Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ojej :-( Czemu tak?

Bo ( pewnie slusznie) domysla sie, ze wyjezdzalibysmy z 2 psami i przeprowadzka mocno by sie przesunela, papiery suni trzeba byloby robic na juz, no i kwestia utrzymania jeszcze jednego duzego zwierzaka :placz:. Tzw. glos rozsadku...
A tak patrze, jak psiakom na fotkach pasuja kocyki w owieczki :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Devis&Marta napisał(a):
ej Kamila na tymm zdjeciu z Jakiem to nie wygladasz jakbys cos pila:eviltong:

Po 1 to Jake tak na mnie dziala ;) a po 2 ciesz sie ze ja tobie fotki nie zrobilam o tej samej porze :eviltong:

Posted

kamila-dog napisał(a):
Jejku,dziekuje,jest cudny :loveu: A dalo by sie ja czarna zrobic? :cool3:

Dało by dał :) Daj zdjęcie gdzie jest koło oczka czarnego dużo :)

Posted

Cześć Kamila :) Przepraszam, ze nie odpisałam wczoraj, cały dzień miałam zalatany i nie biegałam po dogo...
Mój TZ twierdzi, że jeszcze jedną rybkę mogłabyś zaryzykować. Ponoć w mądrych księgach napisano, że w pionowym akwarium (to znaczy takim, w którym powierzchnia zetknięcia wody z powietrzem jest nieduża) może żyć mniej ryb niż w poziomym.
Fotki przecudne, nie wiem sama, którą zacytować bo nieznajome pieseczki śliczne, Lala piękna i z czego tu zrezygnować? Nie da się :)

Posted

[quote name='Devis&Marta']dobra dobra, bez takich:p

No co :eviltong:

[quote name='haska_12']
Nie wiem jak opisać te zdjęcie.... BOSKIE!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Mnie tez sie podoba :p

[quote name='Dozia_13']Hej Lala jest sliczna to dzieki Lali i Hasce zarejestrowałąm się tu :) Lala jest śliczna poprostu uwielbiamn ogladć jej zdjęcia :loveu:

No to ciesze sie bardzo :evil_lol: Ale czemu dzieki mnie i Hasce? :crazyeye:

[quote name='Agushka']Cześć Kamila :) Przepraszam, ze nie odpisałam wczoraj, cały dzień miałam zalatany i nie biegałam po dogo...
Mój TZ twierdzi, że jeszcze jedną rybkę mogłabyś zaryzykować. Ponoć w mądrych księgach napisano, że w pionowym akwarium (to znaczy takim, w którym powierzchnia zetknięcia wody z powietrzem jest nieduża) może żyć mniej ryb niż w poziomym.
Fotki przecudne, nie wiem sama, którą zacytować bo nieznajome pieseczki śliczne, Lala piękna i z czego tu zrezygnować? Nie da się :)

Co do rybek to mam 2 i glonojada wiec wlasnie sama nie wiem :roll: Chcialabym aby mialy towarzystwo a z drugiej strony nie chce by bylo im ciasno :shake:
Twoja nieobecnosc u mnie ci jakos wybacze :eviltong:

[quote name='haska_12']A Kamilka gdzie się podziewa? :evil_lol: Wracaj do nas szybciuto :)

No bylam w pracy ;) Wlasnie wrocilam i jestem tak padnieta ze szok :cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):
No to ciesze sie bardzo :evil_lol: Ale czemu dzieki mnie i Hasce? :crazyeye:

Bo Karolina to moja sąsiadka :) Jej psiak to Elza ( dawałam ci kiedys jej zdjecie :p ) Chciała do mnie wpadać na galerię i popisać :evil_lol: A Lala jej się bardzo spodobała, więc chce komentowac jej sliczne fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='haska_12']Bo Karolina to moja sąsiadka :) Jej psiak to Elza ( dawałam ci kiedys jej zdjecie :p ) Chciała do mnie wpadać na galerię i popisać :evil_lol: A Lala jej się bardzo spodobała, więc chce komentowac jej sliczne fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aaaa,teraz rozumiem :p

[quote name='simbik']

Lala ma tu minę jak obrońca stada :lol: ...wkońcu największa :roll: .

Nie sklamie jesli powiem ze byly momenty gdy pogonila nie jednego psa jesli za bardzo sie do tego naszego 'stada' zblizal :cool3: Wiec nie pomylilas sie :p

Posted

Devis&Marta napisał(a):
no mysle,ze z Lala to by sie krzywda nam nie stala:p

No mam nadzieje :p Ja wlasnie zaraz spadam na spacerek z Lala i potem do pracy :cool1: Na szczescie w nd wolne to odpoczne :lol: A na poczatku tygodnia jak dobrze pojdzie znow cie Marta nawiedze z Lala :multi: :eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć Kamilko :loveu::loveu::loveu: Bardzo podoba mi się wasza galeria ;) Az dziw mnie bierze dlaczego nie byłam tu wcześniej ;)
Dodaje was do ulubionych i będę często odwiedzać ;) Najbardziej podoba mi się ta fotka

Posted

Witaj Kamila :multi:
Kilka dni mnie nie było a tu tyle nadrabiania :razz:

Ta fotka jest rewelacyjna... Rodem wycięta z jakiejś psiej gazety :cool3:
Prosimy o więcej takich grupowych fotek :multi:

Pozdrawiamy :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Witaj Kamila :multi:

dziekuje,ze sie podoba, co prawda to Kamili autorstwa, ale ja tu jestem modelka!;)

Kamilko wstaw te zdjecie jak Nunnutz spi zwinieta, ze tylko ona jedna wie jak sie oddycha w takiej pozycji:evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']witam śliczności

Witamy :p

[quote name='Devis&Marta']no to bardzo sie ciesze:multi:

Ja tez a Lala to juz szaleje na sama mysl :evil_lol:

[quote name='haska_12']Dzien dobry :)

Dobry dobry ;)

[quote name='Kamcia_14']Cześć Kamilko :loveu::loveu::loveu: Bardzo podoba mi się wasza galeria ;) Az dziw mnie bierze dlaczego nie byłam tu wcześniej ;)
Dodaje was do ulubionych i będę często odwiedzać ;) Najbardziej podoba mi się ta fotka

No to ciesze sie ze ci sie podoba i witamy w galerii ;)

[quote name='haska_12']Dobry wieczór :)
Kamcia- no rzeczywiscie.. ta fotka jest super :loveu:

:p

[quote name=':: FiGa ::']Witaj Kamila :multi:

Beda fotki ale czy grupowe to nie wiem :oops: Malo takich mam :cool1:

[quote name='Marta_Ares']Hej Kamila ;) wstawisz nam jeszcze jakies foteczki????

No pwenie,mam ich jeszcze ponad 100 :cool3:

[quote name='Devis&Marta']dziekuje,ze sie podoba, co prawda to Kamili autorstwa, ale ja tu jestem modelka!;)

Kamilko wstaw te zdjecie jak Nunnutz spi zwinieta, ze tylko ona jedna wie jak sie oddycha w takiej pozycji:evil_lol:

Juz daje :p