Kamila Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Czesciowo niestety tak :-( Jest u mnie tylko Amber od Agi bo nie dalo sie inaczej.Mam nadzieje ze sie nie zarazi :placz:Swoja droga przekochana z niej sunia :loveu: Quote
pusia2405 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No na pewno. wszystkie dogomaniackie psy są przekochane:loveu:. Dawaj foty Amber:lol:... i naszej chorowitki też;). Quote
pusia2405 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ooo, super, to ja czekam z niecierpliwością;). Quote
Kamila Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 A oto Amber :loveu: Troche sie martwilam ze bedzie musiala chodzic na lince ale sunia jest przekochana i bardzo usluchana :p Narazie tyle bo cos wolno chodzi ten imageshack :cool1: Quote
pusia2405 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 O rany, ona jest rzeczywiście śliczna:loveu:. A jaka fotogeniczna:http://img99.imageshack.us/img99/1573/amber1zd1.png Super foty!;) Quote
eveandAxel Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kamila! Zdjęcia przefantastyczne ,kolory,ostrość, ciepełko - bardzo mnie się podobują :p bardzo, chyba umknął mi jakiś fakt i ktoś zmienił aparat;) A co do modelki to jest piękna i jak ktoś już napisał- fotogeniczna. Kocham dogi, i niewiem czy umiałabym się ich wyrzec, buldożek francuski mi się marzy - ale chyba bym się niezdecydowała, za bardzo bym się bała - one takie chorowite i delikatne jeszcze bardziej niż dogi, :shake: mogłabym nie dać rady. A ta rasa przefantastyczna i już troche mi po głowie chodzi odkąd zabaczyłam je na wystawie , przechodząc koło ich ringu zobaczyłam rząd merdających non stop ogonów, nie przestawały nawet na chwilkę, cały czas zadowolone, i cieszące się na ludzi. Siedzi to we mnie do teraz :roll: Proszę o uściski dla naszej panienki, niech wraca do zdrówka! Quote
Kamila Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 No wlasnie ja tak mam prawie caly czas odkad zajmuje sie psami,bo poznaje coraz to inne rasy z ktorymi wczesniej nie mialam stycznosci.Ta seterka jest przecudna-naprawde!I faktycznie nie przestaje machac ogonem i kocha caly swiat :loveu: Mnie po dogach marzy sie wiele ras...:oops: Czilka,whippet no i teraz seter angielski :placz: A Lalunia juz troszke lepiej,wciaz pokasluje ale nie tak czesto jak 2 dni temu :lol: Jeszcze mam taka Amberke :loveu: Quote
pusia2405 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 A ja nie wiem, czy ty tak dobrze Kamila robisz zdjęcia, czy co..., bo ja jeszcze nie widziałam tak przepięknego seterka, no seterki:roll:. Quote
eveandAxel Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pusia2405 napisał(a):A ja nie wiem, czy ty tak dobrze Kamila robisz zdjęcia, czy co..., bo ja jeszcze nie widziałam tak przepięknego seterka, no seterki:roll:. haha, ja myślę że wszystkiego po troszku - fotograf ma dobre oko, oblukany w psach ;), pomaga mu dobry sprzęt -zdecydowanie (Kamilla nie wiem gdzie szukać a pewnie pisałaś - co masz? podaj markę i model - może się przydać) no i modelka (modele) niczego sobie :loveu: Te oczka i sierść -piękne! jest taka mięciusia na tych zdjęciach że człowiek ma wrażenie że dotyka tego futerka.:loveu: Cieszę się, że efekty leczenia widać,. wiem jak serducho boli jak się coś z futrzakami dzieje:shake: Quote
Kamila Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 No ja juz gdzies pisalam ze w zyciu nie widzialam tak pieknego setera jak Amber wiec cos w tym jest ;) Ps.Dzis Amberka jedzie do domku :-( A foce Nikonem D50. Quote
Aga & Amber Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kamila napisał(a):No ja juz gdzies pisalam ze w zyciu nie widzialam tak pieknego setera jak Amber wiec cos w tym jest ;) Ps.Dzis Amberka jedzie do domku :-( A foce Nikonem D50. ha ha ha miło słyszec tyle komplementow o swoim psiaku :loveu: dziekuje Kamila za opieke nad Amber , widac ze dobrze sie bawiła i zapraszamy czesciej na wspólne spacerki ,moze zachorujesz na seterka :evil_lol: Quote
Kamila Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Aga & Amber napisał(a):ha ha ha miło słyszec tyle komplementow o swoim psiaku :loveu: dziekuje Kamila za opieke nad Amber , widac ze dobrze sie bawiła i zapraszamy czesciej na wspólne spacerki ,moze zachorujesz na seterka :evil_lol: To z zachorowaniem jest bardzo prawdopodobne :cool3: Na spacerki napewno wpadne,mysle ze poprostu wezme autobus i jakiegos 1 psiaka.No wlasnie-jaki autobus staje najblizej tego 'parku'? Ps.Dzis wysle wszystkie fotki na emaila. Quote
osho Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 kamila, proszę mnie tu ładnie pochwalić :diabloti: dwa dni i przeczytałem cały wątek ... to chyba tak po fotce amber mnie wzięło :diabloti: ... dobrze widzę, że po okresie totalnej stagnacji w drugie połowie 2007 galeria wraca do życia? myślałem, że popiszesz tu trochę jak zaczynałaś z własną działalnością a tu nic :diabloti: marzenie, sam chętnie zarabiałbym na życie turlając się z psami po podłodze albo w parkach :diabloti: ... jest w ogóle jakaś stronka w necie o pracach tego typu w londku ? Quote
Kamila Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='osho']kamila, proszę mnie tu ładnie pochwalić :diabloti: dwa dni i przeczytałem cały wątek ... to chyba tak po fotce amber mnie wzięło :diabloti: ... dobrze widzę, że po okresie totalnej stagnacji w drugie połowie 2007 galeria wraca do życia? myślałem, że popiszesz tu trochę jak zaczynałaś z własną działalnością a tu nic :diabloti: marzenie, sam chętnie zarabiałbym na życie turlając się z psami po podłodze albo w parkach :diabloti: ... jest w ogóle jakaś stronka w necie o pracach tego typu w londku ? Tzn o jaka stronke ci chodzi?Jesli taka gdzie sie pet sitterzy oglaszaja to takich jest bardzo duzo ale wszystko platne wiec ja sie tam nie rejestrowalam.Jestem tylko na gumtree i na naszym forum z East Dulwich. Mam tez wizytowki z lecznicach,pet shopie i u psiego fryzjera. Nie mozliwe ze przeczytales caly watek :eviltong: Quote
osho Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Kamila']Nie mozliwe ze przeczytales caly watek :eviltong: możliwe, poszło nawet szybciej niż "angielski" rok temu :diabloti: Quote
Kamila Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 No to podziwiam,mnie by sie nie chcialo ;) Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 witajcie kochane wkoncu udalo nam sie wejsc na dogo o rany ja z tym netem mam przeboje :mad: no pieknie ladnie mam teraz do nadrobienia no nic trzeba nadrabiac zaleglosci buzka zabieram sie za czytanie i ogladanie fotek :loveu: Quote
Kamila Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 No wlasnie co to sie stalo ze neta nie mialas? :crazyeye: Quote
Aaliyah1981 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kamila napisał(a):No wlasnie co to sie stalo ze neta nie mialas? :crazyeye: a na odlaczyli nam :mad: a najgorsze ,ze tam gdzie mieszkamy nie mozna podciagnac innego wiec musialam czekac az naprawia usterke :placz:...tak jak pisalas bez internetu to teraz jak bez reki koszmar :cool1:.. u was tez tak pada od kilku dni?? Quote
Kamila Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 U nas tylko wczoraj i chyba przed wczoraj padalo a tak to goraco jest i slonecznie :lol: No i ciesze sie ze masz juz nata :p Quote
Dozia_13 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wiamyy...:* Lala jest słodziutka... a Te psiaki... :loveu: sterek jak zadowolony i wyhasany... :) Quote
Recommended Posts