Aaliyah1981 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 kochane co tam u was ???bo my nadal szukamy bezkutecznie domu:roll: Quote
Kamila Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 No i jak wam idzie z tym domem?Do Londynu zapraszam :lol: U nas w porzadku,biznes sie kreci-nareszcie :multi:tylko Lala moja biedna sie starzeje z tygodnia na tydzien...Martwie sie o nia :oops: Quote
pusia2405 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 A co się dzieje z maleńką? Ile w ogóle ona lat, bo nie doczytałam... Wiem jak to jest, kiedy kochany pies się starzeje... No i zdjęcia by się przydały, chociaż jedno, jakieś domowe:razz: Cieszę się, że interes się rozwija;). Quote
Kamila Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Lala ma 6 lat,jak na doga to juz pani na emeryturze ;) Musimy sie wybrac do weta i juz. Quote
Aaliyah1981 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 kamila-dog napisał(a):Lala ma 6 lat,jak na doga to juz pani na emeryturze ;) Musimy sie wybrac do weta i juz. no narazie bezowocnie nam te poszukiwania ida ale jak narazie sie nie poddaje mamy prawie miesiac na poszukiwania ;) no tak jak na doga 6 lat to juz wiek gdzie trzeba wszystko kontrolowac :roll:ale wiesz co macie ogrodek a to jak na tak duzego psa naprawde duza wyreka bo nie musi wchodzic po schodach i dodatkowo forsowac serduszka :shake:mojego Kapsla wlasnie schody zabily :placz:. ciesze sie ,ze interes sie pomalutku rozkreca :multi:haha planuje wypad do ladynu w pazdzierniku ;) Quote
Kamila Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Mam fotki z wczoraj :p Bylismy na super spacerku w West Norwood u Agi-Amber :multi: Lalunia Quote
Aaliyah1981 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no pieknie ..w koncu foteczki twoje ksiezniczki widze :loveu: a ta Amber -bursztynek tez sliczna ..hihi sasiedzi maja dziewczynke ,ktore ma na imie Amber :eviltong: Quote
Kamila Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Przeciez mowilam ze beda foteczki :eviltong: A Amber naprawde jest sliczna :loveu:Na zywo jeszcze bardziej :loveu:Musisz przyjechac z Frankiem :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 kamila-dog napisał(a):Przeciez mowilam ze beda foteczki :eviltong: A Amber naprawde jest sliczna :loveu:Na zywo jeszcze bardziej :loveu:Musisz przyjechac z Frankiem :cool3: kurcze naprawde jak mi sie juz wszystko pouklada bo narazie mam ''bajzel ''zyciowy to musze was odwiedzic :cool3:. Ja chce wiecej fotek :multi: Quote
Kamila Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 No musisz odwiedzic,musisz! :multi: Jeszcze kilka fotek jest,reszta to niewypaly :cool1: Amber jeszcze czysciutka :cool3: Lalunia Quote
Aaliyah1981 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 przepiekne dziewczyny :loveu: kurcze Franio przy takich lasencjach to by pewnie stracil glowe :cool3: taki maly karakanek :roll: Quote
pusia2405 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Piękne, ostre zdjęcia. Super!! Nie mogę się napatrzeć. Jaki masz sprzęt:razz:? Przyznaj się:lol: Quote
Kamila Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Aaliyah1981']przepiekne dziewczyny :loveu: kurcze Franio przy takich lasencjach to by pewnie stracil glowe :cool3: taki maly karakanek :roll: A ja wlasnie bardzo bym chciala Frania poznac-nigdy nie widzialam szczeniaka westika :lol: [quote name='pusia2405']Piękne, ostre zdjęcia. Super!! Nie mogę się napatrzeć. Jaki masz sprzęt:razz:? Przyznaj się:lol: Zdjecia wlasnie nie sa za dobre :oops: ciagle nie rozpracowalam instrukcji bo jest po angielsku a ja za leniwa jestem by taka czytac.Mam Nikona D50. Aga-Amber-nie wiem czy tu zagladasz ale ta instrukcja co mi Marek zgrywal sie nie zgrala-nie ma jej na mojej karcie pamieci :shake: Quote
pusia2405 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 kamila-dog napisał(a): Zdjecia wlasnie nie sa za dobr :oops: ciagle nie rozpracowalam instrukcji bo jest po angielsku a ja za leniwa jestem by taka czytac.Mam Nikona D50. Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają niezbyt dobre zdjęcia to wejdź na moją galerię:lol:! Quote
Kamila Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 pusia2405 napisał(a):Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają niezbyt dobre zdjęcia to wejdź na moją galerię:lol:! Hehehe juz lece :eviltong: Quote
furciaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Bardzo sie Lala zmienila... nie poznalabym jej:oops: Zdiecia sliczne:loveu::loveu: Quote
Kamila Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Dzisiejsza porcja foteczek :p Cos mnie tak naszlo :cool1: Mitzi-14 letnia sunia biszona Quote
Aaliyah1981 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no bomba ale duecik :loveu:kurcze ale ladne te zdjecia ja to chyba zaczne tez robic aparatem bo te z telfonow to jednak nie to samo :mad:... ale sie zamyslila ciekawe co sobie myslala w tej chwili :evil_lol: http://img112.imageshack.us/img112/2424/lalaandmitzi091copyvg0.jpg hehe a tutaj to mi przypomona tego manka z epoki lodowcowej :cool3: nie wiem czemu ale trzeba przyznac ,ze jak na ten wiek to wyglada super :p http://img57.imageshack.us/img57/2696/lalaandmitzi037copyka2.jpg i to nie jest kawalek kobitki :loveu:????? Quote
Recommended Posts