Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 No to robie nastepne podejscie :lol: Lalunia w oczekiwaniu na kolacje ;) I palaszowanie-dzis zoladeczki,banan i suche ,mniam mniam :evil_lol: Te fotki mi nie wyszly :shake: ale wstawie.Poranny spacerek z zabaweczka :p Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 sliczna jest:loveu: :loveu: :loveu: naprawde pieknosci ci wyrosly:loveu: Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 A teraz jeszcze taka slodka fota z mojego pobytu w pl jak jechalam po Lale - Igus i Kiara :loveu: Quote
Patka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 a jakichś psich kumpli spotkaliście na spacerku :) Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Tak ale dzis nie robilam fotek bo pogoda byla srednia :cool1: Tylko te 3 z zabaweczka :roll: Jutro mam wolne wiec jesli pogoda dopisze to bedzie co dac do galerii,inne psiaki tez.Szkoda tylko ze Lala ogranicza sie do powitania a potem woli isc dalej niz sie bawic :-( Quote
Kamila Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Zobaczcie co wczoraj znalazlam za szafka(nie w mojej panci pokoju :diabloti: ) Pileczka-czyli to na punkcie czego moj pies ma ewidetnie swira :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wietna fotka:loveu: minke strzelila zabujcza:evil_lol: a wlasciciel pilki to chyba niebyl zadowolony:evil_lol: Quote
Kamila Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Wlasciciel sie wyprowadzil jakis czas temu i zapomnial o pilce :diabloti: Zreszta byl ........ wiec nie martwie sie o to :diabloti: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ojej! Jakie oczy :evil_lol: ... ;d;d Quote
Kamila Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 A jakie uszy!!! :crazyeye: :evil_lol: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Kamila Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Lalunia z pileczka :loveu: My juz po spotkaniu z landlordami,wszystko poszlo dobrze,Lala ich nie obszczekala i chyba sie spodobala.Ufff,ulzylo mi :p Quote
furciaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hehe ale jej sie uszy rozwialy:loveu: ja sie nie dziwie ze landlordom spodobala sie Lalunia, chyba nigdy niewidzialam tak spokojnego psa:loveu: Quote
Kamila Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='furciaczek'] hehe ale jej sie uszy rozwialy:loveu: ja sie nie dziwie ze landlordom spodobala sie Lalunia, chyba nigdy niewidzialam tak spokojnego psa:loveu: No ja tez sie nie dziwie ale mialam obawy bo na pytanie 'czy Lala jest duza' odpowiedzialam im jakis czas temu ze 'nie taka duza' :evil_lol: Jak ja wczoraj zobaczyli to landlord stwierdzil 'ooo,calkiem duza jest' :lol: ale ogolnie zrobila na nich dobre wrazenie wiec bardzo sie ciesze :multi: Mielismy wczoraj jeszcze jednych gosci,a w zasadzie to Lala miala :cool3: Lali bardzo przypasowal Olmo :loveu: Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 nio nio nio widac ze lalunia zachwycona odwiezinami:loveu: ale z tych zdiec mozna wywnioskowac ze pancia niechetnie sie tarza po podlodze z "malym doziatkiem" :evil_lol: :eviltong: Quote
Bardotka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jak dobrze, że jesteście już razem:cool3: :mad: Widać, że straszliwie się kochacie:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego dobrego wam życzę:eviltong: Quote
Kamila Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 furciaczek napisał(a):nio nio nio widac ze lalunia zachwycona odwiezinami:loveu: ale z tych zdiec mozna wywnioskowac ze pancia niechetnie sie tarza po podlodze z "malym doziatkiem" :evil_lol: :eviltong: Pancia tez sie tarza tylko nie ma nam kto fotek zrobic :placz: Bardotka napisał(a):Jak dobrze, że jesteście już razem:cool3: :mad: Widać, że straszliwie się kochacie:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego dobrego wam życzę:eviltong: Dziekujemy :loveu: Lala z dnia na dzie czuje sie lepiej,tzn juz sie zaaklimatyzowala mysle ;) Najbardziej lubie ten moment gdy wracam z pracy a ona poprostu wychodzi ze skory ze szczescia na moj widok :loveu: :evil_lol: Moja mala wariatka :evil_lol: Wczoraj znow bylam w miesnym po darmowe kosci :cool3: ,nie mieli ich zbyt wiele wiec sie spytalam czy nie maja wiecej gdzies na zapleczu moze wiec koles sie mnie pyta czy z kurczaka moga byc,ja mu mowie ze oczywiscie ze tak i przyniosl mi 5 korpusow :-o z czego 3 maja jeszcze skrzydla :lol: i wszystko za free :cool3: Czasem lubie to miasto :p Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jak ona bajecznie wyszła :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Dziekuje :loveu: Jak dobrze pojdzie to w nd zawitamy do Hyde Park'u :evil_lol: Oby tylko pogoda dopisala to dopiero beda cudne fotki :multi: Quote
tosia_89 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Przecudna suczka, a jaką ma sierśc błyszczącą. Fajnie, że jsteście już razem. Też nie zostawiłabym swoich zwierzaków.:loveu: Pozdrawiam Ciebie i Lalę Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ahh.. no to 3 mamy kciuki za pogodę! Weź tylko aparacik ;););) Quote
furciaczek Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ojejciu to moje ulubione miejsce w Londku:loveu: musisz zrobic duuuzo fotek :) Quote
Recommended Posts