Kamila Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 furciaczek napisał(a):kamila ja mam nadzieje ze wybierzemy sie kiedys z naszymi psiskami na dluugi spacerek w londynie i bedziemy focic focic i jeszcze raz focic nasze cuda:loveu: No jak najbardziej tylko mam nadzieje ze nie bedziecie mieszkac na drugim koncu Londynu :eviltong: Quote
furciaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 NETO pragne zauwazyc ze nie znasz dokladnie sytuacji Kamili, nie wiesz co nia kierowalo wiec nie mozesz mowic czy jest ona dobra pancia czy nie. moim zdaniem to jest niestosowne. A tekst w stylu ze zal ci Lali jest wogole nie na miejscu. Ja jejstem w stanie zrozumiec powody ktore nia kierowaly no ale jak widac nie wszyscy mysla realnie. Zycie w UK nie jest taka sielanka jak sie zwylko mowic i zeby wziasc psa do siebie trzeba mu najpiew zapewnic odpowiednie warunki, i sadze ze Kamila postapila slusznie. Pozatym to jest Galeria a nie miejsce do publicznego obrazania kogokolwiek wiec odstosunkuj sie prosze od niej bo zaczyna sie to robic niesmaczne. Quote
anea Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja też sie wtrące, bo troche zaszokowały mnie wypowiedzi NETO. Obserwuję tenwatek od dawna i do głowy mi nie przyszło zeby oceniać włąścicielke Lali... Pies jest w hotelu - trzy lata - bywa, czasem nie ma innego wyjscia. O ile dobrze zrozumialam mieszka w dobrych warunkach ma niezla opieke a tymczasowi opiekunowie kochaja ja jak swojego psa. Co jest złego w tej sytuacji??? Czy lepiej by było gdyby Lala została oddana??? NIe sadzisz ze za duzo psów jest oddawanych, porzucanych, albo usypianych (!!!) bez isytotnego powodu... wiesz ile dogów czeka na adopcje??? Łatwo jest oceniać innych... Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 furciaczek napisał(a):NETO pragne zauwazyc ze nie znasz dokladnie sytuacji Kamili, nie wiesz co nia kierowalo wiec nie mozesz mowic czy jest ona dobra pancia czy nie. moim zdaniem to jest niestosowne. A tekst w stylu ze zal ci Lali jest wogole nie na miejscu. Ja jejstem w stanie zrozumiec powody ktore nia kierowaly no ale jak widac nie wszyscy mysla realnie. Zycie w UK nie jest taka sielanka jak sie zwylko mowic i zeby wziasc psa do siebie trzeba mu najpiew zapewnic odpowiednie warunki, i sadze ze Kamila postapila slusznie. Pozatym to jest Galeria a nie miejsce do publicznego obrazania kogokolwiek wiec odstosunkuj sie prosze od niej bo zaczyna sie to robic niesmaczne. anea napisał(a):Ja też sie wtrące, bo troche zaszokowały mnie wypowiedzi NETO. Obserwuję tenwatek od dawna i do głowy mi nie przyszło zeby oceniać włąścicielke Lali... Pies jest w hotelu - trzy lata - bywa, czasem nie ma innego wyjscia. O ile dobrze zrozumialam mieszka w dobrych warunkach ma niezla opieke a tymczasowi opiekunowie kochaja ja jak swojego psa. Co jest złego w tej sytuacji??? Czy lepiej by było gdyby Lala została oddana??? NIe sadzisz ze za duzo psów jest oddawanych, porzucanych, albo usypianych (!!!) bez isytotnego powodu... wiesz ile dogów czeka na adopcje??? Łatwo jest oceniać innych... Bardzo wam dziekuje :buzi: Ja naprawde nie uwazam sie za idealna wlascicielke ale wiem ze Lala ma sie dobrze tam gdzie jest,nie siedzi w kojcu tylko w domowych warunkach i z kochajacymy ja ludzmi.I wiem ze krzywda jej sie nie dzieje.Fakt ze trwa do dlugo-ale nie moglam nic na to poradzic.Decyzja o pozostaniu tu lub powrocie nie byla latwa!A ja moglam isc na latwozne i oddac Lale ale nie zrobilam tego i nigdy nie zrobie,szczegolnie ze widze ze mnie pamieta i pewnie teskni.I tak jak napisalam nie przejmuje sie nawet moja rodzina ktora twierdzi ze zwariowalam i ze tylko problemow sobie dodaje!Bo serce by mi peklo gdybym musiala ja oddac!Zawsze mowie ze Lala jest jak moje dziecko a dziecka sie nie oddaje(choc i tak bywa). Nie bede sie wiecej tlumaczyc bo do Neto i tak nic nie dotrze.Koniec.Nie chce abys wiecej poruszala ten temat bo psujesz mi cala radosc z tego ze Lala przyjezdza juz niedlugo. Quote
furciaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no a tak dla rozluznienia sytuacji to ile Lalunia ma wzrostu?? ciekawskie jajo jestem :evil_lol: wiem ale nic na to nie poradze :lol: Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 O jejku :roll: Ja nie wiem :shake: Zapytaj Neto,ona ma wiecej info niz ktos inny :diabloti: A tak powaznie to naprawde nie wiem :placz: Quote
furciaczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 heh widac malo ciekawska jestes :evil_lol: nieprzejmuj sie ja nie wiem ile ma Preziuch teraz jestem na obsesyjnym mierzeniu Furciaka bo zdaje sie ze w oczach rosnie... Quote
Kamila Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Jak przyjade to zmierzymy :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Kurcze tak siedze i mysle i zastanawiam sie czy Lalunia zmiesci sie na ktoras moja kanape;) Quote
Kamila Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Spokojnie,juz ona sie umie w malutki klebuszek zwinac ;) Pewnie nawet na krzesle by sie zmiescila :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Z połamaniem krzesła czy bez :evil_lol: ??? Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam Kamilo wreszcie dotarłam i w miare sprawnosci mojego kompa spróbuje dzisiaj przebrnąć przez cała galerie i nadrobić zaległosci ;) Kamila to ona tak jak mój bydlak ja chce to jest taki malutki i wszedzie sie zmiesci ale musi tego chcieć on, bo ja jak chce zeby on wstał to ciezko mój tyłek poderwać do góry :roll: Quote
Kamila Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Witaj Usia :loveu: Duzo do nadrabiania nie masz :eviltong: Tylko kilanascie stron :p I czekam na jakies przerobeczki bo slicznie ci to wychodzi :evil_lol: Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 postaram sie moze dzisiaj mnie jakaś wena złapie ;p Quote
Kamila Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Usia napisał(a):postaram sie moze dzisiaj mnie jakaś wena złapie ;p Ja widze po twojej galerii ze weny ci nie brakuje :cool3: :eviltong: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześc Ostatnio zadko bywam, ale w tytule doczytalam że Lalka dojedzie do Ciebie :multi: Gratulacje :multi: Zyjcie sobie tam szcześliwie obie :multi: A wypowiedziami osób, ktore nie musialy dokonywac wyborow życiowych się nie przejmuj ;) Najlatwiej byc mądrym mając pracę, ustabilizowane zycie i iedy nie tzreba dokonywać zyciowych wyborów, a te nigdy nie są idealne ;) Quote
Kamila Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Ostatnio zadko bywam, ale w tytule doczytalam że Lalka dojedzie do Ciebie :multi: Gratulacje :multi: Zyjcie sobie tam szcześliwie obie :multi: A wypowiedziami osób, ktore nie musialy dokonywac wyborow życiowych się nie przejmuj ;) Najlatwiej byc mądrym mając pracę, ustabilizowane zycie i iedy nie tzreba dokonywać zyciowych wyborów, a te nigdy nie są idealne ;) Dziekuje :calus: To ze zadko bywasz na dogo to wiem :evil_lol: bo jestem stalym bywalcem w twojej galerii mimo iz nic tam nie pisze i padam ze smiechu po niektorych wypowiedziach na temat SNS :turn-l: Ja juz sie nie moge doczekac,w pt lece do pl a juz w pon bede w trasie tutaj.Strasznie sie denerwuje ale wierze ze wszystko pojdzie ok bo prostu inaczej byc nie moze :loveu: Quote
furciaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 a ja sie niemoge doczekac nowych fotek Lali:loveu: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 kamila-dog napisał(a): Nie zeby tylko tam sie tarzala :shake: Nad jeziorem zywickiem tez jej sie podobalo :razz: I w kilku inych miejscach tez tylko fotek nie zrobilam :eviltong: MOJE JEZIORO!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CAŁE MOJE DZIECIŃSTWO!!!! TAM SIĘ TAPLAŁAM, PŁYWAŁAM KAJAKIEM!!! KAMILA!!! COŚ MARTHE NIE WYSZEDŁ TWÓJ IMAGE - NA ZDJĘCIACH ZDECYDOWANIE JESTEŚ ŁADNIEJSZA!!! LALA już sie robi!!! A TO ZDJĘCIE JEST EXTRA: ŻMIJA??? Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 furciaczek napisał(a):a ja sie niemoge doczekac nowych fotek Lali:loveu: Ja tez :cool3: samograj napisał(a):MOJE JEZIORO!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: CAŁE MOJE DZIECIŃSTWO!!!! TAM SIĘ TAPLAŁAM, PŁYWAŁAM KAJAKIEM!!! KAMILA!!! COŚ MARTHE NIE WYSZEDŁ TWÓJ IMAGE - NA ZDJĘCIACH ZDECYDOWANIE JESTEŚ ŁADNIEJSZA!!! LALA już sie robi!!! A TO ZDJĘCIE JEST EXTRA: ŻMIJA??? Jakie twoje :eviltong: jak zywieckie!A ty tam gdzies niedaleko mieszkalas? :cool3: A na rysunku wlasnie nie jestem do siebie podobna,wiem :lol: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 kamila-dog napisał(a):Ja tez :cool3: Jakie twoje :eviltong: jak zywieckie!A ty tam gdzies niedaleko mieszkalas? :cool3: A na rysunku wlasnie nie jestem do siebie podobna,wiem :lol: Kamila ja jestem rodowita żywczanką- odkąd umiałam chodzic, taplałam się w jeziorze. Z Żywca wyjechałam w połowie 8 klasySP. znam cały BESKID WYSPOWY!!!! Quote
Devis&Marta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Kamilo trzymam kciuki za cala wyprawe! Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 samograj napisał(a):Kamila ja jestem rodowita żywczanką- odkąd umiałam chodzic, taplałam się w jeziorze. Z Żywca wyjechałam w połowie 8 klasySP. znam cały BESKID WYSPOWY!!!! No to mialas zarabiste dziecinstwo jesli chodzi i miejsce zamieszkania :cool3: Ja kocham tamte tereny,zreszta Lala tez :loveu: Jesli chodzi o mnie to wychowywalam sie w Skoczowie,mysle ze wiesz gdzie to jest ;) Devis&Marta napisał(a):Kamilo trzymam kciuki za cala wyprawe! Bardzo dziekuje,przydadza sie :roll: Jestem cala podenerwowana ale i szczesliwa :loveu: :evil_lol: A Ty gdzie teraz jestes?Jeszcze w pl? Quote
Devis&Marta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 jestem jeszcze do poniedzialku, w czawrtek jedziemy na swiatowke i jak sobie pomysle ze dziecko znowu zostawiam to:placz: ale zaraz sa swieta:lol: Quote
Recommended Posts