Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jak wam idzie z tym domem?Do Londynu zapraszam :lol:
U nas w porzadku,biznes sie kreci-nareszcie :multi:tylko Lala moja biedna sie starzeje z tygodnia na tydzien...Martwie sie o nia :oops:

Posted

A co się dzieje z maleńką? Ile w ogóle ona lat, bo nie doczytałam... Wiem jak to jest, kiedy kochany pies się starzeje...
No i zdjęcia by się przydały, chociaż jedno, jakieś domowe:razz:

Cieszę się, że interes się rozwija;).

Posted

kamila-dog napisał(a):
Lala ma 6 lat,jak na doga to juz pani na emeryturze ;) Musimy sie wybrac do weta i juz.

no narazie bezowocnie nam te poszukiwania ida ale jak narazie sie nie poddaje mamy prawie miesiac na poszukiwania ;)

no tak jak na doga 6 lat to juz wiek gdzie trzeba wszystko kontrolowac :roll:ale wiesz co macie ogrodek a to jak na tak duzego psa naprawde duza wyreka bo nie musi wchodzic po schodach i dodatkowo forsowac serduszka :shake:mojego Kapsla wlasnie schody zabily :placz:.
ciesze sie ,ze interes sie pomalutku rozkreca :multi:haha planuje wypad do ladynu w pazdzierniku ;)

• 2 weeks later...
Posted

Przeciez mowilam ze beda foteczki :eviltong:
A Amber naprawde jest sliczna :loveu:Na zywo jeszcze bardziej :loveu:Musisz przyjechac z Frankiem :cool3:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Przeciez mowilam ze beda foteczki :eviltong:
A Amber naprawde jest sliczna :loveu:Na zywo jeszcze bardziej :loveu:Musisz przyjechac z Frankiem :cool3:

kurcze naprawde jak mi sie juz wszystko pouklada bo narazie mam ''bajzel ''zyciowy to musze was odwiedzic :cool3:. Ja chce wiecej fotek :multi:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']przepiekne dziewczyny :loveu: kurcze Franio przy takich lasencjach to by pewnie stracil glowe :cool3: taki maly karakanek :roll:

A ja wlasnie bardzo bym chciala Frania poznac-nigdy nie widzialam szczeniaka westika :lol:

[quote name='pusia2405']Piękne, ostre zdjęcia. Super!! Nie mogę się napatrzeć.
Jaki masz sprzęt:razz:? Przyznaj się:lol:

Zdjecia wlasnie nie sa za dobre :oops: ciagle nie rozpracowalam instrukcji bo jest po angielsku a ja za leniwa jestem by taka czytac.Mam Nikona D50.

Aga-Amber-nie wiem czy tu zagladasz ale ta instrukcja co mi Marek zgrywal sie nie zgrala-nie ma jej na mojej karcie pamieci :shake:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Zdjecia wlasnie nie sa za dobr :oops: ciagle nie rozpracowalam instrukcji bo jest po angielsku a ja za leniwa jestem by taka czytac.Mam Nikona D50.

Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają niezbyt dobre zdjęcia to wejdź na moją galerię:lol:!

Posted

no bomba ale duecik :loveu:kurcze ale ladne te zdjecia ja to chyba zaczne tez robic aparatem bo te z telfonow to jednak nie to samo :mad:...

ale sie zamyslila ciekawe co sobie myslala w tej chwili :evil_lol: http://img112.imageshack.us/img112/2424/lalaandmitzi091copyvg0.jpg

hehe a tutaj to mi przypomona tego manka z epoki lodowcowej :cool3: nie wiem czemu ale trzeba przyznac ,ze jak na ten wiek to wyglada super :p

http://img57.imageshack.us/img57/2696/lalaandmitzi037copyka2.jpg i to nie jest kawalek kobitki :loveu:?????