Kamila Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Juz jutro wybieram sie do parku i jesli tylko dopisze pogoda to beda super fotki :multi: A dzis robie impre urodzinowa wiec moze tez cos wstawie :cool3: Quote
samograj Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 kamila-dog napisał(a):Juz jutro wybieram sie do parku i jesli tylko dopisze pogoda to beda super fotki :multi: A dzis robie impre urodzinowa wiec moze tez cos wstawie :cool3: KAMILA, piękna LALA czeka na Ciebie na RYSUNKU i MALARSTWIE!!! Quote
Kamila Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 samograj napisał(a):KAMILA, piękna LALA czeka na Ciebie na RYSUNKU i MALARSTWIE!!! O kurcze :crazyeye: Nie wpadam na zadne watki bo czas mi nie pozwala,obecnie siedze przy kompie z farba na wlosach :cool1: ale juz lece na tamten watek :multi: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Uff.. ni mam zaległosci :lol: Co tam u Lali? :razz: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześc Kamilko Przynioslam Ci linka do agresywnego doga, bo go podobno szukalas :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showth...og+nie miecki Quote
Kamila Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='haska_12']Uff.. ni mam zaległosci :lol: Co tam u Lali? :razz: Wszystko w porzadeczku :p [quote name='Marta_Ares']Hej Kamila jak tam po imprezce? Bylo super tylko jak sie obudzilam to mnie troszke glowka bolala :cool1: [quote name='PIKA']Cześc Kamilko Przynioslam Ci linka do agresywnego doga, bo go podobno szukalas :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showth...og+nie miecki Dzieki :lol: Ja myslalam ze watek odzyl ale widze ze nie :shake: Mam dla was kilka foteczek,robionych nowym aparatem ale badzcie wyrozumiale bo dopiero sie ucze ;) Zimowa Lala-to akurat stare zdjecie :p Zajaczek :evil_lol: Quote
Kamila Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 anetta napisał(a):Zajaczek :-o malutki :evil_lol: PIKA napisał(a):ale malusi zajaczek :loveu: Zmutowany zajaczek :eviltong: Quote
AśkaK Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='kamila-dog'] Cudo te trzy focie! Wyrozumiałość więc zbędna!:lol: A co to za nowy sprzęcior masz?:cool3: Pochwal się bo chyba przegapiłam...:oops: Rozglądam się powoli za czymś nowym, a wiadomo - najlepsze to co sprawdzone i polecone.:p Quote
Kamila Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 AśkaK napisał(a):Cudo te trzy focie! Wyrozumiałość więc zbędna!:lol: A co to za nowy sprzęcior masz?:cool3: Pochwal się bo chyba przegapiłam...:oops: Rozglądam się powoli za czymś nowym, a wiadomo - najlepsze to co sprawdzone i polecone.:p Dzieki :lol: Ja kupilam Nikona.Chcialam D80,taki ma Luthien ale ona mi odradzila bo ja laik jestem :eviltong: i doradzila D50.Nikona D50 ma tez An3czka z dogo.Do tego mam 2 obiektywy 18-55mm i 55-200mm.Ale tego wiekszego jeszcze nie uzywalam,najpierw chce obczaic aparat. Quote
Kamila Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 To jeszcze 3 foteczki Lali :lol: I 3 z moich urodzin :p Z tz'tem Z 3 Dominikami :-o I moj boss ;) Quote
Kamila Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):buhaha elegancki ten Twoj boss :evil_lol: Najbardziej zrelaksowany facet jakiego znam :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='kamila-dog']Wszystko w porzadeczku :p Bylo super tylko jak sie obudzilam to mnie troszke glowka bolala :cool1: Dzieki :lol: Ja myslalam ze watek odzyl ale widze ze nie :shake: Mam dla was kilka foteczek,robionych nowym aparatem ale badzcie wyrozumiale bo dopiero sie ucze ;) Zimowa Lala-to akurat stare zdjecie :p Zajaczek :evil_lol: zajączek:loveu: Quote
haska_12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jaka piękna :loveu: A jak dumna... :loveu: Quote
jo-jo Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć Kamila :multi: :multi: [quote name='kamila-dog'] Sliczna z Lali Panienka :loveu: A zdjecie ekstra :)) [quote name='kamila-dog']Dzieki :lol: Ja kupilam Nikona.Chcialam D80,taki ma Luthien ale ona mi odradzila bo ja laik jestem :eviltong: i doradzila D50.Nikona D50 ma tez An3czka z dogo.Do tego mam 2 obiektywy 18-55mm i 55-200mm.Ale tego wiekszego jeszcze nie uzywalam,najpierw chce obczaic aparat. My też mamy obecnie D50 i jesteśmy bardzo zadowoleni, ale chyba już nie długo pora na wymiane przyjdzie :roll: :evil_lol: Quote
Mi. Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no, no niezle sie nikonek sprawuje:crazyeye: :cool3: Quote
gogunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ładnie Lala wygląda wśród trawy:loveu: :evil_lol: Quote
Kamila Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='haska_12'] Jaka piękna :loveu: A jak dumna... :loveu: Czesc Haska :multi: [quote name='jo-jo']Cześć Kamila :multi: :multi: Sliczna z Lali Panienka :loveu: A zdjecie ekstra :)) My też mamy obecnie D50 i jesteśmy bardzo zadowoleni, ale chyba już nie długo pora na wymiane przyjdzie :roll: :evil_lol: A na co bedziecie wymieniac? :cool3: Widze ze duzo osob z dogo ma tego Nikona wiec chyba dobrze wybralam :p [quote name='*luthien*']no, no niezle sie nikonek sprawuje:crazyeye: :cool3: Prosze cie nie nabijaj sie ze mnie :mad: Dzis staralam sie przebrnac przez instrukcje ale malo co kumam :oops: Potrzebna mi praktyka :cool1: [quote name='gogunia']Ładnie Lala wygląda wśród trawy:loveu: :evil_lol: Czesc Goguniu :multi: Quote
Kamila Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 To jeszcze kilka foteczek :p Tutaj na Lale padalo slonce no i wyszlo w takich kolorach :cool1: A tu widac co Lala wyprawia jak cos sie dzieje nie po jej mysli :mad: A teraz mykam spac.Dobranoc :p Quote
Mi. Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='kamila-dog'] Prosze cie nie nabijaj sie ze mnie :mad: Dzis staralam sie przebrnac przez instrukcje ale malo co kumam :oops: Potrzebna mi praktyka :cool1: Nie nabijam sie, a mowie zupelnie serio to tez wyszlo calkiem fajnie:loveu: Quote
Kamila Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='*luthien*']Nie nabijam sie, a mowie zupelnie serio to tez wyszlo calkiem fajnie:loveu: No dobrze,powiedzmy ze ci wierze ;) A teraz wstawiam te kadrowane-dzieki pomocy Luthien :loveu: Zajaczek jeszcze raz :p I tyle narazie :eviltong: Chcialam dzis wziasc aparat do parku ale jest taki mroz ze sama nie wiem :cool1: Quote
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cudowna :loveu: A jaka obroża.. śliczna! :loveu: Pasuje do Lali :cool3: Quote
Recommended Posts