Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy :loveu: Zdjecia beda nie wiem kiedy....:shake:
Ale jest dobra wiadomosc - w lipcu jak bede na urlopie jade do hodowli Modry Efekt poznac cala psia i ludzka rodzinke bo jak sie ktos jeszcze nie domysla to po powrocie do pl wlasnie od modrych chce dozia :multi:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila-dog napisał(a):
Witam :multi:
Wogole nie mam czasu na dogo :shake: a jak juz mam to muli co doprowadza mnie do szalu :angryy: Ale mam dla was 1 foteczke Lali :lol:

Pozdrawiamy ze slonecznego Londka ;)

heh, ja też nie mam czasu wogole na dgm wchodzic. No ale teraz jestem chora wiec korzystam z okazji:lol:. Foteczka cudna:loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Drugi doź? :loveu:

Nom :loveu: Ale to jeszcze nie teraz,raczej za jakies poltora roku ;) jak juz bedziemy w pl.

*luthien* napisał(a):
heh, ja też nie mam czasu wogole na dgm wchodzic. No ale teraz jestem chora wiec korzystam z okazji:lol:. Foteczka cudna:loveu:

Witaj Luthien :multi: Ja nawet jakbym byla chora to musze pracowac wiec nic by mi to nie pomoglo :shake:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ale jest dobra wiadomosc - w lipcu jak bede na urlopie jade do hodowli Modry Efekt poznac cala psia i ludzka rodzinke bo jak sie ktos jeszcze nie domysla to po powrocie do pl wlasnie od modrych chce dozia :multi:

Kamila, bardzo dobry wybor! :multi:

I wiesz co? Nie wybaczę Ci, gdy nas wtedy nie odwiedzisz :diabloti:

Korkosmok stanowczo domaga się wielokrotnie obiecywanych glasków!!! :diabloti:

Posted

Sylvia_76 napisał(a):
Kamila, bardzo dobry wybor! :multi:

I wiesz co? Nie wybaczę Ci, gdy nas wtedy nie odwiedzisz :diabloti:

Korkosmok stanowczo domaga się wielokrotnie obiecywanych glasków!!! :diabloti:

Sylwia-jak tylko damy rade to z przyjemnoscia wpadniemy z tz ;) Tylko czy my do ciebie trafimy?W-wy wogole nie znamy,wiem ze modre sa gdzies na obrzezach ale gdzie ty?

Posted

haska_12 napisał(a):
A co tu tak pusto, co? :mad: Ja myslalam,ze zaraz zaległosci bede nadrabiac a tu proszę..:mad:

Oj juz tak nie placz ze nie masz zaleglosci :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

No coz,pochlonela mnie przeprowadzka,praca i ... cos jeszcze :eviltong: Ogolnie jest ciekawie :cool1:
Jedyna dobra wiadomosc to to ze w pracy dostalam awans na menadzera :cool3: I jestem z siebie bardzo dumna :lol: Lala tez :p

• 2 weeks later...
Posted

kamila gratuluje awansu a posty pozjadalo kazdemu... ucinaja te posty napisane na Off topicu i na Foto blogach i za te tematy np obrozkowe ktore byly na Wszystko o psach a tez je przeniesiono na OT... juz mialam miec jednego ognika :(