Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć dziewczyny ;)
Jaki zaspany kochany pysio :loveu:
A co najlepsze, będzie więcej fotek tych wspaniałych psiaków :multi:

Bedzie,bedzie,jakies 100 nadaje sie do pokazania na forum :cool3: Ale najpierw wstawie te zalegle,tyle ze jutro bo dzis juz padam.Bylo super :p

Posted

jasne,ze bylo:multi: znow sie widzimy w nastepny piatek, ale juz u Kamilii, a ja wczoraj znowu sie zmeczylam;) obejrzalam film i poszlam spac! czekam na fotki, bo mam na kompie , ale jeszcze nie widzialam:p

Posted

Devis&Marta napisał(a):
jasne,ze bylo:multi: znow sie widzimy w nastepny piatek, ale juz u Kamilii, a ja wczoraj znowu sie zmeczylam;) obejrzalam film i poszlam spac! czekam na fotki, bo mam na kompie , ale jeszcze nie widzialam:p

No to czemu ich nie ogladniesz?Niektore sa bardzo dobre ale sporo jest tez do wywalenia :cool1: A ja zaraz wstawie ostatnie fotki z zeszlego tygodnia :p

Posted

Cudne, cudne, cudne :loveu:
Jak Ty pracujesz, że masz tyle czasu? Ja zaczynam szukać pracy :/ Chyba będzie ciężko, bo chciałam robić cos zwiazanego z moimi studiami, ale zaczynam sie obawiać, że skończę zupełnie inaczej :(

Posted

Gasnik napisał(a):
Cudne, cudne, cudne :loveu:
Jak Ty pracujesz, że masz tyle czasu? Ja zaczynam szukać pracy :/ Chyba będzie ciężko, bo chciałam robić cos zwiazanego z moimi studiami, ale zaczynam sie obawiać, że skończę zupełnie inaczej :(

Ja wcale nie mam duzo czasu :shake: Wczorajszy dzien to moj jedyny wolny dzien w tym tygodniu i wolalam jechac do Marty niz siedziec w domu :lol:
Dzis juz lece do pracy na 16 do ...pewnie kolo 1 w nocy wroce :cool1:
A jakie masz studia?

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Piękna jest Lala nie mogę się jej napatrzeć :loveu:

Dzieki :p

:: FiGa :: napisał(a):

Oooops :oops:

Świetne fotki :razz: Szczególnie te na trawce :loveu:

Co ooops :mad: :evil_lol:

Ty_Asya napisał(a):
Ooooo jak mi sie podobaja bull terriery!!!!

Mnie tez,ale nie z takim spiacym charakterkiem :shake:

haska_12 napisał(a):

Lalo.. jesteś śliczna.. :loveu: A radarki masz niesamowite :D

:p

Marta_Ares napisał(a):

hehe ta fotka jest swietna:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki Marta za odwiedzinki :lol:

haska_12 napisał(a):
Witaj Kamilko :) Jeszcze jestes w pracy? ;) Wracaj szybko :lol:

No wrocilam o 2 w nocy ;) Teraz juz jestem ale musze sie wykapac i jechac do banku a na 16 znow do pracy i tak w kolko :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No wrocilam o 2 w nocy ;) Teraz juz jestem ale musze sie wykapac i jechac do banku a na 16 znow do pracy i tak w kolko :cool1:

O Panie... :razz: Współczuje ci... :shake: Ale i tak bym wolała pracowac niz sie uczyc :p

Posted

Cześc :multi:
wpadlam do Was ponadrabiac, bo juz nie za dlugo nie będe miala fcale czasu :shake::evil_lol:

Lalka jak zwykle sliczna :loveu: I jak jej sie towarzystwo rozroslo :crazyeye: :lol:

Posted

czesc sasiadko:evil_lol:

nio po pierwsze to przepraszam ze niezostalismy dluzej ale kuba umowil sie z jakims kolesiem zeby samochod ogladac:shake:

ehhh kurcze niemoge sie doczekac kiedy bedziemy mogly razem chodzic na psie spacery ja ze swoimi ty ze swoja slicznotka:loveu:
wyslalam dzisiaj aplication form na prawko wiec niebede uzalezniona od kuby i bedziemy mogly sobie pojechac za jakis czas same na jakis pozadny spacerek:loveu: