furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 tak to cctek:multi: i wypadla mu 3 powieka, powinni mu to odrazu usunac bo moze zaczas sie paprac... a portreciki sliczniaste:loveu: Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek napisaĆ(a):tak to cctek:multi: i wypadla mu 3 powieka, powinni mu to odrazu usunac bo moze zaczas sie paprac... a portreciki sliczniaste:loveu: Pytalam kolesia,mowil ze w przyszlym tygodniu ma miec zabieg wiec chyba bedzie ok.jesli go jeszcze spotkam to zrobie duuuuuzo foteczek,byl taki rozkoszny :loveu: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 jak go jeszcze spotkasz to dopytaj sie po jakich rodziciach i z jakiej hodowli plissss:oops: a jak z jedzeniem surowego mieska u lali , probowalas juz jej dawac?? Quote
Kamila Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dopytam :lol: Surowego nie daje jeszcze,narazie sparzam :oops: A dzis Lala dostala banana,pierwszy raz w zyciu :evil_lol: razem z suchym i mieskiem mielonym i bardzo jej smakowalo :evil_lol: A jeszcze mam takie 2 foteczki :cool3: W piatek u mnie w pracy byl tasting,przyjechal wlasciciel winiarni -Samuel (Mas de daumas gassac we Francji),a wlasciwie to jeden z wlascicieli bo on to prowadzi razem z 4 bracmi i rodzicami.Robilam z nim wywiad a pozniej wlasnie te foteczki :p Ja i Samuel I moj menadzer-wlasciciel sklepu Jude z Samuelem Quote
haska_12 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='kamila-dog'] A juĆŒ myĆlaĆam, ĆŒe z oranĆŒadÄ stoisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ćadna fotka :) Quote
Kamila Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 haska_12 napisaĆ(a):A juĆŒ myĆlaĆam, ĆŒe z oranĆŒadÄ stoisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ćadna fotka :) Hihi,my oranzady u nas nie sprzedajemy :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 mniam mniam po obejzeniu tej fotki naszla mnie ochota na winko :) jak wam minela niedziela? bo mi jak zwylke strasznie nudno, jeszcze to cholerne zapalenie:shake: Quote
Kamila Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Jak bedziesz w uk to juz mowilam ze masz wpasc na male co nieco :cool3: A niedziela bardzo milo :lol: Teraz wlasnie wychodze na spacerek z Lalunia bo za 2h zaczynam prace :-( Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 a nio to w takim razie milego spacerku wam zycze :) i czekam na fotorelacje:cool3: Quote
Usia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 i takie tam ... przecieĆŒ to potwĂłr ;) ;) ;) tylko za to jaki piekny Quote
Kamila Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='furciaczek']a nio to w takim razie milego spacerku wam zycze :) i czekam na fotorelacje:cool3: Spacerek byl bardzo milutki,strasznie duzo psiakow do tego parku chodzi wiec jest super.Musze tylko uwazac na 'biegaczy' bo Lala lubi polowania na takich :evil_lol: Fotek nie mam bo nie wzielam aparatu,bo baterie sie laduja :oops: [quote name='Usia'] i takie tam ... przecieĆŒ to potwĂłr ;) ;) ;) tylko za to jaki piekny Moj tz tak samo ta fotke okreslil jak ja zobaczyl na tapecie na kompie -potwor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Przez tÄ fotke mam dreszcze :p Czuje jakby Lala wchodziĆa do mnie przez monitor i prĂłbowaĆa mnie zjeĆÄ :lol: Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='haska_12'] Przez tÄ fotke mam dreszcze :p Czuje jakby Lala wchodziĆa do mnie przez monitor i prĂłbowaĆa mnie zjeĆÄ :lol: Czasem taka adrenalinka dobrze robi ;) A teraz dobranoc dziewczynki :lol: Idziemy z Lalunia spac :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 dziendobry:multi: jak tam mija dzionek w Londku? sliczny banerek :) Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 furciaczek napisaĆ(a):dziendobry:multi: jak tam mija dzionek w Londku? sliczny banerek :) Dziekuje,wlasnie bylam u was w odwiedzinach,w galerii znaczy sie :eviltong: Siedze wlasnie w pracy,koncze za 5h i idziemy z Lalunia na spacerek.Ladna pogoda wiec trzeba korzystac :p A jutro mam wolne,wieczorkiem przychodzi landlord i landlordka wiec musze caly dom posprzatac i jeszcze ukryc pozostale 3 osoby :angryy: Ehh,jakos damy rade.Ciekawe co powiedza na Lale :roll: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 to koniecznie zdaj relacje z tej wizyty... a wlasnie a jak inni lokatorzy dogaduja sie z Lala? ja siedze wlasnie na loocie i przegladam oferty domow do wynajecia, mam nadzieje ze uda mi sie cos znalesc zanim przyjade z tym zwierzyncem do UK... Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Hmm ,jakos sie dogaduja.Byla tylko 1 wpadka,Lala jednego prawie ugryzla bo sie za bardzo spouchwalal a mnie nie bylo wtedy w domu i nie moglam temu zapobiec :shake: ale teraz jest ok. Relacje zdam napewno. A na www.gumtree.co.uk szukalas? Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nio przynajmniej teraz wie ze nienalezy sie spoufalac z psami :) na gumtree jeszcze nie zagladalam, dzieki za podpowiedz :) Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Wlasnie na gumtree jest duzo ogloszen,czesc z agencji a czasc prywatnych.Ale ja bym szukala raczej z agencji na waszym miejscu bo tak jest bezpieczniej :cool1: I pamietaj-postaraj sie szukac czegos blisko mnie bo Lala teskni za Prezesem i Furcia :loveu: Jakos z angielskimi psami nie chce sie bawic :shake: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 hehe za Preziuchem moze i teskni bo pozniej przestal sie jej narzucac ale za furcia:roll: :evil_lol: ja wlasnie tez wolalabym z agencji, podejzewam ze mozebyc trudno cos znalesc z takim zwierzyncem:shake: ale jeszcze mam dosc sporo czasu wiec sie nie martwie :) Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Ja tam nie wiem ale szeptala mi na uszko ze za Furcia tez teskni :roll: :evil_lol: A co do mieszkania to wazne by duzo wczesniej szukac no i mysle ze jak bedzie nieumeblowane i z ogrodem to cos znajdziesz :lol: Pytanie tylko za ile :diabloti: Quote
furciaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 wlasnie siedze na stronce jednej agencji, strasznie duzo ofert maja i ceny w miare przystepne...ogolnie bardzo fajne maja tam domy :p a ty wynajmowalas przez agencje czy prywatnie? Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Przez agencje http://www.acorn.ltd.uk/site/ Quote
Devis&Marta Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 milo czytac ze wam sie tak dobrze uklada:multi: Quote
Kamila Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Dzieki :loveu: Chcialam wlasnie wstawic foteczki ale imageshack nie chodzi prawie wcale :angryy: Quote
Recommended Posts