jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Oooo fotki :multi: Kamilko a co powiesz o ichniejszych dogach? Jak patrzyłam na fotki z zeszłego Crufta to róznica była dość spora, czy i tym razem większość dogów była z Wysp Bryt. ? Quote
Kamila Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 jo-jo napisał(a):Oooo fotki :multi: Kamilko a co powiesz o ichniejszych dogach? Jak patrzyłam na fotki z zeszłego Crufta to róznica była dość spora, czy i tym razem większość dogów była z Wysp Bryt. ? Raczej tak :cool1: Wogole dogi wydawaly mi sie co niektore takie wystraszone... No i wielkosc byla rozna,jedne mniejsze,drugie wieksze :cool1: Nie bylo takich masywnych jak w pl :shake: A to mi sie wlasnie w nich podoba.Niektore byly wielkosci Lali i nie wygladaly na szczenieta :cool1: Mam dla ciebie fotki tego wyzla ale nie sa zgrane na kompa bo mi miejsca na dysku zabraklo wiec wstawie tak szybko jak dam rade,ale nie sa jakies super :shake: Quote
jo-jo Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 kamila-dog napisał(a):Raczej tak :cool1: Wogole dogi wydawaly mi sie co niektore takie wystraszone... No i wielkosc byla rozna,jedne mniejsze,drugie wieksze :cool1: Nie bylo takich masywnych jak w pl :shake: A to mi sie wlasnie w nich podoba.Niektore byly wielkosci Lali i nie wygladaly na szczenieta :cool1: Ehh tak też myślałam... kamila-dog napisał(a):Mam dla ciebie fotki tego wyzla ale nie sa zgrane na kompa bo mi miejsca na dysku zabraklo wiec wstawie tak szybko jak dam rade,ale nie sa jakies super :shake: O rety Suuuuuper, Bardzo Dziękuję :multi: :multi: :multi: :multi: Nie martw się mi się nie śpieszy, jak bedziesz miała czas to spokojnie wrzuć innym, ja grzecznie poczekam :) Quote
Kamila Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Jo-jo a ty patrzac na zdjecia co myslisz?Ja na wystawie w pl nie bylam 4 lata wiec sie nie orientuje,wiec ze te dogi tu sa bardzo charcie ale ciekawa jestem co ty myslisz :p Quote
Devis&Marta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no i fajnie fotki wyszly:multi: na wystawie bylo super, ale troche malo zdarzylysmy obejrzec niestety, bo trzeba sie bylo wczesniej zawijac ku naszemu utrapieniu:cool3: Quote
Kamila Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Devis&Marta napisał(a):no i fajnie fotki wyszly:multi: na wystawie bylo super, ale troche malo zdarzylysmy obejrzec niestety, bo trzeba sie bylo wczesniej zawijac ku naszemu utrapieniu:cool3: I zdziwieniu :cool1: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 UTAAP napisał(a): Taaak, bardzo czysta, biorac pod uwage ze dzien przed byla kapana. Na tym spacerze az tak sie nie 'dobrudzila', tutaj to poczatek spotkania, wiec widac jak ona wygladala po 1,5h jazdy autobusem, jeszcze zanim zdazyla porzadnie rozpuscic sie w parku :eviltong: .W takim razie nie pytam jak młoda wyglądała już PO spotkaniu :diabloti: Zapewne ciekawie... A jeśli chodzi o zdjęcia z wystawy to dogi piękne :loveu: jednak szczególnie ten mi się spodobał :razz: Co ja bym dała by moje badziewne aparacisko robiło TAKIE fotki :diabloti::loveu: Quote
Kamila Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Marta_Ares napisał(a): ale piekny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiem :p One wszystkie tam piekne byly,wszystkie 215 dogow :loveu: :: FiGa :: napisał(a):W takim razie nie pytam jak młoda wyglądała już PO spotkaniu :diabloti: Zapewne ciekawie... A jeśli chodzi o zdjęcia z wystawy to dogi piękne :loveu: jednak szczególnie ten mi się spodobał :razz: Co ja bym dała by moje badziewne aparacisko robiło TAKIE fotki :diabloti::loveu: Te fotki wedlug mnie wcale nie sa dobre,moze kilka ale stanowczo nie jest ich wiele :shake: A arlekinkow mam jeszcze wiecej foteczek,tego zrreszta chyba tez. I tak jak jestem glownie za czarnymi dogami tak na tej wystawie najbardziej podobaly mi sie zolte i arlekiny wlansie :roll: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja nigdy moim staruszkiem nie uzyskałam takej fotki na dużej hali [i nie uzyskam :evil_lol:] więc dla mnie sa one bardzo dobre :klacz: No bo powiedzcie że ta fotka nie jest dobra jest świetna! Ale tu też ogromna zasługa modela - pieknego modela :loveu: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Super fotki, i zgadzam się, że jak na halowe, to spoko wyszły. Arlekin też mi się najbardziej spodobał :loveu: Quote
Cerber Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witam, ależ dawno mnie u Ciebie nie było... nadrobiłam tylko 10 stron... świetne foteaski z wystawy i świetna tapetka i wogóle... :) Quote
haska_12 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 http://images22.fotosik.pl/38/4e2f1155fa6b5834.jpg Te psisko jest cudowne :loveu: Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja nigdy moim staruszkiem nie uzyskałam takej fotki na dużej hali [i nie uzyskam :evil_lol:] więc dla mnie sa one bardzo dobre :klacz: No bo powiedzcie że ta fotka nie jest dobra jest świetna! Ale tu też ogromna zasługa modela - pieknego modela :loveu: Fotka ogolnie wyszla za ciemna jak dla mnie ale model faktycznie byl piekny :loveu: Gasnik napisał(a):Super fotki, i zgadzam się, że jak na halowe, to spoko wyszły. Arlekin też mi się najbardziej spodobał :loveu: A ty czemu nie jechalas? Cerber napisał(a):Witam, ależ dawno mnie u Ciebie nie było... nadrobiłam tylko 10 stron... świetne foteaski z wystawy i świetna tapetka i wogóle... :) Tylko 10? :-o 10 to bardzo duzo,ciesze sie ze wpadlas :p haska_12 napisał(a):http://images22.fotosik.pl/38/4e2f1155fa6b5834.jpg Te psisko jest cudowne :loveu: Wszystkie tam byly cudowne :loveu: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kamila-dog napisał(a):A ty czemu nie jechalas? W zasadzie nie wiem czemu:shake: Jakoś nie pomyślałam o tym. Quote
Cerber Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kamila-dog napisał(a): Tylko 10? :-o 10 to bardzo duzo,ciesze sie ze wpadlas :p :loveu: Wiesy w pryeciwie}stwie do tego co mnie u Ciuebie nie bzo to mona powiedyie, ye 10 stron to jest baaaaardyo malutko... Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):W zasadzie nie wiem czemu:shake: Jakoś nie pomyślałam o tym. Oh ty :mad: Ja za rok chce jechac na cale 4 dni.Jedziesz? :cool3: Cerber napisał(a):Wiesy w pryeciwie}stwie do tego co mnie u Ciuebie nie bzo to mona powiedyie, ye 10 stron to jest baaaaardyo malutko... I jak jestem w szoku i ciesze sie :p Dam jeszcze troche fotek :p Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kamila-dog napisał(a):Oh ty :mad: Ja za rok chce jechac na cale 4 dni.Jedziesz? :cool3: Jeśli tu będziemy to może:razz: Quote
Kamila Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):Jeśli tu będziemy to może:razz: A moze was nie byc? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kolejne fotki :multi: http://images21.fotosik.pl/66/488776315c2957c7.jpg ten jest piekny :loveu: Quote
Gasnik Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kamila, może nas nie być. Narazie jesteśmy do września, a potem zobaczymy, czy Michała oddelegują do PL, a jeśli nie, to jeszcze kwestia, czy będziemy chcieli zostać dłużej. Quote
Devis&Marta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gasnik napisał(a):Kamila, może nas nie być. Narazie jesteśmy do września, a potem zobaczymy, czy Michała oddelegują do PL, a jeśli nie, to jeszcze kwestia, czy będziemy chcieli zostać dłużej. Widzisz Kamilko, nie tylko ja chce wracac, nic tylko odkladaj pieniazki i wracaj tez to bedziemy sie na spacerki w PL umawiac:evil_lol: Gasnik ja tez do wrzesnia:multi: Quote
Recommended Posts