Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to robie nastepne podejscie :lol:

Lalunia w oczekiwaniu na kolacje ;)

I palaszowanie-dzis zoladeczki,banan i suche ,mniam mniam :evil_lol:

Te fotki mi nie wyszly :shake: ale wstawie.Poranny spacerek z zabaweczka :p

Posted

Tak ale dzis nie robilam fotek bo pogoda byla srednia :cool1: Tylko te 3 z zabaweczka :roll: Jutro mam wolne wiec jesli pogoda dopisze to bedzie co dac do galerii,inne psiaki tez.Szkoda tylko ze Lala ogranicza sie do powitania a potem woli isc dalej niz sie bawic :-(

Posted

[quote name='furciaczek']

hehe ale jej sie uszy rozwialy:loveu:

ja sie nie dziwie ze landlordom spodobala sie Lalunia, chyba nigdy niewidzialam tak spokojnego psa:loveu:

No ja tez sie nie dziwie ale mialam obawy bo na pytanie 'czy Lala jest duza' odpowiedzialam im jakis czas temu ze 'nie taka duza' :evil_lol:
Jak ja wczoraj zobaczyli to landlord stwierdzil 'ooo,calkiem duza jest' :lol: ale ogolnie zrobila na nich dobre wrazenie wiec bardzo sie ciesze :multi:
Mielismy wczoraj jeszcze jednych gosci,a w zasadzie to Lala miala :cool3:

Lali bardzo przypasowal Olmo :loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
nio nio nio widac ze lalunia zachwycona odwiezinami:loveu:

ale z tych zdiec mozna wywnioskowac ze pancia niechetnie sie tarza po podlodze z "malym doziatkiem" :evil_lol: :eviltong:

Pancia tez sie tarza tylko nie ma nam kto fotek zrobic :placz:

Bardotka napisał(a):
Jak dobrze, że jesteście już razem:cool3: :mad: Widać, że straszliwie się kochacie:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego dobrego wam życzę:eviltong:

Dziekujemy :loveu:
Lala z dnia na dzie czuje sie lepiej,tzn juz sie zaaklimatyzowala mysle ;) Najbardziej lubie ten moment gdy wracam z pracy a ona poprostu wychodzi ze skory ze szczescia na moj widok :loveu: :evil_lol: Moja mala wariatka :evil_lol:
Wczoraj znow bylam w miesnym po darmowe kosci :cool3: ,nie mieli ich zbyt wiele wiec sie spytalam czy nie maja wiecej gdzies na zapleczu moze wiec koles sie mnie pyta czy z kurczaka moga byc,ja mu mowie ze oczywiscie ze tak i przyniosl mi 5 korpusow :-o z czego 3 maja jeszcze skrzydla :lol: i wszystko za free :cool3: Czasem lubie to miasto :p