Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisaƂ(a):
tak to cctek:multi: i wypadla mu 3 powieka, powinni mu to odrazu usunac bo moze zaczas sie paprac...

a portreciki sliczniaste:loveu:

Pytalam kolesia,mowil ze w przyszlym tygodniu ma miec zabieg wiec chyba bedzie ok.jesli go jeszcze spotkam to zrobie duuuuuzo foteczek,byl taki rozkoszny :loveu:

Posted

Dopytam :lol:
Surowego nie daje jeszcze,narazie sparzam :oops: A dzis Lala dostala banana,pierwszy raz w zyciu :evil_lol: razem z suchym i mieskiem mielonym i bardzo jej smakowalo :evil_lol:
A jeszcze mam takie 2 foteczki :cool3: W piatek u mnie w pracy byl tasting,przyjechal wlasciciel winiarni -Samuel (Mas de daumas gassac we Francji),a wlasciwie to jeden z wlascicieli bo on to prowadzi razem z 4 bracmi i rodzicami.Robilam z nim wywiad a pozniej wlasnie te foteczki :p

Ja i Samuel

I moj menadzer-wlasciciel sklepu Jude z Samuelem

Posted

haska_12 napisaƂ(a):
A juĆŒ myƛlaƂam, ĆŒe z oranĆŒadą stoisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ɓadna fotka :)

Hihi,my oranzady u nas nie sprzedajemy :eviltong:

Posted

Jak bedziesz w uk to juz mowilam ze masz wpasc na male co nieco :cool3:
A niedziela bardzo milo :lol: Teraz wlasnie wychodze na spacerek z Lalunia bo za 2h zaczynam prace :-(

Posted

[quote name='furciaczek']a nio to w takim razie milego spacerku wam zycze :) i czekam na fotorelacje:cool3:

Spacerek byl bardzo milutki,strasznie duzo psiakow do tego parku chodzi wiec jest super.Musze tylko uwazac na 'biegaczy' bo Lala lubi polowania na takich :evil_lol:
Fotek nie mam bo nie wzielam aparatu,bo baterie sie laduja :oops:

[quote name='Usia']
i takie tam ... przecieĆŒ to potwĂłr ;) ;) ;) tylko za to jaki piekny

Moj tz tak samo ta fotke okreslil jak ja zobaczyl na tapecie na kompie -potwor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='haska_12']
Przez tą fotke mam dreszcze :p Czuje jakby Lala wchodziƂa do mnie przez monitor i próbowaƂa mnie zjeƛć :lol:

Czasem taka adrenalinka dobrze robi ;) A teraz dobranoc dziewczynki :lol: Idziemy z Lalunia spac :eviltong:

Posted

furciaczek napisaƂ(a):
dziendobry:multi: jak tam mija dzionek w Londku?

sliczny banerek :)

Dziekuje,wlasnie bylam u was w odwiedzinach,w galerii znaczy sie :eviltong:
Siedze wlasnie w pracy,koncze za 5h i idziemy z Lalunia na spacerek.Ladna pogoda wiec trzeba korzystac :p A jutro mam wolne,wieczorkiem przychodzi landlord i landlordka wiec musze caly dom posprzatac i jeszcze ukryc pozostale 3 osoby :angryy:
Ehh,jakos damy rade.Ciekawe co powiedza na Lale :roll:

Posted

to koniecznie zdaj relacje z tej wizyty... a wlasnie a jak inni lokatorzy dogaduja sie z Lala?
ja siedze wlasnie na loocie i przegladam oferty domow do wynajecia, mam nadzieje ze uda mi sie cos znalesc zanim przyjade z tym zwierzyncem do UK...

Posted

Wlasnie na gumtree jest duzo ogloszen,czesc z agencji a czasc prywatnych.Ale ja bym szukala raczej z agencji na waszym miejscu bo tak jest bezpieczniej :cool1: I pamietaj-postaraj sie szukac czegos blisko mnie bo Lala teskni za Prezesem i Furcia :loveu: Jakos z angielskimi psami nie chce sie bawic :shake:

Posted

hehe za Preziuchem moze i teskni bo pozniej przestal sie jej narzucac ale za furcia:roll: :evil_lol:

ja wlasnie tez wolalabym z agencji, podejzewam ze mozebyc trudno cos znalesc z takim zwierzyncem:shake: ale jeszcze mam dosc sporo czasu wiec sie nie martwie :)

Posted

Ja tam nie wiem ale szeptala mi na uszko ze za Furcia tez teskni :roll: :evil_lol:
A co do mieszkania to wazne by duzo wczesniej szukac no i mysle ze jak bedzie nieumeblowane i z ogrodem to cos znajdziesz :lol: Pytanie tylko za ile :diabloti: