Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madzika']Niema to jak chec posiadania kolejnego psa :D ja mama mego borderka dopioer 5 miesiecy ale juz sobie mysle ze lepiej mu bedzie jak bedzie mial towarzysza :D tylko borderek to mniejsze psisko niz dozio :D
Zycze powodzenia w realizacji planow

I pozdrawiam z pieknych cieplych (jak na ta pore roku) Katowic

Ehh,moje Katowice kochane :placz: Jak ja tesknie :placz:

[quote name='Gasnik']Piękna Lalunia. I już chyba całkiem zadomowiona :)

No na to wygloda :diabloti:

[quote name='g_o_n_i_a']Ale Lalunia jest piękna... :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje :oops:

[quote name='Ola&Kora']Dzieńdoberek :p
Piękne zdjęcia i piękne ramki :loveu: :loveu: Ale GULA mnie po prostu powaliła na kolana :grin::grin::grin: dziewczynki jesteście niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A ja dalej nie wiem co to ta gula :oops: :cool1:

[quote name='haska_12']Eheh.. GULA <lol2>
Kamilka mogła by jakieś nowe foteczki zapodać :eviltong: :p

Zapodam jutro :p Dopiero wrocilam z pracy,jeszcze z tz'tem sie pozarlam,tym razem tak ostro bo prosilam go by wyszedl po pracy z Lala,na co on ze jak odpocznie po wejsciu do domu z 15min to z nia wyjdzie.Wiec ja mu mowie ze tak nie mozna,Lala 7h siedzi w domku,nie ma zadnych 15min na odpoczynek,z psem trzeba wyjsc od razu.I klotnia :angryy: Ehh,ide spac bo normalnie zaraz komus przywale :mad:

Posted

dziendoberek :) widze wczorajszy dzien nie skonczyl sie w przyjaznej atmosferze:shake: nio ale mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie ok:)

i mowilam ci juz ze GULA oznacza fajtulape i niezdare:evil_lol:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Dopiero wrocilam z pracy,jeszcze z tz'tem sie pozarlam,tym razem tak ostro bo prosilam go by wyszedl po pracy z Lala,na co on ze jak odpocznie po wejsciu do domu z 15min to z nia wyjdzie.Wiec ja mu mowie ze tak nie mozna,Lala 7h siedzi w domku,nie ma zadnych 15min na odpoczynek,z psem trzeba wyjsc od razu.I klotnia :angryy: Ehh,ide spac bo normalnie zaraz komus przywale :mad:

Niestety czasami tak jest.......i wieczorami tez mi sie tak czasami dzieje ale w koncu psiaki wychadza z kims! :cool3: Ja bym wolala czesciej razem wychodizc ale wieczorem on jest zmeczony albo rano o 7 do pracy to sama ide na spacerek.....

Posted

Agushka napisał(a):
Witam :) Mam nadzieję, że dziś już wszystko w porządku i nowy dzień zaczął się lepiej niż skończył wczorajszy :)

Szczerze?Jest jeszzce gorzej bo nioe rozmawiamy ze soba :cool1:

furciaczek napisał(a):
dziendoberek :) widze wczorajszy dzien nie skonczyl sie w przyjaznej atmosferze:shake: nio ale mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie ok:)

i mowilam ci juz ze GULA oznacza fajtulape i niezdare:evil_lol:

Jejku,nie zauwazylam wczesniej tego tlumaczenie ;)

Marta_Ares napisał(a):
ale siczne fotki:loveu::loveu: :loveu:

Dziekujem :p

Ty_Asya napisał(a):
Niestety czasami tak jest.......i wieczorami tez mi sie tak czasami dzieje ale w koncu psiaki wychadza z kims! :cool3: Ja bym wolala czesciej razem wychodizc ale wieczorem on jest zmeczony albo rano o 7 do pracy to sama ide na spacerek.....

No tak.Ale mnie wkurza stwierdzenie typu 'jak 15min sobie odpoczne to z nia wyjde'.Tak nie mozna.Z psem sie wychodzi od razu :p Wiec zadzwonilam wczoraj do kolezanki-wspollokatorki czy mogla by z Lala wyjsc,ona nigdy nie ma z tym problemu,wrocila z pracy godzinke przed moim tz'tem i z nia wyszla.Wiec moj tz sie na mnie obrazil :mad: faceci sa naprawde dziwni :cool1:

Posted

No to kilka foteczek na dzien dobry :p

Wczoraj w parku :lol:

I dzis na lozeczku moja spiaca krolewna :p

I zaraz znow spadamy na spacerek ale pogoda jest fatalna :cool1: Niebo zachmurzone,co chwilke kropi... :roll:

Posted

[quote name='Agushka']
Prosze bardzo, dowód na to, ze dog wcale nie jest "za duży" jak niektórzy twierdzą. Mieści się na łóżku? Mieści! To jaki znowu duży :)

Spokojnie sie miesci :evil_lol: Jeszcze miejsce zostaje :evil_lol:

[quote name='Cerber']
ale ona jest słodziutka, i że jeszcze tyle miejsca jest jak lezy, przecież to taki kochany bydlaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Najukochanszy :loveu:

Posted

haska_12 napisał(a):
Łapy gigant ;)

Ps.Twoja dożyca nie ma wyglądu baranka.. :P Wygląda "groźnie" i do tego te łapy na zdjęciu..:eek2:

( z tąd ta ucieczka : )

Lala groznie? :crazyeye: Ty to powaznie mowisz? :cool3:

Posted

[quote name='haska_12']Jak najbardziej :evil_lol:

Co nie oznacza, że nie jest słodka :loveu:

No slodka jest :eviltong: ale dla mnie to usposobienie lagodnosci(poza kilkoma wyjatkami :diabloti: )

Posted

[quote name='Ola&Kora']Jak pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie to myślałam że to baaardzo duży kot!!! :grin::grin::grin:

:turn-l: Zwariowalas :evil_lol:

[quote name='haska_12']Foty suuper ! :loveu: Jak dla mnie to Lala ma rodowód :loveu: najprawdziwszy dog :)

Kochana,Lali bardzo duzo brakuje do wzorca :cool3: Ale i tak ja kocham calym sercem :loveu:

[quote name='Tina.Sara']cześć :loveu:

Smacznego, Lalu...
I interestingującej i miłej pracy, Pracusiu :cool3:

No wlasnie pracuje,nie widac? :evil_lol:

To lece zwiedzac galerie bo mam duuuuzo zaleglosci :p