haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Eheh.. GULA <lol2> Kamilka mogła by jakieś nowe foteczki zapodać :eviltong: :p Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Madzika']Niema to jak chec posiadania kolejnego psa :D ja mama mego borderka dopioer 5 miesiecy ale juz sobie mysle ze lepiej mu bedzie jak bedzie mial towarzysza :D tylko borderek to mniejsze psisko niz dozio :D Zycze powodzenia w realizacji planow I pozdrawiam z pieknych cieplych (jak na ta pore roku) Katowic Ehh,moje Katowice kochane :placz: Jak ja tesknie :placz: [quote name='Gasnik']Piękna Lalunia. I już chyba całkiem zadomowiona :) No na to wygloda :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Ale Lalunia jest piękna... :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje :oops: [quote name='Ola&Kora']Dzieńdoberek :p Piękne zdjęcia i piękne ramki :loveu: :loveu: Ale GULA mnie po prostu powaliła na kolana :grin::grin::grin: dziewczynki jesteście niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja dalej nie wiem co to ta gula :oops: :cool1: [quote name='haska_12']Eheh.. GULA <lol2> Kamilka mogła by jakieś nowe foteczki zapodać :eviltong: :p Zapodam jutro :p Dopiero wrocilam z pracy,jeszcze z tz'tem sie pozarlam,tym razem tak ostro bo prosilam go by wyszedl po pracy z Lala,na co on ze jak odpocznie po wejsciu do domu z 15min to z nia wyjdzie.Wiec ja mu mowie ze tak nie mozna,Lala 7h siedzi w domku,nie ma zadnych 15min na odpoczynek,z psem trzeba wyjsc od razu.I klotnia :angryy: Ehh,ide spac bo normalnie zaraz komus przywale :mad: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witam :) Mam nadzieję, że dziś już wszystko w porządku i nowy dzień zaczął się lepiej niż skończył wczorajszy :) Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dziendoberek :) widze wczorajszy dzien nie skonczyl sie w przyjaznej atmosferze:shake: nio ale mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie ok:) i mowilam ci juz ze GULA oznacza fajtulape i niezdare:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ale siczne fotki:loveu::loveu: :loveu: Quote
Ty_Asya Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 kamila-dog napisał(a):Dopiero wrocilam z pracy,jeszcze z tz'tem sie pozarlam,tym razem tak ostro bo prosilam go by wyszedl po pracy z Lala,na co on ze jak odpocznie po wejsciu do domu z 15min to z nia wyjdzie.Wiec ja mu mowie ze tak nie mozna,Lala 7h siedzi w domku,nie ma zadnych 15min na odpoczynek,z psem trzeba wyjsc od razu.I klotnia :angryy: Ehh,ide spac bo normalnie zaraz komus przywale :mad: Niestety czasami tak jest.......i wieczorami tez mi sie tak czasami dzieje ale w koncu psiaki wychadza z kims! :cool3: Ja bym wolala czesciej razem wychodizc ale wieczorem on jest zmeczony albo rano o 7 do pracy to sama ide na spacerek..... Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Agushka napisał(a):Witam :) Mam nadzieję, że dziś już wszystko w porządku i nowy dzień zaczął się lepiej niż skończył wczorajszy :) Szczerze?Jest jeszzce gorzej bo nioe rozmawiamy ze soba :cool1: furciaczek napisał(a):dziendoberek :) widze wczorajszy dzien nie skonczyl sie w przyjaznej atmosferze:shake: nio ale mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie ok:) i mowilam ci juz ze GULA oznacza fajtulape i niezdare:evil_lol: Jejku,nie zauwazylam wczesniej tego tlumaczenie ;) Marta_Ares napisał(a):ale siczne fotki:loveu::loveu: :loveu: Dziekujem :p Ty_Asya napisał(a):Niestety czasami tak jest.......i wieczorami tez mi sie tak czasami dzieje ale w koncu psiaki wychadza z kims! :cool3: Ja bym wolala czesciej razem wychodizc ale wieczorem on jest zmeczony albo rano o 7 do pracy to sama ide na spacerek..... No tak.Ale mnie wkurza stwierdzenie typu 'jak 15min sobie odpoczne to z nia wyjde'.Tak nie mozna.Z psem sie wychodzi od razu :p Wiec zadzwonilam wczoraj do kolezanki-wspollokatorki czy mogla by z Lala wyjsc,ona nigdy nie ma z tym problemu,wrocila z pracy godzinke przed moim tz'tem i z nia wyszla.Wiec moj tz sie na mnie obrazil :mad: faceci sa naprawde dziwni :cool1: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 No to kilka foteczek na dzien dobry :p Wczoraj w parku :lol: I dzis na lozeczku moja spiaca krolewna :p I zaraz znow spadamy na spacerek ale pogoda jest fatalna :cool1: Niebo zachmurzone,co chwilke kropi... :roll: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jakie łapusie :loveu:.. treraz juz chyba wiem co czujesz na spacerach :evil_lol: :scared: :scared: :scared: :scared: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='haska_12'] :scared: :scared: :scared: :scared: A co to za ucieczka? :hmmmm: :eek2: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 aleeeeee lapki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Marta_Ares'] aleeeeee lapki:loveu: :loveu: :loveu: Nom,wyszly tutaj strasznie duuuuuze :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Prosze bardzo, dowód na to, ze dog wcale nie jest "za duży" jak niektórzy twierdzą. Mieści się na łóżku? Mieści! To jaki znowu duży :) Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ale ona jest słodziutka, i że jeszcze tyle miejsca jest jak lezy, przecież to taki kochany bydlaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Agushka'] Prosze bardzo, dowód na to, ze dog wcale nie jest "za duży" jak niektórzy twierdzą. Mieści się na łóżku? Mieści! To jaki znowu duży :) Spokojnie sie miesci :evil_lol: Jeszcze miejsce zostaje :evil_lol: [quote name='Cerber'] ale ona jest słodziutka, i że jeszcze tyle miejsca jest jak lezy, przecież to taki kochany bydlaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Najukochanszy :loveu: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Łapy gigant ;) Ps.Twoja dożyca nie ma wyglądu baranka.. :P Wygląda "groźnie" i do tego te łapy na zdjęciu..:eek2: ( z tąd ta ucieczka : ) Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 haska_12 napisał(a):Łapy gigant ;) Ps.Twoja dożyca nie ma wyglądu baranka.. :P Wygląda "groźnie" i do tego te łapy na zdjęciu..:eek2: ( z tąd ta ucieczka : ) Lala groznie? :crazyeye: Ty to powaznie mowisz? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jak najbardziej :evil_lol: Co nie oznacza, że nie jest słodka :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hehehe jak Lala leży na wyrku to jeszcze troche miejsca zostaje... ale niewiele :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='haska_12']Jak najbardziej :evil_lol: Co nie oznacza, że nie jest słodka :loveu: No slodka jest :eviltong: ale dla mnie to usposobienie lagodnosci(poza kilkoma wyjatkami :diabloti: ) Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 I jeszcze takie 2 fotki sprzed sekundy i spadam do pracy :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jak pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie to myślałam że to baaardzo duży kot!!! :grin::grin::grin: Quote
haska_12 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Foty suuper ! :loveu: Jak dla mnie to Lala ma rodowód :loveu: najprawdziwszy dog :) Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 cześć :loveu: Smacznego, Lalu... I interestingującej i miłej pracy, Pracusiu :cool3: Quote
Kamila Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Ola&Kora']Jak pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie to myślałam że to baaardzo duży kot!!! :grin::grin::grin: :turn-l: Zwariowalas :evil_lol: [quote name='haska_12']Foty suuper ! :loveu: Jak dla mnie to Lala ma rodowód :loveu: najprawdziwszy dog :) Kochana,Lali bardzo duzo brakuje do wzorca :cool3: Ale i tak ja kocham calym sercem :loveu: [quote name='Tina.Sara']cześć :loveu: Smacznego, Lalu... I interestingującej i miłej pracy, Pracusiu :cool3: No wlasnie pracuje,nie widac? :evil_lol: To lece zwiedzac galerie bo mam duuuuzo zaleglosci :p Quote
Recommended Posts