Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']Cerber urodził się 14 lipca, jest o 2 tyg. starszy od llai...:multi: :multi: :multi:

teraz niestety jego urodziny nie będą już tak za bardzo obchodzone jak co roku... w tym roku wogóle nie były obchodzone...

No to sa praktycznie w tym samym wieku :multi:

Chyba wiem dlaczego...

[quote name='Tina.Sara']świerze foty :multi:

Ano swierze :eviltong: i tak mysle ze wstawie jeszcze jakas jedna z dzisiaj :cool3:

Prawie jak Dumbo :evil_lol: (albo Dambo :oops: )

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
No to sa praktycznie w tym samym wieku :multi:

Chyba wiem dlaczego...

tak w tym samym wieku... :)

heh jeśli sledziłaś moje nieszczęsne losy to wiesz, a jeśli nie śledziłaś a coś obiło Cię się o oszy to też się domyślasz...

Posted

[quote name='Cerber']tak w tym samym wieku... :)

heh jeśli sledziłaś moje nieszczęsne losy to wiesz, a jeśli nie śledziłaś a coś obiło Cię się o oszy to też się domyślasz...

No troche tego troche tego.I mam w planach przesledzenie twojej calej galerii ale to mi troszke zajmie ;)

[quote name='furciaczek']

nie no rozwalilas mnie ta fotka:loveu: rewelacja:loveu:

Tez padlam jak to zobaczylam,a raczej te uchole slodkie :evil_lol:

[quote name='anetta']Kamila, bardzo sie ciesze za czarnulka jest juz Toba :multi:

Ja tez :multi: Nareszcie jest tak jak powinno :evil_lol:

Posted

Jak u każdego porządnego doga uszy żyją własnym życiem :cool3: . Tymczasem cieszę się, że udało się Wam zamieszkać wreszcie razem i że wszystko układa się pomyślnie :lol: .

Posted

kamila-dog napisał(a):
No troche tego troche tego.I mam w planach przesledzenie twojej calej galerii ale to mi troszke zajmie ;)

oj ciężko Ci kobitko będzie prześledzić całą moją galerię... znajdziesz tam szczęśliwe chwile spędzone z dgm. ja i bardzo smutne i których nie chciałabym wspominać, ale neistety nic poradzić na to nie mogę... Chyba Ci nie warto całej przeglądać, możemy od teraz się odwiedzać zostawiając przeszłość za sobą... :)

Posted

[quote name='simbik']

Jak u każdego porządnego doga uszy żyją własnym życiem :cool3: . Tymczasem cieszę się, że udało się Wam zamieszkać wreszcie razem i że wszystko układa się pomyślnie :lol: .

Dziekuje :lol:

[quote name='Cerber']oj ciężko Ci kobitko będzie prześledzić całą moją galerię... znajdziesz tam szczęśliwe chwile spędzone z dgm. ja i bardzo smutne i których nie chciałabym wspominać, ale neistety nic poradzić na to nie mogę... Chyba Ci nie warto całej przeglądać, możemy od teraz się odwiedzać zostawiając przeszłość za sobą... :)

Tak tez mozemy zrobic.

A ja zaraz spadam na wieczorny spacerek i odebrac tz'a po pracy :lol:

Posted

Witam wszystkich :lol:
No na tej fotce to ona wyszla jak kosmitka heheh :evil_lol:
Musze sie pochwalic - Nomu zrobila mi takie sliczne banerki :loveu:
Zaraz spadam na drigi spacerek z Lala i do pracy :-(

Posted

Tina.Sara napisał(a):
witamy dziewczynki :cool3:

ale fajny avatar :loveu:

Witam :multi: Wlasnie mam krociusienka przerwe w pracy :p Ciesze sie ze avek sie podobuje :lol:

haska_12 napisał(a):
Dziękuję :oops::oops::oops:

Nie ma za co :p Robota Luthien,prawda? :cool3:

Posted

Dzieńdoberek (a w zasadzie dobrywieczór, a nawet...dobranoc :evil_lol: ), zajrzałam tu dziś pierwszy raz zwabiona Twoim podpisikiem Kamilo, obejrzałam już sobie pierwszych 10 stron i od dziś nie dam Ci spokoju!;) :lol: Nie tylko Lala jest piękna, ale też wszystkie fotki bardzo udane!!!:loveu: Jutro oglądnę sobie resztę!

A mam pytanko a'propos wakacji z psem - gdzie znalazłyście z przyjaciółką taki fajny hotel, że z psiakami przyjmują?:cool3: Nie mamy jeszcze doświadczenia w podróżach z psim towarzystwem, a marzy mi się wypad w takie właśnie piękne górskie rejony.