Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hehehe fajnie to zabrzmiało jak przeczytałam zamiast guła, to gula od razu śmiać mi się zachciało, normalnie nie mogę z tego tekstu no... hahahahaha :) Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cerber napisał(a):hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahaha chodziło mi, że GUŁA hahahahahahahahahahahahaha Cerber napisał(a):hehehe fajnie to zabrzmiało jak przeczytałam zamiast guła, to gula od razu śmiać mi się zachciało, normalnie nie mogę z tego tekstu no... hahahahaha :) Ciesze sie ze sie posmialas :evil_lol: Ale ja nie mam polskich znakow wiec nie jestem w stanie napisac tego slowa prawidlowo :eviltong: I dalej nie wiem co ono znaczy,to chyba jakis wasz slang :eviltong: Cerber napisał(a):Witam... :):):):):):) Dzien dobry,ja dopiero co wstalam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 o matko ale sie usmialam:evil_lol: nieno rewelacja:evil_lol: kamilko a GULA to nie jest zaden slang tylko babcie tak mowia jak ktos jest niezdarny i ciapowaty (niemylic z ciapatym;) ) Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='furciaczek']o matko ale sie usmialam:evil_lol: nieno rewelacja:evil_lol: kamilko a GULA to nie jest zaden slang tylko babcie tak mowia jak ktos jest niezdarny i ciapowaty (niemylic z ciapatym;) ) Na Slasku tak nie mowia :eviltong: Bynajmniej moja babcia tak nie mowila :eviltong: Patrz Gosiu jakie mam ladne rameczki :cool3: Dzieki za pomoc :p Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Herj Kamila :) No proszę, jakie ramki. Do pyska Lali w tych kolorach :lol: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Lala jaka dumna :loveu: Ma kochane spojrzenie :loveu:... Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Tez tak mysle :eviltong: Trzeba jakos ta galerie rozruszac bo pusto tu czasem :mad: Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jakie pusto, jakie pusto. Ja tu już dziś jestem chyba 5 raz :) Quote
Ty_Asya Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Widze ze Lala baaaaardzoooooo szczesliwa!!!!!!!!! :loveu: No ale jak tam w Londynie patrza na taka duza psine? Bo tutaj to by mnie omijali jak chorobe....:angryy: Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Agushka napisał(a):Jakie pusto, jakie pusto. Ja tu już dziś jestem chyba 5 raz :) 5 raz? :crazyeye: To co ta malo cie widac? :cool3: Ty_Asya napisał(a):Widze ze Lala baaaaardzoooooo szczesliwa!!!!!!!!! :loveu: No ale jak tam w Londynie patrza na taka duza psine? Bo tutaj to by mnie omijali jak chorobe....:angryy: Tu jest duza tolerancja,malo kto sie jej boi i jest sporo osob ktore podchodza i chca poglaskac itp,inna sprawa ze Lala nie zawsze na to pozwala :diabloti: Np notorycznie warczy na mojego szefa i nie wiem o co jej w tym momencie chodzi :roll: A ja juz mysle jak tu mojego tz'ta przygotowac na nastepnego psa :cool3: Na poczatku przyszlego roku chce zaczac go do tego przygotowywac :diabloti: Oczywiscie nowy psiak nie pojawi sie wczesniej niz za rok ale musze miec duuuuuuuuuuzo czasu na przekonanie tz'ta.No i musze zmienic mieszkanie na wieksze i dostac podwyzke :diabloti: Ale wszystko jest do zrobienia :p Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja Lalunie codziennie odwiedzam :lol: Ps.Lala ma pozdrowienia od Elzy :evil_lol: .. Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kamila-dog napisał(a):5 raz? :crazyeye: To co ta malo cie widac? :cool3: [...] A ja juz mysle jak tu mojego tz'ta przygotowac na nastepnego psa :cool3: Na poczatku przyszlego roku chce zaczac go do tego przygotowywac :diabloti: Jak mało? Już trzeci mój wpis na jednej stronie... jeśli mi się uda wstrzelić na koniec :) Ja mojego TZa męczę o drugiego psa już od dwóch lat i jak na razie nie zmiękł... Nawet mieszkanie zmienilismy na większe a tu nic:angryy::angryy: Ale Tobie życzę skuteczniejszego "zmiękczania" :) Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć ale zaległości, no i nowe foteczki, cuuuudowne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: buziaki dla Lali... :* Quote
Ty_Asya Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kamila-dog napisał(a):Np notorycznie warczy na mojego szefa i nie wiem o co jej w tym momencie chodzi :roll: A moja Ty to mi warczy na policjanta jak przechodzi ulica...:cry: Chyba Dlatego ze jest taki wysoki i ma plaszcz i kapelusz..... I to on mnie czesto widzi jak ona jest w polu bez smyczy..... :siara: Quote
jo-jo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Kamilko :lol: Przperaszam ze dopiero dzisiaj Was odwiedzam, ale nie mam wogóle czasu na internet, a jak na dogo wpadam to tylko sprawdzam pocztę, i info na wystawach :shake: Winc dopiero teraz moge powiedzieć że Bardzo sie cieszę że Lala już z Tobą w GB :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A teraz znikam odwiedzić wszystkich u których mnie dawno nie było ( o ile czas mi na wszystkich do końca dnia starczy :))) Buziaki!! Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 haska_12 napisał(a):Ja Lalunie codziennie odwiedzam :lol: Ps.Lala ma pozdrowienia od Elzy :evil_lol: .. Dzieki :loveu: Agushka napisał(a):Jak mało? Już trzeci mój wpis na jednej stronie... jeśli mi się uda wstrzelić na koniec :) Ja mojego TZa męczę o drugiego psa już od dwóch lat i jak na razie nie zmiękł... Nawet mieszkanie zmienilismy na większe a tu nic:angryy::angryy: Ale Tobie życzę skuteczniejszego "zmiękczania" :) A to czemu na banerku masz 2 psiaki? :oops: No u mnie tez nie bedzie latwo tyle ze moj tz wie ze mi sie marzy wiecej niz 1 pies a najlepiej jeszcze jakis kotek by sie przydal.Niestety wszystko jest uzaleznione od wzgledow finansowych :angryy: Narazie nie stac mnie na drugiego psa ale od nowego roku szykuje sie podwyzka wiec zobaczymy.Bo sam zakup psa to jedno ale utrzymanie malego dozia(inna rasa nie wchodzi w gre :eviltong: )bedzie duzo kosztowalo wiec nie chce sie spieszyc a potem plakac :roll: Tz'ta jakos zmiekcze ale najpierw musze go przekonac ze juz sobie zycia bez psa nie wyobraza :diabloti: i ze nasz drugi pies to bedzie jego pies :diabloti: Cerber napisał(a):Cześć ale zaległości, no i nowe foteczki, cuuuudowne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: buziaki dla Lali... :* Ejj,nie masz tak duzo zaleglosci,nie narzekaj :eviltong: Ty_Asya napisał(a):A moja Ty to mi warczy na policjanta jak przechodzi ulica...:cry: Chyba Dlatego ze jest taki wysoki i ma plaszcz i kapelusz..... I to on mnie czesto widzi jak ona jest w polu bez smyczy..... :siara: A to w polu pies ma byc na smyczy?Takie sa przepisy u was? :crazyeye: jo-jo napisał(a):Cześć Kamilko :lol: Przperaszam ze dopiero dzisiaj Was odwiedzam, ale nie mam wogóle czasu na internet, a jak na dogo wpadam to tylko sprawdzam pocztę, i info na wystawach :shake: Winc dopiero teraz moge powiedzieć że Bardzo sie cieszę że Lala już z Tobą w GB :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A teraz znikam odwiedzić wszystkich u których mnie dawno nie było ( o ile czas mi na wszystkich do końca dnia starczy :))) Buziaki!! Dziekuje za odwiedzinki,wiem ze nie masz czasu bo nawet do wlasnej galerii rzadko zagladasz :eviltong: Ja juz po spacerku z Lala i zaraz sie do pracy szykuje :cool1: Ehh,nie chce sie ale nie ma rady,jak sie chce miec drugiego psa to trzeba sie starac :p Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kamila-dog napisał(a): A to czemu na banerku masz 2 psiaki? :oops: Bo Pinio też gości w galerii ale to pies moich rodziców :) Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Agushka napisał(a):Bo Pinio też gości w galerii ale to pies moich rodziców :) Aaaaaaaaaaa,tearz rozumiem :lol: Przepraszam ze sama nie wpadlam do ciebie jeszcze ani razu ale napewno to zrobie niedlugo :p A moge spytac ile m2 macie w mieszkaniu? :cool3: Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Teraz 65 a wcześniej 32 :) Spokojnie zmiesciłby się jeszcze dog, spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko jak przekonać o tym TZa? Powoli tracę nadzieję... Quote
Kamila Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Agushka napisał(a):Teraz 65 a wcześniej 32 :) Spokojnie zmiesciłby się jeszcze dog, spokojnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko jak przekonać o tym TZa? Powoli tracę nadzieję... No pewnie ze bys sie zmiescil :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam teraz okolo 55-60 m2(mopwie tak na oko)i tu sie drugi dog nie zmiesci :shake: Bo mieszka nas 4 w porywach do 5 osob.Gdybym byla sama z tz'tem to czemu nie :cool3: A tak wogole to nie wiedzialam ze chcesz dozia! :-o Ale super! :loveu: Quote
Madzika Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Niema to jak chec posiadania kolejnego psa :D ja mama mego borderka dopioer 5 miesiecy ale juz sobie mysle ze lepiej mu bedzie jak bedzie mial towarzysza :D tylko borderek to mniejsze psisko niz dozio :D Zycze powodzenia w realizacji planow I pozdrawiam z pieknych cieplych (jak na ta pore roku) Katowic Quote
Gasnik Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Piękna Lalunia. I już chyba całkiem zadomowiona :) Quote
g_o_n_i_a Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ale Lalunia jest piękna... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzieńdoberek :p Piękne zdjęcia i piękne ramki :loveu: :loveu: Ale GULA mnie po prostu powaliła na kolana :grin::grin::grin: dziewczynki jesteście niemożliwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts