Ola&Kora Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No to ja już doczekać się nie mogę :p :p :p Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witam :) Wyczytałam w którejś zaprzyjaźnionej galerii że martwisz się brakiem gości u siebie. Otóż ja tu zaglądam codziennie tylko tak po cichutku. Lala jest piękna:loveu::loveu::loveu: Kiedyś też będę miała dożycę. To marzenie mojego życia. Muszę tylko przekonać mojego TZa że pies wielkości cielaczka to nadal jest pies :) Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Agushka']Witam :) Wyczytałam w którejś zaprzyjaźnionej galerii że martwisz się brakiem gości u siebie. Otóż ja tu zaglądam codziennie tylko tak po cichutku. Lala jest piękna:loveu::loveu::loveu: Kiedyś też będę miała dożycę. To marzenie mojego życia. Muszę tylko przekonać mojego TZa że pies wielkości cielaczka to nadal jest pies :) No to ciesze sie ze zaglada tu wiecej osob niz sie wpisuje ;) I zycze powodzenia w przekonywaniu tz'a :p Taki ciekalecz to naprawde wspaniala rzecz.Ja sie martwie ze Lala nie jest taka duza jak powinna choc wiekszosc ludzi mowi ze jest ogromna a dla mnie to taka kruszynka :cool3: [quote name='haska_12']Dostawa fotek dzisiaj... :diabloti: No i juz sa foteczki,niestety nie z Hyde Parku :shake: ,moze w przyszla niedziele sie uda :roll: No dawaj juz ta pileczke!!! :diabloti: I sie doczekalam,teraz ja wymamlam :mad: A reszta fotek to Lala w skupieniu :cool3: Quote
furciaczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 niemoge sie doczekac kiedy ja znowu zobacze:loveu: a ta focia swietna:loveu: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='furciaczek']niemoge sie doczekac kiedy ja znowu zobacze:loveu: a ta focia swietna:loveu: No Lala dala by sie pociachac za ta pileczke,cud ze na mnie nie skoczyla :mad: Quote
haska_12 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cud miod orzeszki :loveu::lol::loveu: Ps.Jaki ładny krawacik :cool3: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 I te latarki w oczach :angryy: Nigdy nie naucze sie robic fotek :cool1: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Łomatko piękna jak majowy poranek:loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Agushka'] Łomatko piękna jak majowy poranek:loveu::loveu::loveu: Mnie tez sie ta fotka bardzo podoba :loveu: A w tle chmurzyska z ktorych w niedlugim czasie lunelo wiec biegiem do domu bylo-Lala nie znosi deszczu :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień dobry wieczór :D:D:D:D Lala jest cudowna :loveu: ona sie urodziła 31 Lipca 2003????????? Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Tina.Sara napisał(a):Dzień dobry wieczór :D:D:D:D Lala jest cudowna :loveu: ona sie urodziła 31 Lipca 2003????????? Aha :evil_lol: Ale 2002r.Tylko mi nie mow ze ktorys z twoich psiakow tez? :diabloti: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Jeszcze taka jedna nasza wspolna foteczka :oops: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):Aha :evil_lol: Ale 2002r.Tylko mi nie mow ze ktorys z twoich psiakow tez? :diabloti: Myslałam że z 2003 :placz: Lala by była o 1 dzień od mojego rudzielca Sary młodsza... A trudno. Moja Tina jest z 1 Marca 2002, są w tym samym wieku :cool3: A foteczka śliczna :loveu: Co sie wstydzisz? :p Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 A,bo wyszlam tam jakos dziwacznie i wyglada jakbym Lalunie dusila :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 gadanie...fajnie wyszłaś :cool3: o kurde, znów coś popsułam na kompie i nie moge włączyć se muzyki :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Witam!!! ojej jaka poiękna sunia... to dog????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Tina.Sara']gadanie...fajnie wyszłaś :cool3: o kurde, znów coś popsułam na kompie i nie moge włączyć se muzyki :evil_lol: To moze zrob tak : :comp26: ;) [quote name='Cerber'] Witam!!! ojej jaka poiękna sunia... to dog????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: No moze nie do konca,raczej w typie doga ;) Niestety jak ja kupowalam nie myslalam ze rodowod jest tak wazny...:oops: Ostatnie fotki na dobranoc :lol: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 ojej jaka ona słodka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja bym nie powiedziała, że to mieszniec... ehhh widzę, ze Lala urodziła się w 2002 roku, tak jak mój Cerber, którego????? Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 kamila-dog napisał(a):To moze zrob tak : :comp26: Zresetowałam :cool3: A foteczki cudeńko :loveu: Moge spać spokojnie bo widziałam świeże (mam nadzieję) fotki Laluni:loveu: Quote
Kamila Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Cerber napisał(a):ojej jaka ona słodka... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja bym nie powiedziała, że to mieszniec... ehhh widzę, ze Lala urodziła się w 2002 roku, tak jak mój Cerber, którego????? Tzn to nie jest zadna mieszanka raczej ale jest po dogopodobnych :eviltong: rodzicach,czy jakos tak.A Lala urodzila sie 31lipca,a twoj Cerberek? Tina.Sara napisał(a):Zresetowałam :cool3: A foteczki cudeńko :loveu: Moge spać spokojnie bo widziałam świeże (mam nadzieję) fotki Laluni:loveu: Eee tam,ja nie lubie resetowac :eviltong: Tak,fotki swierze tzn sprzed godziny mniej wiecej :lol: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cerber urodził się 14 lipca, jest o 2 tyg. starszy od llai...:multi: :multi: :multi: teraz niestety jego urodziny nie będą już tak za bardzo obchodzone jak co roku... w tym roku wogóle nie były obchodzone... Quote
Carolcia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Lala jest cudaśna :loveu: :loveu: :loveu: jaka dumna :p :p :p :p Quote
Recommended Posts