AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A ja się z tyłu dopatrzyłam ciekawej rzeczy :evil_lol: - co to się stało, piłeczka się Laluni popsuła..?:evil_lol: :lol: [quote name='kamila-dog']Wiem wiem :evil_lol: I szczerze ci powiem ze ja tu wogole nie odczuwam ze dzis jest Mikolaja :shake: Tu tego nie obchodza wiec jakos brak tej atmosfery :cool1: Kamila, to sobie z Lalcią i TZtem sami Mikołajki urządździe!:multi: Tutaj za to już wszędzie trąbią "Już za 18 dni Wigilia", "Święta, święta!", w radiu i w tv już lecą świąteczne piosenki...Aż niedobrze się człowiekowi robi. Bo przez takie trąbienie na miesiąc przed, zanim te Święta nadejdą, to już każdy ma ich dosyć.:roll: My w tym roku będziemy świętować bardzo skromnie, mała choineczka, mało potraw, tylko ja, TZ, Mama i jej TZ :p i nie uwierzycie, ale cieszę się na te Święta chyba najbardziej niż dotychczas!:multi: :p Tak więc noski do góry dziewczyny, w małym gronie też może być nastrojowo i świątecznie.:p Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='haska_12']Ojj...współczuję Ci, ale musisz wytrzymać... :evil_lol: No nie mam wyjscia :cool1: [quote name='AśkaK'] A ja się z tyłu dopatrzyłam ciekawej rzeczy :evil_lol: - co to się stało, piłeczka się Laluni popsuła..?:evil_lol: :lol: Kamila, to sobie z Lalcią i TZtem sami Mikołajki urządździe!:multi: Tutaj za to już wszędzie trąbią "Już za 18 dni Wigilia", "Święta, święta!", w radiu i w tv już lecą świąteczne piosenki...Aż niedobrze się człowiekowi robi. Bo przez takie trąbienie na miesiąc przed, zanim te Święta nadejdą, to już każdy ma ich dosyć.:roll: My w tym roku będziemy świętować bardzo skromnie, mała choineczka, mało potraw, tylko ja, TZ, Mama i jej TZ :p i nie uwierzycie, ale cieszę się na te Święta chyba najbardziej niż dotychczas!:multi: :p Tak więc noski do góry dziewczyny, w małym gronie też może być nastrojowo i świątecznie.:p Pileczka zostala szybko skonsumowana(tzn zniszczona) :diabloti: Ale Mikolajki czy Swieta?Bo Mikolajki to chyba dzis,co?A ja dzis siedze do 23 w pracy,nim wroce do domku moze byc polnoc...:-( A na Swieta tz jedzie do pl a ja zostaje :cool1: On nie wyobraza sobie spedzania Swiat poza domem a ja nie wyobrazam sobie zostawienia tu Laluni(poza ty nie mam urlopu) :roll: Ale jakos przezyjemy :p Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ups, no tak, zapomniałam Kamilo że dziś tak długo pracujesz.:oops: Ale Mikołajki mogą być też jutro :cool3: - ja chyba jutro właśnie zarządzę;) , bo właśnie TZ przyszedł do domu i nie ma dla mnie żadnego prezentu!:placz: A ja mu Tofifi kupiłam!:diabloti: :evil_lol: A myślałam i o Mikołajkach i o Świętach, ale skoro luby wyjeżdża to niech sam żałuje. ;) To z psiapsiułką i z Laleczką sobie urządzisz?:cool3: :loveu: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Cześć Kamilko... ehhh Ty też ciężko z tą pracą masz co? Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Lalunia ..Piekna Malutka (:eviltong:) Suńka ^^ Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 AśkaK napisał(a):Ups, no tak, zapomniałam Kamilo że dziś tak długo pracujesz.:oops: Ale Mikołajki mogą być też jutro :cool3: - ja chyba jutro właśnie zarządzę;) , bo właśnie TZ przyszedł do domu i nie ma dla mnie żadnego prezentu!:placz: A ja mu Tofifi kupiłam!:diabloti: :evil_lol: A myślałam i o Mikołajkach i o Świętach, ale skoro luby wyjeżdża to niech sam żałuje. ;) To z psiapsiułką i z Laleczką sobie urządzisz?:cool3: :loveu: Jutro tez tak koncze :cool3: I moj tz tez mi nic nie kupil :placz: ja mu tez nie :oops: Normalnie zapomnialam ze to Mikolaj :oops: Dopiero dogo mi przypomnialo ze tak powiem :evil_lol: Ale jutro jak wroce z pracy to sobie zrobimy spoznionego Mikolaja :evil_lol: Cerber napisał(a):Cześć Kamilko... ehhh Ty też ciężko z tą pracą masz co? Nie jest tak zle,moge na dogo siedziec :loveu: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Anecioreczek napisał(a):Lalunia ..Piekna Malutka (:eviltong:) Suńka ^^ Witaj :multi: No malenka jest :eviltong: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kamila-dog napisał(a): Nie jest tak zle,moge na dogo siedziec :loveu: bardzo się z tego powodu cieszę... :) Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Cerber napisał(a):bardzo się z tego powodu cieszę... :) Ja jeszcze bardziej :evil_lol: Jestem uzalezniona :eviltong: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kamila-dog napisał(a):Ja jeszcze bardziej :evil_lol: Jestem uzalezniona :eviltong: ja się z tego uzależnienia wyleczyłam... potrafię wytrzymać bez dogo i wogóle bez kompa jeśli trzeba :) Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Cerber napisał(a):ja się z tego uzależnienia wyleczyłam... potrafię wytrzymać bez dogo i wogóle bez kompa jeśli trzeba :) Wiesz,ja tez wytrzymam ale lubie dogo :evil_lol: Poza tym nie lubie miec zaleglosci :eviltong: w nadrabianiu galerii :p Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dobry wieczór. Piękny nowiutki banerek widzę :) Co do uzależnienia... ja jestem uzależniona od fotek Lali.. czyżbym musiała zrobić sobie odwyk? Kamila daj jakieś :evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kamila-dog napisał(a):Wiesz,ja tez wytrzymam ale lubie dogo :evil_lol: Poza tym nie lubie miec zaleglosci :eviltong: w nadrabianiu galerii :p hehehe to chyba tak jak więszkość dogomaniaków :):):):) Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Cerber napisał(a):hehehe to chyba tak jak więszkość dogomaniaków :):):):) Oj,widze nowy sliczny banerek :evil_lol: :loveu: Quote
AśkaK Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ale macie śliczniaste banerki!:loveu: Tylko ja taka pokraka jestem.:placz: :evil_lol: Kamila, ej no, to masz fajowo w robocie że na Dogo sobie tak możesz zaglądać!:multi: :p Ale czy Ty nie pracujesz w sklepie i pubie w jednym..?:cool3: I tam możesz sobie tak przy kompie siedzieć..?:hmmmm: :p Ja jestem uzależniona od ponad roku :evil_lol: , wiesz Luizka, bez dogo dam radę żyć ale co to będzie za życie?!:placz: :evil_lol: :lol: Chyba większość tu tak ma.:lol: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witam witam i o samopoczucie pytam pytam:cool3: :cool3: Quote
furciaczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oj ale tu swiatecznie sie zrobilo:loveu: ja jakos nieczuje tej atmosfery:shake: przeprowadzka masa spraw do zalatwienia ehhh i wigilia bez mamy, TZ i psiakow:placz: a kuba przyjezdza po swietach przed sylwestrem:p znajda sie jakies nowe fotki laluni:cool3: Quote
Kamila Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 AśkaK napisał(a):Ale macie śliczniaste banerki!:loveu: Tylko ja taka pokraka jestem.:placz: :evil_lol: Kamila, ej no, to masz fajowo w robocie że na Dogo sobie tak możesz zaglądać!:multi: :p Ale czy Ty nie pracujesz w sklepie i pubie w jednym..?:cool3: I tam możesz sobie tak przy kompie siedzieć..?:hmmmm: :p No tak czasem mam,poprostu nie mamy zbyt duzego ruchu :p Ale od lutego sklep sie powieksza wiec juz nie bedzie tak light'owo :cool1: A co do banerka to co za problem :cool3: Popros kogos,tu tyle talentow na dogo :lol: haska_12 napisał(a):Dzien doberek wam !! :multi: Dzien doberek :multi: Marta_Ares napisał(a):Witam witam i o samopoczucie pytam pytam:cool3: :cool3: Witamy :multi: Ja dopiero od 5min na dogo jestem i dlugo nie posiedze bo tz ma juz waty :cool1: Poza tym na spacerek idziemy nie dlugo :p haska_12 napisał(a):Kamila chyba w pracy :cool1: Nie,nie w pracy :eviltong: Ale na 15 ide wiec juz niedlugo :cool1: furciaczek napisał(a):oj ale tu swiatecznie sie zrobilo:loveu: ja jakos nieczuje tej atmosfery:shake: przeprowadzka masa spraw do zalatwienia ehhh i wigilia bez mamy, TZ i psiakow:placz: a kuba przyjezdza po swietach przed sylwestrem:p znajda sie jakies nowe fotki laluni:cool3: Ehh,u mnie wigilia tez bez mamy i bez tz'ta ale na pewno z Lala :eviltong: Czyli Kuba jednak nie da rady na Swiata przyjechac? :razz: Strasznie szkoda :-( A fotki beda ale nie dzis,nie dam rady... Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No to dobrze, że przynajmniej na święta będziesz miała Lale :cool3: No to miłego... yyy.. hmm.. pracowania ;) Quote
furciaczek Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 kamilko jako ze siedzisz w takim biznesie a nie innym mam pytanko:cool3: chce kupic rodzicom jakies dobre winko, najchetniej pol wytrawne... moglabys mi cos polecic? takie do 100zl Quote
Kamila Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='haska_12']No to dobrze, że przynajmniej na święta będziesz miała Lale :cool3: No to miłego... yyy.. hmm.. pracowania ;) Dzieki :p [quote name='furciaczek']kamilko jako ze siedzisz w takim biznesie a nie innym mam pytanko:cool3: chce kupic rodzicom jakies dobre winko, najchetniej pol wytrawne... moglabys mi cos polecic? takie do 100zl Dam ci znac bo teraz lece do pracy.Ale nie bedzie problemu.Tylko jak z dostawa? :cool3: I mam dla was jedna foteczke,wiecej nie mam czasu wstawic :cool1: Quote
Agushka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cześć Kamila :) Aleście się o świętach rozgadały.. Ja w święta też bez TZa, bo pracuje w oba świąteczne dni więc tylko wigilię będe miała rodzinną... Quote
haska_12 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale fajna fotka :loveu: Pasuje ci taka dożyca :cool3: Quote
Recommended Posts