Kamila Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Czyli na swieta znow do pl?Ale ci dobrze :evil_lol: A ja bede miala w styczniu prawie miesiac wolnego i tez bym chetnie pojechala ale nie mam auta :placz: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ale Lala cudna na avku i bannerku!!! Oczywiście,że wiem gdzie jest Skoczów-skoczyłabym do Ciebie gdybyś tam była!!!Piękne tereny!!! Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 samograj napisał(a):Ale Lala cudna na avku i bannerku!!! Oczywiście,że wiem gdzie jest Skoczów-skoczyłabym do Ciebie gdybyś tam była!!!Piękne tereny!!! Banerek bedzie zmieniany od czasu do czasu bo chce by maluchy znalazly domek wkoncu :lol: No Skoczow jest piekny choc kiedys mi sie nie podobal :shake: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 kamila-dog napisał(a):Banerek bedzie zmieniany od czasu do czasu bo chce by maluchy znalazly domek wkoncu :lol: No Skoczow jest piekny choc kiedys mi sie nie podobal :shake: Nie zmieniaj go na razie bo jest przepiekny!!! Lala taka dumna i ten kobiecy atrybut...wachlarz!!!! CUDO:loveu: Quote
furciaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Banerek bardzo stylowy:loveu: a ja jak zwykle spac niemoge:shake: to wpadlam popodziwiac jeszcze raz lalunie:loveu: Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 furciaczek napisał(a):Banerek bardzo stylowy:loveu: a ja jak zwykle spac niemoge:shake: to wpadlam popodziwiac jeszcze raz lalunie:loveu: No mnie sie tez nie chce spac,bo jedyne o czym mysle to wyjazd do pl i powrot juz z Lalunia :loveu: Ale musze sie zaraz polozyc bo jutro znow do pracy :placz: samograj napisał(a):Nie zmieniaj go na razie bo jest przepiekny!!! Lala taka dumna i ten kobiecy atrybut...wachlarz!!!! CUDO:loveu: No ten wachlarz to sie Constancji udal :cool3: Pasuje do Lali jak ulal ;) Quote
Ty_Asya Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 kamila-dog napisał(a):No mnie sie tez nie chce spac,bo jedyne o czym mysle to wyjazd do pl i powrot juz z Lalunia No to kiedy wyjazd do Polski? Quote
Kamila Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Juz za 2 dni w piatek :multi: W sobote posiedze z rodzinka,wieczorkiem z Lala do parku,a w niedziele wyjazd do Torunia do Furciaczka,bo stamtad jade z jej tz'tem w poniedzialek do uk :multi: Rany,nerwy mnie zaraz zjedza :oops: :roll: Quote
Usia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kamilka dacie rade :) a trzymam wszystkie palce dzisiaj wstawie przeróbki ;) Quote
jo-jo Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 kamila-dog napisał(a):Juz za 2 dni w piatek :multi: W sobote posiedze z rodzinka,wieczorkiem z Lala do parku,a w niedziele wyjazd do Torunia do Furciaczka,bo stamtad jade z jej tz'tem w poniedzialek do uk :multi: Rany,nerwy mnie zaraz zjedza :oops: :roll: Kamila trzymamy kciuki i się cieszymy razem z Wami:multi: Quote
Kamila Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Usia napisał(a):Kamilka dacie rade :) a trzymam wszystkie palce dzisiaj wstawie przeróbki ;) Dzieki :lol: I czekam na przerobki w takim razie :cool3: jo-jo napisał(a):Kamila trzymamy kciuki i się cieszymy razem z Wami:multi: Dzieki ,jakos damy rade :multi: Quote
Usia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a oto przeróbka tylko 2-e wybacz kamilko ale nei mam zupełnie czasu i jestem strasznie zalatana :roll: nawet u mnie zdjec nie wstawiam. Wiec wybacz ze tylko tyle ale postaram sie nadrobic i wstawie wiecej dzisiaj wieczorkiem póznym o ile nie padne ;) plose mam nadzieje ze sie podoba ;) Quote
Kamila Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Bardzo dziekuje-bardzo sie podoba :loveu: Jak znajdziesz chwilke to prosze o wiecej ale nie ma pospiechu ;) Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [LEFT]sliczne przerobki, mi sie ta droga bardzio podoba:loveu: ja tam niemam talentu do takich rzeczy i moge tylko komentowac:evil_lol: [/LEFT] Quote
Kamila Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 furciaczek napisał(a):sliczne przerobki, mi sie ta droga bardzio podoba:loveu: ja tam niemam talentu do takich rzeczy Ja tez nie :shake: Mam wprawdzie program sciagniety ale jakos nie moge zaczac sie w to bawic :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jaaaka ona cudna :loveu: prawdziwa LAleczka :):):evil_lol: Quote
Usia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ciesze sie ze sie podoba i zrobie jeszcze tylko Kami musisz mi przypominac bo ja jestem taka ze moge zapomniec albo nie bede mieć "czasu" teoretycznie i za rok nie bedziesz mieć tych przeróbek ;p Postaram sie jeszcze cos wykminić w tym tygodniu :p Quote
furciaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no kamila wyobrazam sobie jak musisz sie denerwowac, to juz jutro:p ja tez aczynam sie stresowac powoli jak to bedzie i jak minie wam podroz, wiec pozwole sobie te moje nerwy opisac w twojej galerii:eviltong: i jak juz bedziesz z lala to musisz opisac jak wygladalo wasze spotkanie;) Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Wszystko bedzie opisane jak tylko dojade do uk,wlacznie z fotkami :lol: No,moze najpierw sie rozpakuje i przespie ;) Jejku,juz sie nie moge doczekac :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :lol: Jakos damy rade :lol: ja juz goraczki chyba dostalam z tego wszystkiego :oops: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :multi:super że lala już będzie z Tobą ...trzymam kciuki za szczęśliwa podróż;) Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Ja tez sie ciesze jak glupia :multi: Quote
Kamila Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Trzymajcie kciuki :multi: Zaraz wychodze i jade na lotnisko :multi: To nic ze spalam 2.5h i wygladam....,hmm,bardzo nieciekawie :angryy: Wazne ze za 5dni bede juz z Lala :sweetCyb: :Dog_run: :painting: :hand: papa Quote
furciaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 To lec spokojnie i bez przygod :bye: Quote
Recommended Posts