Gelka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 A tak zamierzam założyć :D poki co sie witamy Angelika jestem :* a ten ktoś na avatarku to moja milosc Bemus :loveu: ma 8 miesiączków i zaraz się weźmiemy za galerie :):D Quote
Kamila Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Gelka napisał(a):A tak zamierzam założyć :D poki co sie witamy Angelika jestem :* a ten ktoś na avatarku to moja milosc Bemus :loveu: ma 8 miesiączków i zaraz się weźmiemy za galerie :):D Oj to jeszcze dzieciatko :loveu:Prosze linka do galerii jak tylko zalozysz ;) Quote
osho Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 kamila, cos podejrzewam, że obiekt nr 18 z tego bazarku może cię zainteresować: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10835814 Quote
Kamila Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Gelka napisał(a):Nie ma sprawy ; )) Juz sie nie moge doczekac :cool3: osho napisał(a):kamila, cos podejrzewam, że obiekt nr 18 z tego bazarku może cię zainteresować: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10835814 Dzieki.Sliczna figurka jednak u mnie w tej chwili z kasa nie ciekawie :shake: Lala wygrala dzis na wystawie 1 miejsce w konkurencji GOLDEN OLDIE czyli w weteranach :multi: ehh jaka jestem dumna :loveu: Quote
Aga & Amber Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 My juz wiemy :cool3: i jeszcze raz gratulujemy :multi::loveu::multi: Quote
Kamila Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 A my jeszcze raz dziekujemy :lol: Zdjecia chyba jakies dam pozniej ale jest ich bardzo malo bo prawie caly czas padalo :cool1: Quote
osho Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 hej, ja też się dołączam z gratulacjami :diabloti: zuch dziewczyna Quote
Gelka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120032 zapraszamy Cie do nas na watek :oops: :) Quote
Kamila Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 jo-jo napisał(a):Kamila Ogromne Gratulacje :calus: Hehe,moja pierwsza w zyciu wystawa ;) Wprawdzie nierasowcow i rasowcow ale jestem baaaaardzo dumna z Lali i obie sie swietnie bawilysmy :p Dziekujemy :lol: Gelka napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120032 zapraszamy Cie do nas na watek :oops: :) Juz lece :lol: Ps.Zaraz wyruszam na tym razem normalna wystawe w Richmond z Aga od Amber :multi: Quote
Gelka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kamila napisał(a): Ps.Zaraz wyruszam na tym razem normalna wystawe w Richmond z Aga od Amber :multi: Na tym razem normalna? Chyba nie rozumiem.... :lol: ale pozostaje mi życzyć wam udanego wypadu ;* Quote
pusia2405 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Gratulacje dla Lali, ale w sumie to był chyba pewniak;). Duża u was była frekwencja na tej imprezie? Bo u nas całkiem, całkiem... Quote
Kamila Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Gelka napisał(a):Na tym razem normalna? Chyba nie rozumiem.... :lol: ale pozostaje mi życzyć wam udanego wypadu ;* Teraz na normalna czyli psow rodowodowych.Wczorajsza to byla taka dla wszystkich psow,taka dla zabawy ;) pusia2405 napisał(a):Gratulacje dla Lali, ale w sumie to był chyba pewniak;). Duża u was była frekwencja na tej imprezie? Bo u nas całkiem, całkiem... No byl ruch mimo iz pogoda nie dopisala :roll: A Lala wygrala w stawce 11 psiakow :lol: Quote
Kamila Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Wczorajsza Lalunia zaraz po wygranej ;) Quote
Dorkaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No to Lala powaliła wszystkich na łopatki! Piękną rozetę dostaliście :) Quote
eveandAxel Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kamila proszę wyściskać odemnie zuch dziewczynę i przekazać że pięknie wygląda w czerwonej rozetce, "do pyska" jej w niej! Świetnie się spisałyście! :multi::multi::multi::loveu: Dawaj jeszcze jakieś zdjęcia! Quote
Kamila Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Dorkaa napisał(a):No to Lala powaliła wszystkich na łopatki! Piękną rozetę dostaliście :) Prawda ze sliczna :cool3: eveandAxel napisał(a):Kamila proszę wyściskać odemnie zuch dziewczynę i przekazać że pięknie wygląda w czerwonej rozetce, "do pyska" jej w niej! Świetnie się spisałyście! :multi::multi::multi::loveu: Dawaj jeszcze jakieś zdjęcia! Dzieki :lol: No wlasnie z fotkami cienko bo duzo padalo :cool1: A ja z racji tego ze trzymalam psa i bylam na ringu to sama ani 1 foty nie zrobilam :cool1: Quote
pusia2405 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Rozetka to chyba gdzieś w widocznym miejscu zawiśnie;). Quote
Sylvia_76 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Serdeczne gratulacje dla Lali!!! :thumbs: Quote
Kamila Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 pusia2405 napisał(a):Rozetka to chyba gdzieś w widocznym miejscu zawiśnie;). Napewno :lol: Choc narazie nie wiem gdzie :cool1: Sylvia_76 napisał(a):Serdeczne gratulacje dla Lali!!! :thumbs: Dziekujemy :lol: Quote
ariss Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 http://1.1.1.2/bmi/img70.imageshack.us/img70/2007/amber16nk9.png i ta też mi się bardzo podoba:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts