Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Lala przybij piątkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wygląda na mało zainteresowaną przybijaniem czegokolwiek i robieniem cokolwiek :) :) Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A to dlatego ze pancia na spacerku psa wymeczyla :evil_lol: Quote
chicken Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Widze ze swietnie sobie radzicie w tym UK :loveu: A powiedz..Duzo psiakow spotykacie na spacerkach? :razz: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='chicken']Widze ze swietnie sobie radzicie w tym UK :loveu: A powiedz..Duzo psiakow spotykacie na spacerkach? :razz: Bardzo duuuuuuzo :evil_lol: Tylko jakos Lala nie chce sie z nimi bawic :shake: [quote name='gogunia'] Dziekuje za kartke Goguniu :loveu: Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a co to nasze maleństwo tam wcina, czyżby kocie udka..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='kamila-dog']Witam cie Asiu :multi: Ciesze sie ze do nas zagladnelas :lol: A co do pensjonatu to ja nic nie szukalam.Ta moja przyjaciolka bardzo czesto jezdzi ze swoim Kasem w tamte strony i juz miala wszystko obcykane.Wbrew pozorom duzo tam miejsc gdzie przyjmuja z psiakami :lol: Tu daje ci stronke www naszego osrodka http://www.yooz.com.pl/wisla/arka/ Nie byly to jakies apartamenty ale bylo czysto i przyjemnie.I przedewszystkim przyjaznie dla psiakow ;) A okolica jest cudowna :loveu: Hej Kamila!:p ŚLICZNIE CI DZIĘKUJĘ za namiary na pensjonat!:Rose: :calus: Obejrzałam sobie stronkę od A do Z i na pewno tam się wybierzemy jeszcze w tym sezonie na narty i spacery z psiakami!:p :multi: Zgapiłam się strasznie, tyle tu nowych zdjęć i wszystkie śliczne :loveu: a ja przegapiłam.:oops: Ale nic, zaraz szybciutko znowu nadrobię.;) A gdzieś przeczytałam, że masz problemy z Laluni upodobaniem do ciągnięcia, czy to aktualne czy już się poprawiło? Bo ja znam dwa lekarstwa :cool3: i absolutnie nie jest nim ta dramatyczna kolczatka. Sposób 1) szelki. U nas sprawdziły się doskonale. Na obroży Rudy ciągnie, w szelkach wystarczy go od czasu do czasu lekko skorygować i nawet nie próbuje. Trochę to paradoksalne, bo wydawało mi się że na obroży pies się dusi więc powinien mniej ciągnąć, a to jednak na szelkach jest lepiej! Sposób 2) halti czyli uzda dla psa. Nie stosowałam, ale podobno świetnie się sprawdza.:p No i zdecydowany trening, jak ciągnie to ani kroku na przód puki nie przestanie się wieszać na smyczy. Ale to pewnie przerabiasz cały czas.;) Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ooo tam .. czepiasz się szczegółów :P Lala to DOG i koniec :P ;) Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czesc dziewczyny :multi: widzę, ze Wam się nieźle zyje w tej Angliji :lol: chociaż Lalka rozrabia :razz: i ma swoje antypatie :razz: to zupelnie jak moja ruda maupka :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Cerber'] a co to nasze maleństwo tam wcina, czyżby kocie udka..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja ci dam kocie :mad: [quote name='AśkaK']Hej Kamila!:p ŚLICZNIE CI DZIĘKUJĘ za namiary na pensjonat!:Rose: :calus: Obejrzałam sobie stronkę od A do Z i na pewno tam się wybierzemy jeszcze w tym sezonie na narty i spacery z psiakami!:p :multi: Zgapiłam się strasznie, tyle tu nowych zdjęć i wszystkie śliczne :loveu: a ja przegapiłam.:oops: Ale nic, zaraz szybciutko znowu nadrobię.;) A gdzieś przeczytałam, że masz problemy z Laluni upodobaniem do ciągnięcia, czy to aktualne czy już się poprawiło? Bo ja znam dwa lekarstwa :cool3: i absolutnie nie jest nim ta dramatyczna kolczatka. Sposób 1) szelki. U nas sprawdziły się doskonale. Na obroży Rudy ciągnie, w szelkach wystarczy go od czasu do czasu lekko skorygować i nawet nie próbuje. Trochę to paradoksalne, bo wydawało mi się że na obroży pies się dusi więc powinien mniej ciągnąć, a to jednak na szelkach jest lepiej! Sposób 2) halti czyli uzda dla psa. Nie stosowałam, ale podobno świetnie się sprawdza.:p No i zdecydowany trening, jak ciągnie to ani kroku na przód puki nie przestanie się wieszać na smyczy. Ale to pewnie przerabiasz cały czas.;) No to bardzo sie ciesze ze jedziesz do Wisly,koniecznie zdaj potem relacje :multi: Co do ciagniecia to to nie jest takie ciagniecie jak myslisz.Tylko jak czasem idziemy,szczegolnie jak jest ciemno,i sie z kims mijamy,z kims kto Lali nie pasuje :diabloti: ,i Lala mi sie wyrwie do tej osoby to wtedy mam problemy z utrzymaniem jej,szczegolnie na automatycznej smyczy.I szczerze mowiac mysle ze kolczatka by tu duzo nie pomogla(tak jak sama piszesz),natomiast halti moglo by cos dac wiec musze sie wybrac na zakupy :cool3: [quote name='haska_12']Ooo tam .. czepiasz się szczegółów :P Lala to DOG i koniec :P ;) Tak jest :p [quote name='PIKA']Czesc dziewczyny :multi: widzę, ze Wam się nieźle zyje w tej Angliji :lol: chociaż Lalka rozrabia :razz: i ma swoje antypatie :razz: to zupelnie jak moja ruda maupka :evil_lol: Czesc :multi: Widze ze jeszzce czasem zagladasz na dogo :cool3: No Lala czasem rozrabia ale widac tak juz ma wiec mowi sie trudno ;) Quote
Marta_Ares Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 mniam mniam pysznosci:evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dziendoberek :) sory kamila ale niebede skladac ci zyczen bo mnie zbanuja:evil_lol: hehe sory ale do tej pory rechocze sie z oli:evil_lol: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='Marta_Ares'] mniam mniam pysznosci:evil_lol: :evil_lol: No ja tez mysle ze pysznosci ale Lala nim sie za to zabrala to z 10min zastanawiala sie czy warto :evil_lol: [quote name='furciaczek']dziendoberek :) sory kamila ale niebede skladac ci zyczen bo mnie zbanuja:evil_lol: hehe sory ale do tej pory rechocze sie z oli:evil_lol: Wiem wiem :evil_lol: I szczerze ci powiem ze ja tu wogole nie odczuwam ze dzis jest Mikolaja :shake: Tu tego nie obchodza wiec jakos brak tej atmosfery :cool1: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 eh rozumiem w zeszlym roku cale swieta przesiedzialam w Londynie:shake: i wogole nieczulam tej swiatecznej atmosfery, zamiast wigilii wspollokatorzy zrobili sobie popijawke:shake: poszlam spac chyab o 21 bo fatalnie sie czulam Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Skad ja to znam... :cool1: Ja w tym roku planuje cos zrobic,mam nadzieje ze moja przyjaciolka nie zawiedzie i sie zjawi :roll: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nio a bardzo mozliwe ze Kuba zostanie na swieta w londku:-( w tym roku swieta tez zapowiadaja sie malo ciekawie:shake: a cio tam u laluni slychac?? Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 furciaczek napisał(a):nio a bardzo mozliwe ze Kuba zostanie na swieta w londku:-( w tym roku swieta tez zapowiadaja sie malo ciekawie:shake: a cio tam u laluni slychac?? Jak zostanie w Londku?Przeciez mial jechac do pl! :crazyeye: A Lala w porzadku,dzis tz ma wlne wiec sie nia zajmie bo ja znow do 23 w pracy dzis :angryy: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nio mial mial ale cos mu tam wypadlo i nie jest pewny czy przyjedzie... dobrze ze lala moze spedzic troche czasu z twoim TZ, bardziej sie do siebie przyzwyczaja:p a bedziesz miala ten miesiac wolnego? Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 furciaczek napisał(a):nio mial mial ale cos mu tam wypadlo i nie jest pewny czy przyjedzie... dobrze ze lala moze spedzic troche czasu z twoim TZ, bardziej sie do siebie przyzwyczaja:p a bedziesz miala ten miesiac wolnego? Miesiac to napewno nie :shake: i wogole nie wiem jak to bedzie wygladac :cool1: Dopiero w styczniu nam powiedza :roll: Oj,to nie za fajnie bedzie jak Kuba nie przyjedzie :shake: Tym bardziej ze mial sie psiakami zajac jak bedziesz na chrzcinach :razz: Quote
furciaczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 wiesz z psami juz niebedzie problemu bo moja mama zostaje z babcia w ciechu tylko ja z ojcem jade na ten slub i chrzciny wiec psiaki zostawie mamie zeby czula sie bezpieczniej:) ale powinnac dostac chociaz jakis dluzszy urolop chyba? wkoncu musisz troche odpoczac i zregenerowac sily zeby wydajniej pracowac:cool3: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 furciaczek napisał(a):wiesz z psami juz niebedzie problemu bo moja mama zostaje z babcia w ciechu tylko ja z ojcem jade na ten slub i chrzciny wiec psiaki zostawie mamie zeby czula sie bezpieczniej:) ale powinnac dostac chociaz jakis dluzszy urolop chyba? wkoncu musisz troche odpoczac i zregenerowac sily zeby wydajniej pracowac:cool3: No niby tak,ale to tydzien by wystarczyl :evil_lol: Ja juz mysle jak tu kombinowac by moc z Lala do pl jechac na urlop :cool3: Ale to dopiero na wakacje :p Quote
haska_12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dzień dobry Kamilko i pani Lalo :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 haska_12 napisał(a):Dzień dobry Kamilko i pani Lalo :loveu: :evil_lol: :loveu: Juz chyba dobry wieczor :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A no faktycznie :oops: :evil_lol: :oops: Quote
Kamila Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Kurcze,siedze w tej pracy i nudze sie dzis jak mops :cool1: Jeszcze 5h :cool1: Quote
haska_12 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ojj...współczuję Ci, ale musisz wytrzymać... :evil_lol: Quote
Recommended Posts