:: FiGa :: Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ta fotka z piłką jest powalająca :megagrin: Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jak Pani wychodzi do pracy to niech psa nie budzi bo pies sie potem bulwersuje i nie wysypia a póżniej sie dziwia,ze ma takie wory pod oczami :eviltong: Quote
Devis&Marta Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 "A ja jutro ma wolne i sobie gdzies jade :eviltong: Z Lalunia oczywiscie ;-) Bedzie duzo fotek psiaczkow,obiecuje :p" ciekawe gdzie:eviltong: Quote
Kamila Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Agushka']Cześć Kamila :) :evil_lol::evil_lol: memłanie piłki w wykonaniu Lali rozśmieszyło mnie na amen Ciesze sie :p Zapytaj tam twojego speca od rybek w domu czy zmieszcze jeszcze jakas rybke u mnie,cio? :cool3: Bylabym wdzieczna ;) [quote name=':: FiGa ::']Ta fotka z piłką jest powalająca :megagrin: Ktora? :cool3: :eviltong: [quote name='Usia'] Jak Pani wychodzi do pracy to niech psa nie budzi bo pies sie potem bulwersuje i nie wysypia a póżniej sie dziwia,ze ma takie wory pod oczami :eviltong: Ja ci dam wory :mad: [quote name='Devis&Marta']"A ja jutro ma wolne i sobie gdzies jade :eviltong: Z Lalunia oczywiscie ;-) Bedzie duzo fotek psiaczkow,obiecuje :p" ciekawe gdzie:eviltong: Ciiiiiiiiiii :diabloti: :evil_lol: Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 oj przepraszam wrecz:modla: :modla: o wybaczeniemam nadzieje ze lalunia sie nie obraziła na mnie Quote
Kamila Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Usia napisał(a):oj przepraszam wrecz:modla: :modla: o wybaczeniemam nadzieje ze lalunia sie nie obraziła na mnie Lala sie nie obraza :eviltong: Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Kamila :) spec pyta, ile litrów ma Twoje akwarium :) Quote
Devis&Marta Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 20 :) A Kamila wlasnie ze mna wino pije:cool3: a Lala w koncu spi:p Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Hey :multi: U Marty bylo super :multi: Bardzo sie ciesze ze tam pojechalam,wrocilam zmeczona ale szczesliwa o Lali juz nie wspominajac :cool3: Lala zostala wykapana,pazurki zostaly obciete,albo raczej przyciete ;) Fotek mam ponad 200,narazie daje jedna i lece do pracy,wieczorkiem wstawie wiecej :p Aha,zakochalam sie w Stanley'u :loveu: Oto i on :loveu: Quote
Gasnik Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Piękny :loveu: uwielbiam te małe ząbki :) Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Gasnik napisał(a):Piękny :loveu: uwielbiam te małe ząbki :) Heya :multi: A ty jeszcze w pl? :crazyeye: Zaraz wstawie fotki z pobytu u Marty :p Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No i juz sa foteczki :multi: Marta,jesli gdzies sie pomysle to mi daj znac ;) I wogole napisz mi imiona psiakow bo ja pamietam tylko Stanley'a,Bonny i Jake'a :roll: No wiec to juz wspomniany Stanley ktory skradl moje serce :loveu: Bulka ktorej imienia zapomnialam :oops: Taka mala przytulanka :loveu: Ktos sie bardzo zalecal do Lali :mad: :evil_lol: I Jake :p czesto udajacy ze jest gluchy ;) cdn Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jakie cudne spojrzenia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Bulcia tak spedzala wiekszosc czasu :cool3: Normalnie jak by psa nie bylo :shake: Kurcze,ani imageshack ani fotosik mi nie dzialaja :-( Chyba musze poczekac z reszta fotek :placz: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Marta_Ares'] jakie cudne spojrzenia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czesc Marta :p Dawno cie u mnie nie bylo :cool3: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Fotosik chwilowo dziala :multi: No wiec buleczka jeszcze raz :p I Stan :loveu: I moj pysiaczek :lol: cdn Quote
Devis&Marta Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 no wiec Stanley, bullterrierka to Nunnutz, ten maly co sie zaleca do Lali to Campbell, Jake i Bunny ale mnie wczoraj laski tak wymeczyly,ze juz w pidzamie siedze i zaraz ide spac!:p Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Devis&Marta napisał(a):no wiec Stanley, bullterrierka to Nunnutz, ten maly co sie zaleca do Lali to Campbell, Jake i Bunny ale mnie wczoraj laski tak wymeczyly,ze juz w pidzamie siedze i zaraz ide spac!:p O,dzieki za przypomnienie ;) Jakie wymeczyly? :mad: :crazyeye: Ja to jestem dopiero zmeczona :eviltong: Quote
UTAAP Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kamila, super foty :multi: ! Daaawno mnie tu nie bylo i prawie zapomnialam jaka Lala ladna lala jest :loveu: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No to ostatnia porcja fotek na dzis bo i tak mnie nie odwiedzacie :eviltong: Ja z Jakiem :p Byla taki mieciusi w dotyku ze szok :loveu: I z moim ulubiencem :loveu: Marta z psiarnia :p :p Quote
karjo2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Fajne fotki. Pasuja Wam, dziewczyny, te psiaki (ilosciowo tez :evil_lol: ). Nie ma to jak dobra sesja zdjeciowa :loveu: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 karjo2 napisał(a):Fajne fotki. Pasuja Wam, dziewczyny, te psiaki (ilosciowo tez :evil_lol: ). Musze to tz'towi powiedziec :evil_lol: Napewno sie z toba zgodzi :diabloti: :cool3: Quote
karjo2 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To niech sobie pogada z moim :diabloti:, wlasnie wybil mi tymczas dla malamutki ze schronu :placz::mad: Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 karjo2 napisał(a):To niech sobie pogada z moim :diabloti:, wlasnie wybil mi tymczas dla malamutki ze schronu :placz::mad: Ojej :-( Czemu tak? Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 UTAAP napisał(a):Kamila, super foty :multi: ! Daaawno mnie tu nie bylo i prawie zapomnialam jaka Lala ladna lala jest :loveu: No jak moglas zapomniec :mad: Mysle ze te foty cie przekonaja by jechac do Marty bo tam jest poprostu raj dla psiarzy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts