furciaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 napewno dam znac:) interesuje mnie dzien w ktorym beda cc dozie itd :) moje ulubione psie pazurki:loveu: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 maleństo śliczne:loveu::loveu::loveu: sobie tylko cały kąt zajęła na spanko :) Quote
Kamila Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek']napewno dam znac:) interesuje mnie dzien w ktorym beda cc dozie itd :) moje ulubione psie pazurki:loveu: No to dobrze ze o doziach tez myslisz :evil_lol: Mam nadzieje ze beda w tym samym dnoiu co cc :lol: [quote name='Agushka'] maleństo śliczne:loveu::loveu::loveu: sobie tylko cały kąt zajęła na spanko :) Tu wlasnie okupowala przedpokoj czekajac na kolacyjke :p Quote
Ola&Kora Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jedni na ścianach wieszają jelenie poroże, inni kładą na podłogę owcze skóry... ale widzę że ty preferujesz styl "ala żywa psia ozdoba dywanowa" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='furciaczek'] dla mnie to Heyah :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :loveu: :loveu: w tle posłanie na ktore juz sie pewnie nie miesci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Ola&Kora']Jedni na ścianach wieszają jelenie poroże, inni kładą na podłogę owcze skóry... ale widzę że ty preferujesz styl "ala żywa psia ozdoba dywanowa" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dokladnie :evil_lol: No powiedz ze nie mam gustu :cool3: :eviltong: [quote name='Ania-k']dla mnie to Heyah :loveu: No racja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jaki ty masz sliczny banerek :loveu: [quote name='Marta_Ares'] :loveu: :loveu: w tle posłanie na ktore juz sie pewnie nie miesci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miesci miesci,pozwija sie w klebuszek i jest git :p Spacerek byl bardzo udany tylko fotki mniej :oops: Jutro wstawie to co sie bedzie nadawalo do pokazania bo poki co siedze w pracy i nie mam tu aparaciku :-( Quote
haska_12 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Fotki są zabójcze :loveu:.. nie będę cytowac, bo i tak wszystkie mi sie podobają :loveu: Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='haska_12']Fotki są zabójcze :loveu:.. nie będę cytowac, bo i tak wszystkie mi sie podobają :loveu: No to sie ciesze :evil_lol: :loveu: A wogole to dzien doberek wszystkim :multi: Wczorajsza sesja jest naprawde marna :-( Na razie wstawiam 3 foteczki :roll: Tu mialam pokazac jak ladnie z Lala idziemy ale Lalunia przyuwazyla wiewioreczke i sami widzicie co z tego wyszlo :cool3: Quote
anushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :cool3: :cool3: egzotyką mi tutaj powiało :loveu: witam i super fotki,widzę,że Plamka ma krawat :loveu: Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Ania-k napisał(a)::cool3: :cool3: egzotyką mi tutaj powiało :loveu: witam i super fotki,widzę,że Plamka ma krawat :loveu: Gdzie ci powialo ta egzotyka? :crazyeye: A Lalunia jak najbardziej ma krawacik :evil_lol: PS.Zaraz wracam :p Quote
anushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 kamila-dog napisał(a):Gdzie ci powialo ta egzotyka? :crazyeye: siedze w Katowicach i tyram w pocie czoła :diabloti: a tu mi Londynem powiało toż to jak egzotyka :crazyeye: :loveu: Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 czesc dziewczynki :) fotrczki spacerowe super:loveu: co tam u was slychac? Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Ania-k']siedze w Katowicach i tyram w pocie czoła :diabloti: a tu mi Londynem powiało toż to jak egzotyka :crazyeye: :loveu: W Katowicach powiadasz? :crazyeye: Toz to moje rodzinne miasto!!! :evil_lol: A gdzie dokladnie mieszkasz? :cool3: [quote name='furciaczek']czesc dziewczynki :) fotrczki spacerowe super:loveu: co tam u was slychac? Ehh,w sumie wszystko ok ;) Lali czasem odbija szajba i obszczekuje ludzi badz psy.Ale w 90 pozostalych % jest to cichy i spokojny psiak,zreszta sama widzialas ;) Tylko czasem cos w nia wstepuje :diabloti: Jeszcze foteczki z dzisiejszego pozegnania-tz idzie do pracy :lol: (na fotkach nie widac ze idzie ale idzie :diabloti: ) Naprawde widac ze z dnia na dzien lubia sie coraz bardziej co mnie niezmiernie cieszy :evil_lol: :loveu: Ja zaraz spadam na jakies zakupy bo ostatnio nie mam sie w co ubrac :oops: Wiec zycze wszystkim milego dnia :p Quote
furciaczek Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 o widze ze milosc kwitnie:loveu: jak tylko poznalam lale wiedzialam ze bedzie dobrze:loveu: niema mozliwosci zeby niepolubic ba pokochac tegp psiaka:loveu: ciesze sie ze jest ok:multi: Quote
anushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 w Katowicach pracuje,mieszkam w Czeladzi :loveu: widzę,że musicie zakupić większe fotele bo psiak sie nie mieści :mad: :crazyeye: :lol: Quote
Agushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dzień dobry :) Śliczne fotki ślicznej Lali ( bo nad resztą stada się nie będę rozwodziła, toż to psia galeria :) ) A takie poranne mizianka bardzo pomagają się polubić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Agushka']Dzień dobry :) Śliczne fotki ślicznej Lali ( bo nad resztą stada się nie będę rozwodziła, toż to psia galeria :) ) A takie poranne mizianka bardzo pomagają się polubić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez mi sie tak wydaje :evil_lol: [quote name='Ania-k']w Katowicach pracuje,mieszkam w Czeladzi :loveu: widzę,że musicie zakupić większe fotele bo psiak sie nie mieści :mad: :crazyeye: :lol: A gdzie pracujesz w Katowicach? :cool3: [quote name='haska_12'] Ooo widzę, że spacerek udany ;) Bardzo udany ;) A teraz jeszcze 3 foteczki z dzisiejszego spacerku :p Quote
Usia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 pieknosc :p i jaka trawka u was zielona u nas juz zaczyna szarzec powoli Quote
haska_12 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 "Są ciekawsze rzeczy od światełka tego żelastwa :diabloti:" :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ale ona jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie wytarmoś Lalunię ode mnie w te fafolce wielachne i przekarz całusa w mokrego nochalka :p :p :p Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Usia'] pieknosc :p i jaka trawka u was zielona u nas juz zaczyna szarzec powoli Uroki Londynu moja kochana :evil_lol: [quote name='haska_12'] "Są ciekawsze rzeczy od światełka tego żelastwa :diabloti:" :evil_lol: Nom :p Np ta zabaweczka ktora lezy przed jej lapkami :evil_lol: i to wlasnie ona jest powodem zwisajacego jezora :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :crazyeye:jaka ona malutka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sliczna:loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ale ona jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie wytarmoś Lalunię ode mnie w te fafolce wielachne i przekarz całusa w mokrego nochalka :p :p :p Zrobione :evil_lol: [quote name='Marta_Ares'] :crazyeye:jaka ona malutka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sliczna:loveu: :loveu: No malenka przeciez jest :eviltong: Quote
Recommended Posts