Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Pani wychodzi do pracy to niech psa nie budzi bo pies sie potem bulwersuje i nie wysypia a póżniej sie dziwia,ze ma takie wory pod oczami :eviltong:

Posted

[quote name='Agushka']Cześć Kamila :)

:evil_lol::evil_lol: memłanie piłki w wykonaniu Lali rozśmieszyło mnie na amen

Ciesze sie :p Zapytaj tam twojego speca od rybek w domu czy zmieszcze jeszcze jakas rybke u mnie,cio? :cool3: Bylabym wdzieczna ;)

[quote name=':: FiGa ::']Ta fotka z piłką jest powalająca :megagrin:

Ktora? :cool3: :eviltong:

[quote name='Usia']
Jak Pani wychodzi do pracy to niech psa nie budzi bo pies sie potem bulwersuje i nie wysypia a póżniej sie dziwia,ze ma takie wory pod oczami :eviltong:

Ja ci dam wory :mad:

[quote name='Devis&Marta']"A ja jutro ma wolne i sobie gdzies jade :eviltong: Z Lalunia oczywiscie ;-) Bedzie duzo fotek psiaczkow,obiecuje :p"

ciekawe gdzie:eviltong:

Ciiiiiiiiiii :diabloti: :evil_lol:

Posted

Hey :multi: U Marty bylo super :multi: Bardzo sie ciesze ze tam pojechalam,wrocilam zmeczona ale szczesliwa o Lali juz nie wspominajac :cool3: Lala zostala wykapana,pazurki zostaly obciete,albo raczej przyciete ;)

Fotek mam ponad 200,narazie daje jedna i lece do pracy,wieczorkiem wstawie wiecej :p Aha,zakochalam sie w Stanley'u :loveu:
Oto i on :loveu:

Posted

No i juz sa foteczki :multi: Marta,jesli gdzies sie pomysle to mi daj znac ;) I wogole napisz mi imiona psiakow bo ja pamietam tylko Stanley'a,Bonny i Jake'a :roll:

No wiec to juz wspomniany Stanley ktory skradl moje serce :loveu:

Bulka ktorej imienia zapomnialam :oops: Taka mala przytulanka :loveu:

Ktos sie bardzo zalecal do Lali :mad: :evil_lol:

I Jake :p czesto udajacy ze jest gluchy ;)

cdn

Posted

Bulcia tak spedzala wiekszosc czasu :cool3: Normalnie jak by psa nie bylo :shake:

Kurcze,ani imageshack ani fotosik mi nie dzialaja :-( Chyba musze poczekac z reszta fotek :placz:

Posted

Devis&Marta napisał(a):
no wiec Stanley, bullterrierka to Nunnutz, ten maly co sie zaleca do Lali to Campbell, Jake i Bunny
ale mnie wczoraj laski tak wymeczyly,ze juz w pidzamie siedze i zaraz ide spac!:p

O,dzieki za przypomnienie ;) Jakie wymeczyly? :mad: :crazyeye: Ja to jestem dopiero zmeczona :eviltong:

Posted

No to ostatnia porcja fotek na dzis bo i tak mnie nie odwiedzacie :eviltong:

Ja z Jakiem :p Byla taki mieciusi w dotyku ze szok :loveu:

I z moim ulubiencem :loveu:

Marta z psiarnia :p

:p

Posted

karjo2 napisał(a):
Fajne fotki. Pasuja Wam, dziewczyny, te psiaki (ilosciowo tez :evil_lol: ).

Musze to tz'towi powiedziec :evil_lol: Napewno sie z toba zgodzi :diabloti: :cool3:

Posted

UTAAP napisał(a):
Kamila, super foty :multi: ! Daaawno mnie tu nie bylo i prawie zapomnialam jaka Lala ladna lala jest :loveu:

No jak moglas zapomniec :mad: Mysle ze te foty cie przekonaja by jechac do Marty bo tam jest poprostu raj dla psiarzy :loveu: :loveu: :loveu: