Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja się z tyłu dopatrzyłam ciekawej rzeczy :evil_lol: - co to się stało, piłeczka się Laluni popsuła..?:evil_lol: :lol:

[quote name='kamila-dog']Wiem wiem :evil_lol: I szczerze ci powiem ze ja tu wogole nie odczuwam ze dzis jest Mikolaja :shake: Tu tego nie obchodza wiec jakos brak tej atmosfery :cool1:

Kamila, to sobie z Lalcią i TZtem sami Mikołajki urządździe!:multi:
Tutaj za to już wszędzie trąbią "Już za 18 dni Wigilia", "Święta, święta!", w radiu i w tv już lecą świąteczne piosenki...Aż niedobrze się człowiekowi robi. Bo przez takie trąbienie na miesiąc przed, zanim te Święta nadejdą, to już każdy ma ich dosyć.:roll:
My w tym roku będziemy świętować bardzo skromnie, mała choineczka, mało potraw, tylko ja, TZ, Mama i jej TZ :p i nie uwierzycie, ale cieszę się na te Święta chyba najbardziej niż dotychczas!:multi: :p Tak więc noski do góry dziewczyny, w małym gronie też może być nastrojowo i świątecznie.:p

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haska_12']Ojj...współczuję Ci, ale musisz wytrzymać... :evil_lol:

No nie mam wyjscia :cool1:

[quote name='AśkaK']
A ja się z tyłu dopatrzyłam ciekawej rzeczy :evil_lol: - co to się stało, piłeczka się Laluni popsuła..?:evil_lol: :lol:

Kamila, to sobie z Lalcią i TZtem sami Mikołajki urządździe!:multi:
Tutaj za to już wszędzie trąbią "Już za 18 dni Wigilia", "Święta, święta!", w radiu i w tv już lecą świąteczne piosenki...Aż niedobrze się człowiekowi robi. Bo przez takie trąbienie na miesiąc przed, zanim te Święta nadejdą, to już każdy ma ich dosyć.:roll:
My w tym roku będziemy świętować bardzo skromnie, mała choineczka, mało potraw, tylko ja, TZ, Mama i jej TZ :p i nie uwierzycie, ale cieszę się na te Święta chyba najbardziej niż dotychczas!:multi: :p Tak więc noski do góry dziewczyny, w małym gronie też może być nastrojowo i świątecznie.:p

Pileczka zostala szybko skonsumowana(tzn zniszczona) :diabloti:
Ale Mikolajki czy Swieta?Bo Mikolajki to chyba dzis,co?A ja dzis siedze do 23 w pracy,nim wroce do domku moze byc polnoc...:-(
A na Swieta tz jedzie do pl a ja zostaje :cool1: On nie wyobraza sobie spedzania Swiat poza domem a ja nie wyobrazam sobie zostawienia tu Laluni(poza ty nie mam urlopu) :roll: Ale jakos przezyjemy :p

Posted

Ups, no tak, zapomniałam Kamilo że dziś tak długo pracujesz.:oops: Ale Mikołajki mogą być też jutro :cool3: - ja chyba jutro właśnie zarządzę;) , bo właśnie TZ przyszedł do domu i nie ma dla mnie żadnego prezentu!:placz: A ja mu Tofifi kupiłam!:diabloti: :evil_lol:
A myślałam i o Mikołajkach i o Świętach, ale skoro luby wyjeżdża to niech sam żałuje. ;) To z psiapsiułką i z Laleczką sobie urządzisz?:cool3: :loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Ups, no tak, zapomniałam Kamilo że dziś tak długo pracujesz.:oops: Ale Mikołajki mogą być też jutro :cool3: - ja chyba jutro właśnie zarządzę;) , bo właśnie TZ przyszedł do domu i nie ma dla mnie żadnego prezentu!:placz: A ja mu Tofifi kupiłam!:diabloti: :evil_lol:
A myślałam i o Mikołajkach i o Świętach, ale skoro luby wyjeżdża to niech sam żałuje. ;) To z psiapsiułką i z Laleczką sobie urządzisz?:cool3: :loveu:

Jutro tez tak koncze :cool3: I moj tz tez mi nic nie kupil :placz: ja mu tez nie :oops: Normalnie zapomnialam ze to Mikolaj :oops: Dopiero dogo mi przypomnialo ze tak powiem :evil_lol: Ale jutro jak wroce z pracy to sobie zrobimy spoznionego Mikolaja :evil_lol:

Cerber napisał(a):
Cześć Kamilko... ehhh Ty też ciężko z tą pracą masz co?

Nie jest tak zle,moge na dogo siedziec :loveu:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ja jeszcze bardziej :evil_lol: Jestem uzalezniona :eviltong:

ja się z tego uzależnienia wyleczyłam... potrafię wytrzymać bez dogo i wogóle bez kompa jeśli trzeba :)

Posted

Cerber napisał(a):
ja się z tego uzależnienia wyleczyłam... potrafię wytrzymać bez dogo i wogóle bez kompa jeśli trzeba :)

Wiesz,ja tez wytrzymam ale lubie dogo :evil_lol: Poza tym nie lubie miec zaleglosci :eviltong: w nadrabianiu galerii :p

Posted

Dobry wieczór. Piękny nowiutki banerek widzę :) Co do uzależnienia... ja jestem uzależniona od fotek Lali.. czyżbym musiała zrobić sobie odwyk? Kamila daj jakieś :evil_lol::evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Wiesz,ja tez wytrzymam ale lubie dogo :evil_lol: Poza tym nie lubie miec zaleglosci :eviltong: w nadrabianiu galerii :p

hehehe to chyba tak jak więszkość dogomaniaków :):):):)

Posted

Ale macie śliczniaste banerki!:loveu: Tylko ja taka pokraka jestem.:placz: :evil_lol:

Kamila, ej no, to masz fajowo w robocie że na Dogo sobie tak możesz zaglądać!:multi: :p Ale czy Ty nie pracujesz w sklepie i pubie w jednym..?:cool3: I tam możesz sobie tak przy kompie siedzieć..?:hmmmm: :p

Ja jestem uzależniona od ponad roku :evil_lol: , wiesz Luizka, bez dogo dam radę żyć ale co to będzie za życie?!:placz: :evil_lol: :lol: Chyba większość tu tak ma.:lol:

Posted

oj ale tu swiatecznie sie zrobilo:loveu: ja jakos nieczuje tej atmosfery:shake:
przeprowadzka masa spraw do zalatwienia ehhh i wigilia bez mamy, TZ i psiakow:placz: a kuba przyjezdza po swietach przed sylwestrem:p

znajda sie jakies nowe fotki laluni:cool3:

Posted

AśkaK napisał(a):
Ale macie śliczniaste banerki!:loveu: Tylko ja taka pokraka jestem.:placz: :evil_lol:

Kamila, ej no, to masz fajowo w robocie że na Dogo sobie tak możesz zaglądać!:multi: :p Ale czy Ty nie pracujesz w sklepie i pubie w jednym..?:cool3: I tam możesz sobie tak przy kompie siedzieć..?:hmmmm: :p

No tak czasem mam,poprostu nie mamy zbyt duzego ruchu :p Ale od lutego sklep sie powieksza wiec juz nie bedzie tak light'owo :cool1:

A co do banerka to co za problem :cool3: Popros kogos,tu tyle talentow na dogo :lol:

haska_12 napisał(a):
Dzien doberek wam !! :multi:

Dzien doberek :multi:

Marta_Ares napisał(a):
Witam witam i o samopoczucie pytam pytam:cool3: :cool3:

Witamy :multi: Ja dopiero od 5min na dogo jestem i dlugo nie posiedze bo tz ma juz waty :cool1: Poza tym na spacerek idziemy nie dlugo :p

haska_12 napisał(a):
Kamila chyba w pracy :cool1:

Nie,nie w pracy :eviltong: Ale na 15 ide wiec juz niedlugo :cool1:

furciaczek napisał(a):
oj ale tu swiatecznie sie zrobilo:loveu: ja jakos nieczuje tej atmosfery:shake:
przeprowadzka masa spraw do zalatwienia ehhh i wigilia bez mamy, TZ i psiakow:placz: a kuba przyjezdza po swietach przed sylwestrem:p

znajda sie jakies nowe fotki laluni:cool3:

Ehh,u mnie wigilia tez bez mamy i bez tz'ta ale na pewno z Lala :eviltong:
Czyli Kuba jednak nie da rady na Swiata przyjechac? :razz: Strasznie szkoda :-(
A fotki beda ale nie dzis,nie dam rady...

Posted

[quote name='haska_12']No to dobrze, że przynajmniej na święta będziesz miała Lale :cool3: No to miłego... yyy.. hmm.. pracowania ;)

Dzieki :p

[quote name='furciaczek']kamilko jako ze siedzisz w takim biznesie a nie innym mam pytanko:cool3:

chce kupic rodzicom jakies dobre winko, najchetniej pol wytrawne...
moglabys mi cos polecic? takie do 100zl

Dam ci znac bo teraz lece do pracy.Ale nie bedzie problemu.Tylko jak z dostawa? :cool3: I mam dla was jedna foteczke,wiecej nie mam czasu wstawic :cool1:

Posted

Cześć Kamila :) Aleście się o świętach rozgadały.. Ja w święta też bez TZa, bo pracuje w oba świąteczne dni więc tylko wigilię będe miała rodzinną...