Kamila Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ja juz jestem w Katowicach :cool3: Zimno tu i wogole :cool1: Lale dopiero zobacze w niedziele rano,sila wyzsza :roll: Wiec wieczorkiem postaram sie dac foteczki z podrozy do Torunia :p Quote
nomu Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 IleĆŒ to bÄdzie radoĆci, skakania, szczekania i piszczenia :) aahh Quote
Kamila Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Juz jutro!!!Nie moge sie doczekac :multi: :multi: :multi: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Szkoda, ĆŒe nie zobaczÄ reakcji Lali :evil_lol: BÄdzie ciekawie :p Quote
Kamila Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 No to ja juz Lalunia :loveu: :multi: I dzis wyjezdzamy popoludniu do uk,mam nadzieje ze Lala zniesie jakos ta podroz :lol: Poki co lezy na kanapie u Furciaczka i sie slini bo sniadanie sie zbliza :cool3: Psy sie jakos dogadaly choc na poczatku chcialy sie zjesc :mad: Jedyny kot ktory jest tu widoczny to Kubus i Lala nawet ladnie reaguje :p Chyba musze z tz'tem pogadac ze przydal by sie Lali koci kumpel :evil_lol: Quote
lemonsky Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Hej Kamila - dopiero tu zajrzaĆam :) szczÄĆliwej podrĂłĆŒy - pozdrowienia od Mai (juĆŒ z Northamton) i ĆŒywioĆowgo -nawet jak na buldoĆŒka wyjÄ tkowo :evil_lol: - Torrka Quote
furciaczek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 napisz jak juz dojedziecie na miejsce i bo ja tu siedze i umieram z tych nerwowow.... a Lalunia jest przecudna:loveu: naprawde...i ciesze sie ze was poznalam osobiscie i mam nadzieje bedziemy mialy jeszcze okazje pospacerowac po lesie z naszymi futrami:p Quote
Kamila Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dziekuje wszystkim ktorzy trzymali kciuki-juz jestesmy w uk!!! :evil_lol: :loveu: Jak starczy mi sil to napisze pozniej jak bylo i wstawie fotki :loveu: Furciaczku ,ty tez wstaw fotki Laluni tutaj z twoja ferajna jak znajdziesz chwilke :lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ;)no tu puszczam kciukasy:pi czekam na fotasy;) Quote
furciaczek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 strasznie sie ciesze ze szczesliwie dojechaliscie:multi: a fotki wstawie napewno jak tylko net przestanie mi wariowac, co chwile gubie sygnal:angryy: Quote
Devis&Marta Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ciesze sie :multi: ale Ci fajnie a ja juz od wczorak znow rozlaczona:-( Quote
Kamila Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dzis tylko 1 foteczka bo poprostu nie mam sil... :placz: Ale jutro nadrobie :lol: Lala jedzie do Torunia :cool3: Quote
Kamila Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 I jeszcze dwa jak najbardziej aktualne :cool3: W nowym domku...:multi: Quote
furciaczek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to ja dozuce kilka foteczek Laluni:loveu: (o ile mi net nie padnie:angryy: ) a to moje ulubione:loveu: Quote
Devis&Marta Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 widac ze dziewczyna jest szczesliwa:loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Piekna jest:loveu: i faktycznie widac ze szczesliwa a jak wam podroz minela????? Quote
Patka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dzis tylko 1 foteczka bo poprostu nie mam sil... :placz: Ale jutro nadrobie :lol: Lala jedzie do Torunia :cool3: do nas jedzie :multi: super!!! :loveu: Quote
Kamila Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Devis&Marta']widac ze dziewczyna jest szczesliwa:loveu: Mam nadzieje ze jest :loveu: :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']Piekna jest:loveu: i faktycznie widac ze szczesliwa a jak wam podroz minela????? Podroz bardzo dobrze,Lala byla bardzo grzeczna,spala sobie z tylu caly czas :p Oczywiscie oprocz czasu gdy robilismy przystanki,wtedy miala czas na rozprostowanie kosci :p I nawet na promie spisala sie na medal,balam sie ze ze zdenerwowania moze sie zajac tapicerka :mad: ale ona w najlepsze sobie spala :p [quote name='Patka']do nas jedzie :multi: super!!! :loveu: Dziekujemy :loveu: Zaraz wychodze do pracy,Lala nie zostaje wprawdzie sama ale...,ciekawa jestem czy cos nabroi. Wlasnie ucze ja jest surowe kosci :roll: Sparzylam juz ta kosc dwa razy ale Lala nie chce jesc :shake: Jedyne co robi to probuje ta kosc zakopac w swoim materacu :cool1: Jak ja mam ja przekonac ze ta kostka jest pyszna? :placz: Furciaczku-dziekuje za foteczki Lali :loveu: Quote
Ty_Asya Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Moze nie ma ochoty na kosc i zakopuje na pozniej. Moja TY tak robila z uchem swinskim... Fajnie ze wszystko ok!!! ;) Quote
furciaczek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 kamila-dog napisaĆ(a): Zaraz wychodze do pracy,Lala nie zostaje wprawdzie sama ale...,ciekawa jestem czy cos nabroi. Wlasnie ucze ja jest surowe kosci :roll: Sparzylam juz ta kosc dwa razy ale Lala nie chce jesc :shake: Jedyne co robi to probuje ta kosc zakopac w swoim materacu :cool1: Jak ja mam ja przekonac ze ta kostka jest pyszna? :placz: Furciaczku-dziekuje za foteczki Lali :loveu: Jak daje Prezesowi kosc to potrafi sie nad nia modlic pol dnia, napoczatku probowal ja zakopywac u mnie w lozku:crazyeye: teraz poprostu kladzie ja na podlodze i pilnuje... i dzisiaj tez dozuce kilka foteczek bo wolno mi idzie ladowanie zdiec na serwer ostatnio Quote
Kamila Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Dzieki :lol: Na szczescie po okolo 20min zakopywania stwierdzila ze jednak sprobuje ja zjesc i za 5 min kosci nie bylo :p Wlasnie sobie siedze w pracy i sie tak zastanawiam jak Lala sobie radzi w domku :roll: Jak jej powiedzialam ze ja wychodze do pracy a ona zostaje to spojrzala na mie z takim wyrzutem :-( Zaraz dam fotki :multi: Quote
Recommended Posts