Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila napisał(a):
Wszystko w porzadeczku ;) Lala jest na tabletkach i wydaje sie bardziej zywa i ogolnie szczesliwa wiec i ja sie ciesze :p

A można wiedzieć co to za uszczęśliwiacze bierze Lala;)?

Posted

Ale Lala najładniejsza:loveu: i do tego musi znosić zabawy, psoty i gonitwy młodych. Też jej zafundowałaś na stare lata towarzycho:evil_lol:.

Tak na poważnie, to uwielbiam foty w ruchu. Super ci wyszły. Kiedy ja się dorobię takiego sprzętu:placz:.

Posted

Lala i tak sie tym towarzystwem nie zajmuje-ona tylko swoja pileczke widzi i reszte ma w d... :evil_lol:

Dylan smigajacy :lol:

Raison smigajaca :lol:

I razem

Lala zostala przezemnie zmuszona do poruszania sie :eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
śliczne fotki :loveu: jak zwykle :eviltong:

Dzieki ;) Cale wieki cie tu nie widzialam :cool3:

jbk napisał(a):
Super taka czarna gromadka, a jacy szczęśliwi razem wszyscy ;))

No jakos tak wiekszosc psow ktorymi sie opiekuje sa czarne :-o

A lala ma kaszel kennelowy :placz:

Posted

Kamila napisał(a):
A lala ma kaszel kennelowy :placz:

Buuu, biedaczka, skąd się u niej to świństwo wzięło. Ja tylko coś o tym słyszałam, ale nie mam pojęcia jak to się leczy...

Posted

O kurczę:razz:. Mój pies Dżemsio dostał kiedyś straszny kaszel. Ale wet powiedział, że to ostre przeziębienie i dostał antybiotyk. Przeszło dość szybko, ale nieciekawie to wyglądało:cool3:. Może to było to samo, bo ten kaszel wtedy pojawił się nagle, latem, więc skąd przeziębienie?

Posted

Ja wogole nie wiem dlaczego to sie nazywa kaszlem bo Lala sie zachowuje jakby jej cos w gardle stanelo i sie raczej krztusi :-( No nic,za niecala godzine jedziemy do weta...

Posted

No juz jestesmy.W sumie nie dowiedzialam sie nic nowego niz w internecie przeczytalam ;) Mamy antybiotyk i bedziemy tez podawac syrop dla dzieci na suchy kaszel.No i ma sie nie przemeczac i oczywiscie unikac kontaktu z psami :-(