eveandAxel Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Kamila']No wlasnie ja tak mam prawie caly czas odkad zajmuje sie psami,bo poznaje coraz to inne rasy z ktorymi wczesniej nie mialam stycznosci.Ta seterka jest przecudna-naprawde!I faktycznie nie przestaje machac ogonem i kocha caly swiat :loveu: Mnie po dogach marzy sie wiele ras...:oops: Czilka,whippet no i teraz seter angielski :placz: A Lalunia juz troszke lepiej,wciaz pokasluje ale nie tak czesto jak 2 dni temu :lol: Jeszcze mam taka Amberke :loveu: http://img70.imageshack.us/img70/2007/amber16nk9.png http://img70.imageshack.us/img70/2007/amber16nk9.dfae4b8120.jpg A teraz poducz zieloną koleżankę - to seter angielski czy irlandzki ? :roll: Quote
Kamila Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Irlandzki :eviltong: Nie wiem skad mi sie zakodowalo w glowie ze angielski :oops: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kamilko a u nas dopiero dzis pierwszy dzien bez deszczu :p a my tal ladnie z franiem prosimy o nowe fotki Lali :loveu: Quote
Kamila Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 U nas tez dzis ladnie ale foteczek nie chce mi sie cykac :oops: jakos weny brak :oops: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Kamila napisał(a):U nas tez dzis ladnie ale foteczek nie chce mi sie cykac :oops: jakos weny brak :oops: no nie dzis to nikomu sie nie chce fotek ronbic co to ma znaczyc ;) a u nas ladnie bylo do 15 a teraz co... tradycyjnie pada :mad::mad::mad: Quote
C&B Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Moja ruda ulubienica na fotka :) Pozdrowionka od Małej Cziki dla Dużej :) Quote
Aaliyah1981 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dziewczyny a gdzie wy sie podziewacie:niewiem: :???:?????prosze przydreptac z watku anglia i wstawic jakies fotki :icon_roc:fani czekaja czekaja i sie doczekac nie moga :hmmmm: Quote
Kamila Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Hihi :eviltong: Nie mam fotek :cool1: Za to duzo roboty przy psach :razz: W przyszlym tygodniu cois sie postaram porobic. Quote
Kamila Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Czy ktos moglby mi szybciutko zmniejszyc ta fote do 120x120 pix?Nie mam na tym kompie programu by to zrobic a zalezy mi by bylo to teraz.... Quote
Aaliyah1981 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Kamila napisał(a):Bardzo dziekuje :p no jak zwykle sie spoznilam z pomoca :oops: a foteczka sliczna Lala urocza prawdziwa dama :loveu: tylko niestety jest male ale ..czemu tylko jedna fotka :icon_roc: i widzisz Tusia znowu nas oszukali ;p Quote
Kamila Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Hehe ale to jest stara fotka sprzed kilku tygodni i juz ja wstawialam :cool3: Potrzeba mi bylo tylko by ktos mi ja zmniejszyl do rozmiaru avatara na inne forum. Wlasnie wrocilismy z super spacerku na Streatham :p Super park,mialam ze soba Lale i labka Rafa,jechalismy pociagiem i jestem dumna z Lali bo myslalam ze bedzie marudzic badz nie bedzie chciala wsiasc do pociagu a odziwo zachowala sie wzorowo :cool3: Quote
osho Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kamila napisał(a):,mialam ze soba Lale i labka Rafa,jechalismy pociagiem własnie jak wygląda w londynie sprawa psa w komunikacji miejskiej ? Quote
Kamila Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Wiem ze napewno w autobusie kierowca decyduje czy mozesz wsiasc z psem a za bilet nie placisz.Ja wczoraj nie kupowalam biletu dla psow bo chyba nie trzeba ale bramek nie bylo na tej trasie wiec nie wiem.Co do metra tez nie jestem pewna bo nigdy nie jechalam z psem. Quote
jbk Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Metrem w Londynie z psem to chyba lepiej nie, bo by się psina udusiła, tam jest OKROPNIE! gorąco i duszno. Quote
Kamila Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 jbk napisał(a):Metrem w Londynie z psem to chyba lepiej nie, bo by się psina udusiła, tam jest OKROPNIE! gorąco i duszno. No czasem tak ale nie zawsze :lol: Tak czy siak mnie pociag wystarczy :p Juz sie namyslam gdzie by ja tu zabrac i fotki pocykac...Moze Buckingham Palace :cool3: Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 W metrze psina za darmo jezdzi...z Fur czesto podrozuje:p Prosze Lalke wymiziac:loveu: Quote
pusia2405 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ale ci się super udało złapać latający fafel:lol:. Quote
Kamila Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Zaraz jade na wystawe taka dla wszystkich psiakow,jesli pogoda dopisze i dam rade robic fotki trzymajac 2 psy :cool1: to bedzie fotorelacja ;) Quote
Gelka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Musze powiedzieć, że Lala cudowna dziewczynka! :loveu: Widać, że dama i książniczka :):* aż miło patrzeć Quote
Kamila Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Gelka napisał(a):Musze powiedzieć, że Lala cudowna dziewczynka! :loveu: Widać, że dama i książniczka :):* aż miło patrzeć Oj dziekujemy :lol: A ty bedziesz miala galerie?Chetnie zobacze wiecej fotek tego kogos w avatarku :cool3: Quote
Recommended Posts