karjo2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kamila-dog napisał(a):Ojej :-( Czemu tak? Bo ( pewnie slusznie) domysla sie, ze wyjezdzalibysmy z 2 psami i przeprowadzka mocno by sie przesunela, papiery suni trzeba byloby robic na juz, no i kwestia utrzymania jeszcze jednego duzego zwierzaka :placz:. Tzw. glos rozsadku... A tak patrze, jak psiakom na fotkach pasuja kocyki w owieczki :evil_lol: Quote
Devis&Marta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ej Kamila na tymm zdjeciu z Jakiem to nie wygladasz jakbys cos pila:eviltong: Quote
Kamila Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Devis&Marta napisał(a):ej Kamila na tymm zdjeciu z Jakiem to nie wygladasz jakbys cos pila:eviltong: Po 1 to Jake tak na mnie dziala ;) a po 2 ciesz sie ze ja tobie fotki nie zrobilam o tej samej porze :eviltong: Quote
BooBC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kamila-dog napisał(a):Jejku,dziekuje,jest cudny :loveu: A dalo by sie ja czarna zrobic? :cool3: Dało by dał :) Daj zdjęcie gdzie jest koło oczka czarnego dużo :) Quote
Kamila Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='palma']Dało by dał :) Daj zdjęcie gdzie jest koło oczka czarnego dużo :) Prosze :p Quote
Devis&Marta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 kamila-dog napisał(a):Po 1 to Jake tak na mnie dziala ;) a po 2 ciesz sie ze ja tobie fotki nie zrobilam o tej samej porze :eviltong: dobra dobra, bez takich:p Quote
haska_12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie wiem jak opisać te zdjęcie.... BOSKIE!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Hej Lala jest sliczna to dzieki Lali i Hasce zarejestrowałąm się tu :) Lala jest śliczna poprostu uwielbiamn ogladć jej zdjęcia :loveu: Quote
Agushka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Kamila :) Przepraszam, ze nie odpisałam wczoraj, cały dzień miałam zalatany i nie biegałam po dogo... Mój TZ twierdzi, że jeszcze jedną rybkę mogłabyś zaryzykować. Ponoć w mądrych księgach napisano, że w pionowym akwarium (to znaczy takim, w którym powierzchnia zetknięcia wody z powietrzem jest nieduża) może żyć mniej ryb niż w poziomym. Fotki przecudne, nie wiem sama, którą zacytować bo nieznajome pieseczki śliczne, Lala piękna i z czego tu zrezygnować? Nie da się :) Quote
haska_12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 A Kamilka gdzie się podziewa? :evil_lol: Wracaj do nas szybciuto :) Quote
Kamila Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Devis&Marta']dobra dobra, bez takich:p No co :eviltong: [quote name='haska_12'] Nie wiem jak opisać te zdjęcie.... BOSKIE!!! :loveu: :loveu: :loveu: Mnie tez sie podoba :p [quote name='Dozia_13']Hej Lala jest sliczna to dzieki Lali i Hasce zarejestrowałąm się tu :) Lala jest śliczna poprostu uwielbiamn ogladć jej zdjęcia :loveu: No to ciesze sie bardzo :evil_lol: Ale czemu dzieki mnie i Hasce? :crazyeye: [quote name='Agushka']Cześć Kamila :) Przepraszam, ze nie odpisałam wczoraj, cały dzień miałam zalatany i nie biegałam po dogo... Mój TZ twierdzi, że jeszcze jedną rybkę mogłabyś zaryzykować. Ponoć w mądrych księgach napisano, że w pionowym akwarium (to znaczy takim, w którym powierzchnia zetknięcia wody z powietrzem jest nieduża) może żyć mniej ryb niż w poziomym. Fotki przecudne, nie wiem sama, którą zacytować bo nieznajome pieseczki śliczne, Lala piękna i z czego tu zrezygnować? Nie da się :) Co do rybek to mam 2 i glonojada wiec wlasnie sama nie wiem :roll: Chcialabym aby mialy towarzystwo a z drugiej strony nie chce by bylo im ciasno :shake: Twoja nieobecnosc u mnie ci jakos wybacze :eviltong: [quote name='haska_12']A Kamilka gdzie się podziewa? :evil_lol: Wracaj do nas szybciuto :) No bylam w pracy ;) Wlasnie wrocilam i jestem tak padnieta ze szok :cool1: Quote
haska_12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 kamila-dog napisał(a):No to ciesze sie bardzo :evil_lol: Ale czemu dzieki mnie i Hasce? :crazyeye: Bo Karolina to moja sąsiadka :) Jej psiak to Elza ( dawałam ci kiedys jej zdjecie :p ) Chciała do mnie wpadać na galerię i popisać :evil_lol: A Lala jej się bardzo spodobała, więc chce komentowac jej sliczne fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
simbik Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Lala ma tu minę jak obrońca stada :lol: ...wkońcu największa :roll: . Quote
Kamila Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='haska_12']Bo Karolina to moja sąsiadka :) Jej psiak to Elza ( dawałam ci kiedys jej zdjecie :p ) Chciała do mnie wpadać na galerię i popisać :evil_lol: A Lala jej się bardzo spodobała, więc chce komentowac jej sliczne fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aaaa,teraz rozumiem :p [quote name='simbik'] Lala ma tu minę jak obrońca stada :lol: ...wkońcu największa :roll: . Nie sklamie jesli powiem ze byly momenty gdy pogonila nie jednego psa jesli za bardzo sie do tego naszego 'stada' zblizal :cool3: Wiec nie pomylilas sie :p Quote
Devis&Marta Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no mysle,ze z Lala to by sie krzywda nam nie stala:p Quote
Kamila Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Devis&Marta napisał(a):no mysle,ze z Lala to by sie krzywda nam nie stala:p No mam nadzieje :p Ja wlasnie zaraz spadam na spacerek z Lala i potem do pracy :cool1: Na szczescie w nd wolne to odpoczne :lol: A na poczatku tygodnia jak dobrze pojdzie znow cie Marta nawiedze z Lala :multi: :eviltong: Quote
Devis&Marta Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 kamila-dog napisał(a):Na szczescie w nd wolne to odpoczne :lol: A na poczatku tygodnia jak dobrze pojdzie znow cie Marta nawiedze z Lala :multi: :eviltong: no to bardzo sie ciesze:multi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Kamilko :loveu::loveu::loveu: Bardzo podoba mi się wasza galeria ;) Az dziw mnie bierze dlaczego nie byłam tu wcześniej ;) Dodaje was do ulubionych i będę często odwiedzać ;) Najbardziej podoba mi się ta fotka Quote
haska_12 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobry wieczór :) Kamcia- no rzeczywiscie.. ta fotka jest super :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Witaj Kamila :multi: Kilka dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania :razz: Ta fotka jest rewelacyjna... Rodem wycięta z jakiejś psiej gazety :cool3: Prosimy o więcej takich grupowych fotek :multi: Pozdrawiamy :) Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hej Kamila ;) wstawisz nam jeszcze jakies foteczki???? Quote
Devis&Marta Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Witaj Kamila :multi: Kilka dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania :razz: Ta fotka jest rewelacyjna... Rodem wycięta z jakiejś psiej gazety :cool3: Prosimy o więcej takich grupowych fotek :multi: Pozdrawiamy :) dziekuje,ze sie podoba, co prawda to Kamili autorstwa, ale ja tu jestem modelka!;) Kamilko wstaw te zdjecie jak Nunnutz spi zwinieta, ze tylko ona jedna wie jak sie oddycha w takiej pozycji:evil_lol: Quote
Kamila Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']witam śliczności Witamy :p [quote name='Devis&Marta']no to bardzo sie ciesze:multi: Ja tez a Lala to juz szaleje na sama mysl :evil_lol: [quote name='haska_12']Dzien dobry :) Dobry dobry ;) [quote name='Kamcia_14']Cześć Kamilko :loveu::loveu::loveu: Bardzo podoba mi się wasza galeria ;) Az dziw mnie bierze dlaczego nie byłam tu wcześniej ;) Dodaje was do ulubionych i będę często odwiedzać ;) Najbardziej podoba mi się ta fotka No to ciesze sie ze ci sie podoba i witamy w galerii ;) [quote name='haska_12']Dobry wieczór :) Kamcia- no rzeczywiscie.. ta fotka jest super :loveu: :p [quote name=':: FiGa ::']Witaj Kamila :multi: Kilka dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania :razz: Ta fotka jest rewelacyjna... Rodem wycięta z jakiejś psiej gazety :cool3: Prosimy o więcej takich grupowych fotek :multi: Pozdrawiamy :) Beda fotki ale czy grupowe to nie wiem :oops: Malo takich mam :cool1: [quote name='Marta_Ares']Hej Kamila ;) wstawisz nam jeszcze jakies foteczki???? No pwenie,mam ich jeszcze ponad 100 :cool3: [quote name='Devis&Marta']dziekuje,ze sie podoba, co prawda to Kamili autorstwa, ale ja tu jestem modelka!;) Kamilko wstaw te zdjecie jak Nunnutz spi zwinieta, ze tylko ona jedna wie jak sie oddycha w takiej pozycji:evil_lol: Juz daje :p Quote
Recommended Posts