Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hallo hallo wrocilismy :evil_lol: juz mozecie sie zaczac cieszyc ;)jestesmy juz po przeprowadzce pomalutku sie urzadzamy bo nadal jestesmy na pudlach i brakuje nam takich rzeczy jak np tluczek do miesa :eviltong: ale narazie jestem dobrej mysli :multi:

a co tam u was ???

Posted

Ali-no to sie ciesze ze wam sie udalo z ta przeprowadzka :multi:
Fotki beda jak sie komputer naprawi...:cool1:
Ja wczoraj wrocilam z pl po 8 dniach i oczywiscie jestem chora bo przez caly czas padalo i bylo zimno jak chole... :mad:

Posted

eveandAxel tak dogo tez mi sie znowu dzis tnie :mad:

Kamilko to zycze duzo zdrowka u nas od paru dni sliczne sloneczko cieplutko:loveu:.Kamilko na watku Angli jest ogloszenie podobno w londku poszukuja gromera.

Pusia super ,ze juz jestes :multi:na dogo .

Posted

pusia2405 napisał(a):
No to miałaś pecha, bo tutaj było piękne słoneczko i ciepełko:roll:. Akurat na naszą przeprowadzkę.

No pecha to malo powiedziane :cool1:

eveandAxel napisał(a):
Kamila byłaś z Lalą? :mad:
Czy wam też znowu dogo chodzi sracz.a?

Nie no Lalunia sie wakacjowala u petsitterki :p

jbk napisał(a):
I jak tam zdjęcia Lalusi?

Beda beda :lol:

Aaliyah1981 napisał(a):

Kamilko to zycze duzo zdrowka u nas od paru dni sliczne sloneczko cieplutko:loveu:.Kamilko na watku Angli jest ogloszenie podobno w londku poszukuja gromera.

Widzialam ogloszenie ale poki co za duzo mam psiakow tutaj a i doswiadczenia nie mam wystarczajaco niestety :shake:

• 4 weeks later...
Posted

Ale kuleczka:loveu:.

Od jakiegoś czasu mam dostęp do SkyThree i zaczęłam oglądać dog whisperera. I muszę powiedzieć, że tak mnie to wciągnęło...:shake:, jakiś nałóg normalnie:razz:.
Ale facet mi się podoba, tzn. jego podejście do sprawy:lol:.

Posted

Pusia-no ten program bardzo wciaga,szkoda ze ostatnio nie mam czasu na ogladanie tv :shake:
Jbk-w odwiedzinki ;) do mnie czyli do psiego zlobka bo tak to czasem u mnie wyglada :lol: