Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Porównując do mojego mikro, to jest fest baba:lol:.

Dziewczyna jest taka dostojna, spokojna...ech. Nie dziwię się, że jeździ tylko autkiem;).

Mitzi też ładniutka sunia i nie wygląda na 14 lat:-o.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
Wow, świetne foty :multi: :loveu:

Laluni się chyba truszke przytyło...? :siara: ;)

Powaga? :roll: Nie jestes pierwsza osoba ktora to mowi...:cool1: Ja mysle ze jest w sam raz,nie gruba ale i nie chuda :roll:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Powaga? :roll: Nie jestes pierwsza osoba ktora to mowi...:cool1: Ja mysle ze jest w sam raz,nie gruba ale i nie chuda :roll:

tzn ja sie nie znam na dogach ale mnie sie wydaje ,ze chyba wyglada w sam raz :cool3: ale wiadomo ,ze w anglii kazdemu przybywa to pare kilo nie ma jak ''zdrowa'' zywnosc :evil_lol:

Posted

[quote name='pusia2405']A ja będę wredna i powiem, że troszkę bym ją odchudziła:razz:. Spojrzałam na pierwsze fotki i jest spora różnica:lol:. Wiadomo, wiek robi swoje, ale...;)[/quote]

No ja tez teraz spojrzalam na pierwsze fotki :roll: Roznica jest jak najbardziej tyle ze wlasnie-wiek robi swoje :roll:.Lala napewno nie przytyla z braku ruchu bo tego jej nie brakuje.No dobra-od dzis troszke mniej kulek bedziemy sypac :diabloti: bo ciasteczek i swinskich iszek nie mam sumienia jej odmowic :oops:

Posted

[quote name='kamila-dog']Piszac o mikro mialam na mysli Mitzi a nie Lale :eviltong:

Ali-to ty masz aparat a cykasz foty komorka? :crazyeye: :mad:[/quote]

no mam tylko po tym jak ostatnio franek mnie ta szarpnal ,ze mi aparat o malo nie roztrzskal sie na chodniuku zabieram telfon bo jest duzo mniejszy :oops:ale chyba zaczne robic aparatem jednak :cool1:

Posted

No to kochana rob aparatem bo efekt wychodzi jednak lepszy :cool3:
A do mnie juz przyjechala dozia blekitna :multi: Lala troche powarkuje :mad:do tego mam whipeta i biszona wiec jest ciekawie :evil_lol:
Fotki juz sa-chcecie? :cool3:

Posted

[quote name='kamila-dog']No to kochana rob aparatem bo efekt wychodzi jednak lepszy :cool3:
A do mnie juz przyjechala dozia blekitna :multi: Lala troche powarkuje :mad:do tego mam whipeta i biszona wiec jest ciekawie :evil_lol:
Fotki juz sa-chcecie? :cool3:[/quote]

baaaaaaaaaa pytanie no jaha ,ze tak :eviltong:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']no pieknie :loveu: a ja to 2-gie widzialm dzis na naszej klasie :eviltong: ale czemu tylko dwie my chcemy wiecej i wiecej :multi:[/quote]

No bo na nk tez dalam :eviltong: Bedzie wiecej ;)

[quote name='Dorkaa']Cudowne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:
Obrabiasz zdj? W jakim programie? Jeśli można ocz. :lol:[/quote]

Jasne ze mozna ;) Obrabiam w Xnview.

Posted

[quote name='pusia2405']Śliczna morda;).

Kurcze, ja nie obrabaiam zdjęć, bom za leniwa. Można jednak powinnam:razz:[/quote]

:crazyeye: wow przepiekne fotki no ale z taka modelka to nie moga byc nieladne :loveu:

Posted

[quote name='Dorkaa']http://img57.imageshack.us/img57/6311/avan006copyhd8.jpg

"Dostojna Matrona" :cool3: :loveu:

:cool3:

[quote name='pusia2405']Śliczna morda;).

Kurcze, ja nie obrabaiam zdjęć, bom za leniwa. Można jednak powinnam:razz:

No powinnas powinnas :cool3: Jest naprawde duzo lepszy efekt :lol:

[quote name='Aaliyah1981']:crazyeye: wow przepiekne fotki no ale z taka modelka to nie moga byc nieladne :loveu:

No modelka sliczna ale sporo przy kosci (nie wiem czemu nikt nie zauwazyl :placz:)

Posted

[quote name='kamila-dog']
No modelka sliczna ale sporo przy kosci (nie wiem czemu nikt nie zauwazyl :placz:)[/quote]

Ja zauważyłam, ale nie chciałam urazić dumy gościa:roll:.

Posted

[quote name='kamila-dog']A Lala to sie nikt nie przejmowal :eviltong: jak o jej wage chodzilo :mad:[/quote]

Bo to swojska dziewczyna i prawdę się prosto w oczy mówi:eviltong:

Posted

[quote name='pusia2405']Bo to swojska dziewczyna i prawdę się prosto w oczy mówi:eviltong:[/quote]

Jaka swojska :mad: Ona w miescie urodzona,w miescie wychowana a teraz to juz w metropolii mieszka :eviltong: hihihihihi

Posted

[quote name='kamila-dog']Jaka swojska :mad: Ona w miescie urodzona,w miescie wychowana a teraz to juz w metropolii mieszka :eviltong: hihihihihi[/quote]

Uupss, no to sorki wielkie:oops::ices_bla:
To ja taka prosta i zbyt wiele sobie wyobrażałam chiba:niewiem: