Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz sie wkurze :angryy: Ostatnio komp byl konfigurowany i nie mam irfanview.Szukam go na google i nie moge znalezc :angryy: Niech mi ktos poda linka bo nie mam jak zmniejszyc fotek :placz:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='haska_12']www.imageshack.us -> wchodzisz .. bierzesz "przeglądaj", wybierasz fotke i klikasz na "hos it" i jak sie załaduje to kopiujesz link ( ostatni paseczek ) ...
nie mam talentu do tłumaczenia :lol:

Ale ja tak wlasnie robie tylko ze zmniejszonymi fotkami ;)

[quote name='Cerber']itam kochana, chyba dziś jeszcze tu nie zagladałam, a jeśli nawet to jeszcze raz witam :)

Chyba nie zagladalas,sama sie gubie :lol:

Wstawie czesc foteczek i spadam myc lazienke bo dzis moja kolej :cool1: A pozniej wstawie dalsze :p

Lala z nasza wspollokatorka :lol:

Na spacerku-strasznie kiepska jakosc :-(

Wczoraj w parku :lol:

I na spiaco :p

Takie mam piekne fafelki :loveu:

Posted

[quote name='haska_12']No to i ja powiem Dobry wieczór :lol: ( patrząc jak się teraz ściemnia to chyba dobranoc powinnam powiedzieć.. ) :diabloti:

Chyba tak :diabloti:
Kurcze,ledwo odczytalam co tam napisalas przez ta jasna czcionke :mad:

Ide ta lazienke robic :cool1:

Posted

[quote name='haska_12']
Łaa! Ten wzrok zabija.. :cool3:

Zabija? :crazyeye: Ale w pozytywnym znaczeniu mysle :eviltong:

[quote name='Cerber']tak tak Lala jest śliczna....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dziekuje :oops: Tez tak mysle :eviltong:

To teraz sesja lozkowa :evil_lol:

Cos sie chyba fafelki poplataly :evil_lol:

A teraz ide sobie i Lali kolacje robic :p
Jak dam rade to jeszcze odwiedze jakies galerie :lol:

Posted

[quote name='furciaczek']a wiesz jak to jest niezawsze ma sie czas zeby wszedzie zajzec:p i cos napisac :)

No wiem wiem :lol:

[quote name='Cerber']

jak to się mówi, myśle więc jestem tak :) śliczne foteczki...:loveu: :loveu: :loveu:

Dobry opis do tej fotki :evil_lol: Pasuje jak ulal :p

[quote name='Ola&Kora']Buahahaha :grin: Ale ci sie Lala pomarsczyła!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nom troszke :p

A ja zaraz spadam spac,jeszcze tylko zajrze do was :diabloti:

Posted

a słyszałaś taki kawał... idze se policjant ścieżką i mówi: myśle więc jestem... i zniknął... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śmieszny nie... kto nie załapał kawału ten guła...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Cerber']a słyszałaś taki kawał... idze se policjant ścieżką i mówi: myśle więc jestem... i zniknął... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: śmieszny nie... kto nie załapał kawału ten guła...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja zalapalam ale co to gula? :crazyeye:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ja zalapalam ale co to gula? :crazyeye:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahaha chodziło mi, że GUŁA hahahahahahahahahahahahaha