Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Cerber']Cerber urodził się 14 lipca, jest o 2 tyg. starszy od llai...:multi: :multi: :multi: teraz niestety jego urodziny nie będą już tak za bardzo obchodzone jak co roku... w tym roku wogóle nie były obchodzone... No to sa praktycznie w tym samym wieku :multi: Chyba wiem dlaczego... [quote name='Tina.Sara']świerze foty :multi: Ano swierze :eviltong: i tak mysle ze wstawie jeszcze jakas jedna z dzisiaj :cool3: Prawie jak Dumbo :evil_lol: (albo Dambo :oops: ) Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Carolcia']Lala jest cudaśna :loveu: :loveu: :loveu: jaka dumna :p :p :p :p Tutaj ewidentnie jakies zapaszki sie unosily w powietrzu :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):Tutaj ewidentnie jakies zapaszki sie unosily w powietrzu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):No to sa praktycznie w tym samym wieku :multi: Chyba wiem dlaczego... tak w tym samym wieku... :) heh jeśli sledziłaś moje nieszczęsne losy to wiesz, a jeśli nie śledziłaś a coś obiło Cię się o oszy to też się domyślasz... Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nie no rozwalilas mnie ta fotka:loveu: rewelacja:loveu: Quote
anetta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Kamila, bardzo sie ciesze za czarnulka jest juz Toba :multi: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Cerber']tak w tym samym wieku... :) heh jeśli sledziłaś moje nieszczęsne losy to wiesz, a jeśli nie śledziłaś a coś obiło Cię się o oszy to też się domyślasz... No troche tego troche tego.I mam w planach przesledzenie twojej calej galerii ale to mi troszke zajmie ;) [quote name='furciaczek'] nie no rozwalilas mnie ta fotka:loveu: rewelacja:loveu: Tez padlam jak to zobaczylam,a raczej te uchole slodkie :evil_lol: [quote name='anetta']Kamila, bardzo sie ciesze za czarnulka jest juz Toba :multi: Ja tez :multi: Nareszcie jest tak jak powinno :evil_lol: Quote
simbik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jak u każdego porządnego doga uszy żyją własnym życiem :cool3: . Tymczasem cieszę się, że udało się Wam zamieszkać wreszcie razem i że wszystko układa się pomyślnie :lol: . Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):No troche tego troche tego.I mam w planach przesledzenie twojej calej galerii ale to mi troszke zajmie ;) oj ciężko Ci kobitko będzie prześledzić całą moją galerię... znajdziesz tam szczęśliwe chwile spędzone z dgm. ja i bardzo smutne i których nie chciałabym wspominać, ale neistety nic poradzić na to nie mogę... Chyba Ci nie warto całej przeglądać, możemy od teraz się odwiedzać zostawiając przeszłość za sobą... :) Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='simbik'] Jak u każdego porządnego doga uszy żyją własnym życiem :cool3: . Tymczasem cieszę się, że udało się Wam zamieszkać wreszcie razem i że wszystko układa się pomyślnie :lol: . Dziekuje :lol: [quote name='Cerber']oj ciężko Ci kobitko będzie prześledzić całą moją galerię... znajdziesz tam szczęśliwe chwile spędzone z dgm. ja i bardzo smutne i których nie chciałabym wspominać, ale neistety nic poradzić na to nie mogę... Chyba Ci nie warto całej przeglądać, możemy od teraz się odwiedzać zostawiając przeszłość za sobą... :) Tak tez mozemy zrobic. A ja zaraz spadam na wieczorny spacerek i odebrac tz'a po pracy :lol: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a): A ja zaraz spadam na wieczorny spacerek i odebrac tz'a po pracy :lol: heh to życzymy udanego wieczorka... :):):) dobranoc... :) Quote
Marta_Ares Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nie no swietna fotkaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 a wracajac do fotki to niewiedzialam ze dogi potrafia latac:evil_lol: Lala wyglada jakby szykowala sie do lotu z tymi rozwianymi uszami:evil_lol: dobranoc Quote
Kamila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Witam wszystkich :lol: No na tej fotce to ona wyszla jak kosmitka heheh :evil_lol: Musze sie pochwalic - Nomu zrobila mi takie sliczne banerki :loveu: Zaraz spadam na drigi spacerek z Lala i do pracy :-( Quote
furciaczek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sliczne banerki:loveu: ale ja sie zachwycam twoim nowym avatarkiem:loveu: cudny jest:loveu: Quote
Kamila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Dziekuje :loveu: Avek tez mi Nomu zrobila :lol: A banerek wstawie jak tylko mi Aga odsylacz zrobi :p Quote
haska_12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bannery cudne :loveu: i avek jak fajny.. :cool3: Quote
Kamila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Thx :loveu: Mnie sie tez twoj banerek baaaaaaaaardzo podoba,szczegolnie kolorek Kropeczki :loveu: Quote
Kamila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Skoro wszystkim sie tak podoba to mozliwe ze Nomu bedzie miala w niedlugim czasie ruch w swoim topicu :cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 witamy dziewczynki :cool3: ale fajny avatar :loveu: Quote
haska_12 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 kamila-dog napisał(a):Thx :loveu: Mnie sie tez twoj banerek baaaaaaaaardzo podoba,szczegolnie kolorek Kropeczki :loveu: Dziękuję :oops::oops::oops: Quote
Kamila Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Tina.Sara napisał(a):witamy dziewczynki :cool3: ale fajny avatar :loveu: Witam :multi: Wlasnie mam krociusienka przerwe w pracy :p Ciesze sie ze avek sie podobuje :lol: haska_12 napisał(a):Dziękuję :oops::oops::oops: Nie ma za co :p Robota Luthien,prawda? :cool3: Quote
AśkaK Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dzieńdoberek (a w zasadzie dobrywieczór, a nawet...dobranoc :evil_lol: ), zajrzałam tu dziś pierwszy raz zwabiona Twoim podpisikiem Kamilo, obejrzałam już sobie pierwszych 10 stron i od dziś nie dam Ci spokoju!;) :lol: Nie tylko Lala jest piękna, ale też wszystkie fotki bardzo udane!!!:loveu: Jutro oglądnę sobie resztę! A mam pytanko a'propos wakacji z psem - gdzie znalazłyście z przyjaciółką taki fajny hotel, że z psiakami przyjmują?:cool3: Nie mamy jeszcze doświadczenia w podróżach z psim towarzystwem, a marzy mi się wypad w takie właśnie piękne górskie rejony. Quote
Recommended Posts