Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) Wyczytałam w którejś zaprzyjaźnionej galerii że martwisz się brakiem gości u siebie. Otóż ja tu zaglądam codziennie tylko tak po cichutku. Lala jest piękna:loveu::loveu::loveu: Kiedyś też będę miała dożycę. To marzenie mojego życia. Muszę tylko przekonać mojego TZa że pies wielkości cielaczka to nadal jest pies :)

Posted

[quote name='Agushka']Witam :) Wyczytałam w którejś zaprzyjaźnionej galerii że martwisz się brakiem gości u siebie. Otóż ja tu zaglądam codziennie tylko tak po cichutku. Lala jest piękna:loveu::loveu::loveu: Kiedyś też będę miała dożycę. To marzenie mojego życia. Muszę tylko przekonać mojego TZa że pies wielkości cielaczka to nadal jest pies :)

No to ciesze sie ze zaglada tu wiecej osob niz sie wpisuje ;) I zycze powodzenia w przekonywaniu tz'a :p Taki ciekalecz to naprawde wspaniala rzecz.Ja sie martwie ze Lala nie jest taka duza jak powinna choc wiekszosc ludzi mowi ze jest ogromna a dla mnie to taka kruszynka :cool3:

[quote name='haska_12']Dostawa fotek dzisiaj... :diabloti:

No i juz sa foteczki,niestety nie z Hyde Parku :shake: ,moze w przyszla niedziele sie uda :roll:

No dawaj juz ta pileczke!!! :diabloti:

I sie doczekalam,teraz ja wymamlam :mad:

A reszta fotek to Lala w skupieniu :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']niemoge sie doczekac kiedy ja znowu zobacze:loveu:
a ta focia swietna:loveu:

No Lala dala by sie pociachac za ta pileczke,cud ze na mnie nie skoczyla :mad:

Posted

[quote name='Agushka']
Łomatko piękna jak majowy poranek:loveu::loveu::loveu:

Mnie tez sie ta fotka bardzo podoba :loveu: A w tle chmurzyska z ktorych w niedlugim czasie lunelo wiec biegiem do domu bylo-Lala nie znosi deszczu :diabloti:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Dzień dobry wieczór :D:D:D:D
Lala jest cudowna :loveu: ona sie urodziła 31 Lipca 2003?????????

Aha :evil_lol: Ale 2002r.Tylko mi nie mow ze ktorys z twoich psiakow tez? :diabloti:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Aha :evil_lol: Ale 2002r.Tylko mi nie mow ze ktorys z twoich psiakow tez? :diabloti:

Myslałam że z 2003 :placz: Lala by była o 1 dzień od mojego rudzielca Sary młodsza... A trudno. Moja Tina jest z 1 Marca 2002, są w tym samym wieku :cool3: A foteczka śliczna :loveu: Co sie wstydzisz? :p

Posted

[quote name='Tina.Sara']gadanie...fajnie wyszłaś :cool3:

o kurde, znów coś popsułam na kompie i nie moge włączyć se muzyki :evil_lol:

To moze zrob tak : :comp26: ;)

[quote name='Cerber']

Witam!!!

ojej jaka poiękna sunia... to dog????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

No moze nie do konca,raczej w typie doga ;) Niestety jak ja kupowalam nie myslalam ze rodowod jest tak wazny...:oops:

Ostatnie fotki na dobranoc :lol:

Posted

ojej jaka ona słodka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja bym nie powiedziała, że to mieszniec...

ehhh widzę, ze Lala urodziła się w 2002 roku, tak jak mój Cerber, którego?????

Posted

Cerber napisał(a):
ojej jaka ona słodka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja bym nie powiedziała, że to mieszniec...

ehhh widzę, ze Lala urodziła się w 2002 roku, tak jak mój Cerber, którego?????

Tzn to nie jest zadna mieszanka raczej ale jest po dogopodobnych :eviltong: rodzicach,czy jakos tak.A Lala urodzila sie 31lipca,a twoj Cerberek?

Tina.Sara napisał(a):
Zresetowałam :cool3: A foteczki cudeńko :loveu: Moge spać spokojnie bo widziałam świeże (mam nadzieję) fotki Laluni:loveu:

Eee tam,ja nie lubie resetowac :eviltong: Tak,fotki swierze tzn sprzed godziny mniej wiecej :lol:

Posted

Cerber urodził się 14 lipca, jest o 2 tyg. starszy od llai...:multi: :multi: :multi:

teraz niestety jego urodziny nie będą już tak za bardzo obchodzone jak co roku... w tym roku wogóle nie były obchodzone...