Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']napewno dam znac:) interesuje mnie dzien w ktorym beda cc dozie itd :)

moje ulubione psie pazurki:loveu:

No to dobrze ze o doziach tez myslisz :evil_lol: Mam nadzieje ze beda w tym samym dnoiu co cc :lol:

[quote name='Agushka']
maleństo śliczne:loveu::loveu::loveu: sobie tylko cały kąt zajęła na spanko :)

Tu wlasnie okupowala przedpokoj czekajac na kolacyjke :p

Posted

Jedni na ścianach wieszają jelenie poroże, inni kładą na podłogę owcze skóry... ale widzę że ty preferujesz styl "ala żywa psia ozdoba dywanowa" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Jedni na ścianach wieszają jelenie poroże, inni kładą na podłogę owcze skóry... ale widzę że ty preferujesz styl "ala żywa psia ozdoba dywanowa" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dokladnie :evil_lol: No powiedz ze nie mam gustu :cool3: :eviltong:

[quote name='Ania-k']dla mnie to Heyah :loveu:

No racja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Jaki ty masz sliczny banerek :loveu:

[quote name='Marta_Ares']
:loveu: :loveu:
w tle posłanie na ktore juz sie pewnie nie miesci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Miesci miesci,pozwija sie w klebuszek i jest git :p

Spacerek byl bardzo udany tylko fotki mniej :oops: Jutro wstawie to co sie bedzie nadawalo do pokazania bo poki co siedze w pracy i nie mam tu aparaciku :-(

Posted

[quote name='haska_12']Fotki są zabójcze :loveu:.. nie będę cytowac, bo i tak wszystkie mi sie podobają :loveu:

No to sie ciesze :evil_lol: :loveu:

A wogole to dzien doberek wszystkim :multi:

Wczorajsza sesja jest naprawde marna :-(
Na razie wstawiam 3 foteczki :roll:

Tu mialam pokazac jak ladnie z Lala idziemy ale Lalunia przyuwazyla wiewioreczke i sami widzicie co z tego wyszlo :cool3:

Posted

Ania-k napisał(a):
:cool3: :cool3: egzotyką mi tutaj powiało :loveu: witam i super fotki,widzę,że Plamka ma krawat :loveu:

Gdzie ci powialo ta egzotyka? :crazyeye:
A Lalunia jak najbardziej ma krawacik :evil_lol:

PS.Zaraz wracam :p

Posted

kamila-dog napisał(a):
Gdzie ci powialo ta egzotyka? :crazyeye:

siedze w Katowicach i tyram w pocie czoła :diabloti: a tu mi Londynem powiało toż to jak egzotyka :crazyeye: :loveu:

Posted

[quote name='Ania-k']siedze w Katowicach i tyram w pocie czoła :diabloti: a tu mi Londynem powiało toż to jak egzotyka :crazyeye: :loveu:

W Katowicach powiadasz? :crazyeye: Toz to moje rodzinne miasto!!! :evil_lol: A gdzie dokladnie mieszkasz? :cool3:

[quote name='furciaczek']czesc dziewczynki :) fotrczki spacerowe super:loveu: co tam u was slychac?

Ehh,w sumie wszystko ok ;) Lali czasem odbija szajba i obszczekuje ludzi badz psy.Ale w 90 pozostalych % jest to cichy i spokojny psiak,zreszta sama widzialas ;) Tylko czasem cos w nia wstepuje :diabloti:

Jeszcze foteczki z dzisiejszego pozegnania-tz idzie do pracy :lol: (na fotkach nie widac ze idzie ale idzie :diabloti: )

Naprawde widac ze z dnia na dzien lubia sie coraz bardziej co mnie niezmiernie cieszy :evil_lol: :loveu:

Ja zaraz spadam na jakies zakupy bo ostatnio nie mam sie w co ubrac :oops:
Wiec zycze wszystkim milego dnia :p

Posted

Dzień dobry :) Śliczne fotki ślicznej Lali ( bo nad resztą stada się nie będę rozwodziła, toż to psia galeria :) ) A takie poranne mizianka bardzo pomagają się polubić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agushka']Dzień dobry :) Śliczne fotki ślicznej Lali ( bo nad resztą stada się nie będę rozwodziła, toż to psia galeria :) ) A takie poranne mizianka bardzo pomagają się polubić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tez mi sie tak wydaje :evil_lol:

[quote name='Ania-k']w Katowicach pracuje,mieszkam w Czeladzi :loveu: widzę,że musicie zakupić większe fotele bo psiak sie nie mieści :mad: :crazyeye: :lol:

A gdzie pracujesz w Katowicach? :cool3:

[quote name='haska_12']
Ooo widzę, że spacerek udany ;)

Bardzo udany ;)

A teraz jeszcze 3 foteczki z dzisiejszego spacerku :p

Posted

[quote name='Usia']
pieknosc :p i jaka trawka u was zielona u nas juz zaczyna szarzec powoli

Uroki Londynu moja kochana :evil_lol:

[quote name='haska_12']
"Są ciekawsze rzeczy od światełka tego żelastwa :diabloti:" :evil_lol:

Nom :p Np ta zabaweczka ktora lezy przed jej lapkami :evil_lol: i to wlasnie ona jest powodem zwisajacego jezora :lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Ale ona jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Normalnie wytarmoś Lalunię ode mnie w te fafolce wielachne i przekarz całusa w mokrego nochalka :p :p :p

Zrobione :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']
:crazyeye:jaka ona malutka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

sliczna:loveu: :loveu:

No malenka przeciez jest :eviltong: