
Recommended Posts