Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
No widoczki super,kocham nasze polskie gory,a ta fotka byla akurat w Ustroniu robiona.
Korenia wpadne do was jak tylko znajde chwilke,obiecuje.

Trzymam za słowo :razz:

Posted

Nie ma to jak sie wytarzac :razz: na szczescie nie bylo w tej trawce nic smierdzacego :p

Nie zeby tylko tam sie tarzala :shake: Nad jeziorem zywickiem tez jej sie podobalo :razz:

I w kilku inych miejscach tez tylko fotek nie zrobilam :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Zalebiste!Wole to sto razy od wylegiwania sie na plazy calymi dniami :eviltong:

zazdroszczę, że masz z kim jeździć na takie wakacje - bo ja raz wzięłam moją Lunę na wyjazd ze znajomymi to ciągle jęczeli że szczeka :angryy: :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
zazdroszczę, że masz z kim jeździć na takie wakacje - bo ja raz wzięłam moją Lunę na wyjazd ze znajomymi to ciągle jęczeli że szczeka :angryy: :mad:

No ja na takich wakacjach tez mialam przyjemnosc byc :cool1: Dlatego teraz jezdze tylko i wylacznie z moja przyjaciolka ktora jest tak samo zapsiona jak ja :p Niestety na takie wakacje mozemy sobie pozwolic tylko raz w roku :-(

Posted

Alez owszem, imie pasuje do niej. Taka słodka, długonożna Laleczka o przepięknym, błyszczącym umaszczeniu.
A skąd ja znam takie sytuacje :evil_lol:

Jeśli się nie pogniewasz, to wstawię moje maleństwo :evil_lol:

Posted

Oczywiscie ze sie nie gniewam ;)
Jutro bedzie wiecej fotek,dzis juz nie mam sily.Zreszta tak mi sie wydaje ze jak na pierwszy dzien to wstawilam ich za duzo,u nikogo tylu nie widzialam :razz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Prosze ucałować na dobranoc śliczną mordkę. :p

No jakby moja mordka byla tu ze mna to bym ja ucalowala,ale ona jest jeszcze w Polsce :-( A ja tu...

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Kamila - napiszę krótko, bo pędzę do pracy: ONA JEST PRZESŁODKA!!! :loveu:

No to pedz pedz :lol:
Ja pozniej wstawie dalszy ciag fotek bo teraz tez musze cos popracowac ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ojejka :-(
A kiedy Maleństwo juz będzie z Tobą?

Napewno w tym roku,tylko jeszcze nie zdecydowalam czy to ona przyjedzie tu czy ja wroce do Polski :oops:
Jak zwykle chodzi o prace ktora tu mam a w Polsce wszyscy wiemy jak jest :roll:

Posted

Lalunia śliczna :loveu: :loveu: :loveu: . Moja pierwsza dożyca Simba była też bez rodowodu, ale dzięki niej pokochałam te olbrzymy :loveu: , no i była jedyna, wyjątkowa w swoim rodzaju :lol: ... a po niej mam "doga" z adopcji i doga rodowodowego (jak zresztą wiesz) - krótko mówiąc nie ma co się rozdrabniać taka parka najlepsza:roll: .
Oczywiście zdjęcia Kazika futrzaka też super :multi: :multi: :multi: .

Posted

simbik napisał(a):
Lalunia śliczna :loveu: :loveu: :loveu: . Moja pierwsza dożyca Simba była też bez rodowodu, ale dzięki niej pokochałam te olbrzymy :loveu: , no i była jedyna, wyjątkowa w swoim rodzaju :lol: ... a po niej mam "doga" z adopcji i doga rodowodowego (jak zresztą wiesz) - krótko mówiąc nie ma co się rozdrabniać taka parka najlepsza:roll: .
Oczywiście zdjęcia Kazika futrzaka też super :multi: :multi: :multi: .

Ja historie Opki znam :p Odwiedzam regularnie galerie wszystkich posiadaczy dogow i dogo podobnych :eviltong: tylko nie zawsze pisze ;)
Mnie sie dogi zawsze podobaly dlatego kupilam Lale ale dzieki niej zakochalam sie w tej rasie po same uszy i wiem ze dogi zawsze beda w moim domu,no-conajmniej jeden a jak mnie bedzie stac na wiecej to wiecej :lol:

Posted

Tak dla urozmaicenia dam kilka fotek z wycieczki do Francji gdzie zwiedzialismy winiarnie i pilismy pyszne winka :loveu: Dlatego wlasnie lubie moja prace :eviltong:
Oczywiscie psy tez tu sa :p

Posted

Zupełnie jak moja Simbusia - kochała wodę, ale tylko po niej brodzić :cool3: , pływanie już nie koniecznie :eviltong: . Opa odwrotnie jak by jej rzucić patyk z pomostu to bez wahania by za nim skoczyła, ale to zwariowane stworzonko :evil_lol: .

Posted

No Lala raz jeden weszla do rzeki i to takiej nie najspokojniejszej i nawet ja przeplynela ale tylko dlatego ze ja przeszlam przez rzeke pierwsza i ona sie bala ze zostanie sama :lol: Moje psisko kochane :p