Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, do Polski na pewno nie.....
Nie mam nawet pojecia od czego bym miala zacząć jakbym do Polski wrocila... :-o
A i moj TZ to wloch i nawt jezyka polskiego nie zna!!! :evil_lol:

P.S. Piekny avatarek! :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty_Asya']Nie, do Polski na pewno nie.....
Nie mam nawet pojecia od czego bym miala zacząć jakbym do Polski wrocila... :-o
A i moj TZ to wloch i nawt jezyka polskiego nie zna!!! :evil_lol:

P.S. Piekny avatarek! :loveu:

No jak masz wlocha to rozumiem ze nie chcesz wracac :eviltong:

[quote name='haska_12']Ale widze fajne fotki Lalkowatego dożka :loveu: :diabloti: -> Suuuper :loveu:

Piękne :loveu:

Dzieki i czesc wogole :multi:

Posted

Nietsety Tylko Dwa mam zdjecia Scoobiego ;)

Oto Nasz Piastowski Bydlak:D:D:D

Na osiedlu mamy jeszcze jedną suczką Doga Niemieckiego..tylko Ona ma takie śmieszne umaszczenie...Tak jakby Arlekin..ale zamiast czarnych łat...ma Błękitne.. i nadodatek nie takie..jak Mają arlekiny łaty.. Tylko Ona ma Takie wielkiee 2 łaty..i małe kropki...tylko takie typowow wielkie..bo na całych plecach jest jedna...a potem jest typowo biało dookoła tej łaty.. xD

Posted

[quote name='Anecioreczek']Nietsety Tylko Dwa mam zdjecia Scoobiego ;)

Oto Nasz Piastowski Bydlak:D:D:D

2 ale za to jakie :cool3: Sliczny jest :loveu: A czesto sie z nim na spacerkach spotykacie :cool3:

[quote name='diabelkowa']

jaaaka modelka ;]]]]]

Do twarzy jej w rozu :diabloti:

A teraz cd foteczek :p

Lala z moja przyjaciolka

I z jeszcze jedna przyjaciolka ;)

I z moim ex...Bardzo mi sie ta fotka podoba :oops:

I taka sobie Lalunia :loveu:

I jeszcze ja we wlasnej osobie :cool1:

I to tyle.Za chwilke zdjecia doziow z wystawy w Katowicach tylko nie pamietam z ktorego roku :oops:

Posted

[quote name='haska_12']
O kuźwa !!!!!! :o :o :o Ile dogów na ścianie :evil_lol:
Ładna jesteś :eviltong:
Ps.Czekamy na foty z Katowic !!! :multi: ( u mnie sa przerobki w galerii :p )

Tu wyszlam ladnie bo wazylam chyba 46kg a to mi sie podoba :eviltong:

A tu tez uwazasz ze jestem ladna? :cool3: Ja to ta w srodku :p

Dozie z Katowic :p

Ta sunia mi sie strasznie wtedy podobala :loveu:

Wiecej fotek nie posiadam :eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']Tu wyszlam ladnie bo wazylam chyba 46kg a to mi sie podoba :eviltong:

A tu tez uwazasz ze jestem ladna? :cool3: Ja to ta w srodku :p

O bez kitu... :crazyeye: To serio ty? Nigdy bym sie nie domyslila ... :evil_lol:
A dozie zajebiste :loveu:

Posted

[quote name='haska_12']O bez kitu... :crazyeye: To serio ty? Nigdy bym sie nie domyslila ... :evil_lol:

No bo teraz wygladam inaczej :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']
SIWETNA fryzura:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzieki :lol: W szkole patrzyli na mnie jak na ufoludka :p Zapomnialam dodac ze ja tego irokeza mialam tylko przez 2 min do fotki,to byl poprostu etap golenia na lyso :cool3:

Posted

kamila-dog napisał(a):

Dzieki :lol: W szkole patrzyli na mnie jak na ufoludka :p Zapomnialam dodac ze ja tego irokeza mialam tylko przez 2 min do fotki,to byl poprostu etap golenia na lyso :cool3:

Skąd pomysł na taką fryzurę? :cool3:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
cześć!!!! kiedy ja ostatnio tu byłam?:cool3: widze świetne foty:evil_lol:

No dawno dawno cie tu nie widzialam :mad:

haska_12 napisał(a):
Skąd pomysł na taką fryzurę? :cool3:

Ehh,to byly czasy gdy cale wakacje spedzalam u tz'ta (juz bylego...) na wsi i tam jak to na wsi nie musialam sie niczym przejmowac.Ze bylo goraco,tz tez lysy to stwierdzilismy ze fajnie bedziemy razem wygladac jak sie ogolimy :p :evil_lol: I tak tez zrobilismy,wygladalismy zajebiscie :cool3:
Tylko jak wracalam do szkoly we wrzesniu to tak jak pisalam dziwnie sie patrzyli co niektorzy ale czasem bylam milo zaskoczona gdy ludzie na ulicy mnie zaczepiali i mowili ze bardzo mi to pasuje ;)

Posted

kamila-dog napisał(a):

Ehh,to byly czasy gdy cale wakacje spedzalam u tz'ta (juz bylego...) na wsi i tam jak to na wsi nie musialam sie niczym przejmowac.Ze bylo goraco,tz tez lysy to stwierdzilismy ze fajnie bedziemy razem wygladac jak sie ogolimy :p :evil_lol: I tak tez zrobilismy,wygladalismy zajebiscie :cool3:
Tylko jak wracalam do szkoly we wrzesniu to tak jak pisalam dziwnie sie patrzyli co niektorzy ale czasem bylam milo zaskoczona gdy ludzie na ulicy mnie zaczepiali i mowili ze bardzo mi to pasuje ;)

Hehe.. no to gratuluję odwagi :D Po ilu latach ci odrosły włosy? :cool3:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
to mozę ja też sei zgole na 2 mm:cool3:
Dziewczyna Mojego Szwagra równiez ma krótkie włosy...tyle ze Ona ma na 4 mm a mój szwagier jest na zero:lol:

To jak sie zgolisz to zrob fotke i wstaw :p Ja wam pokaze jak zeskanuje jak wygladalam ;)

haska_12 napisał(a):
Hehe.. no to gratuluję odwagi :D Po ilu latach ci odrosły włosy? :cool3:

No odrastaly dosc dlugo bo co podrosly to znow golilam :eviltong: W sumie 3 razy.Ale mnie jest ladniej w krotkich.Cale zycie staram sie zapuscic ale dochadzac do pewnego etapu znow zcinam bo wygladam nieciekawie :shake: A szkoda bo marza mi sie dlugie wlosy :-(

Posted

kamila-dog napisał(a):

No odrastaly dosc dlugo bo co podrosly to znow golilam :eviltong: W sumie 3 razy.Ale mnie jest ladniej w krotkich.Cale zycie staram sie zapuscic ale dochadzac do pewnego etapu znow zcinam bo wygladam nieciekawie :shake: A szkoda bo marza mi sie dlugie wlosy :-(

Ojj.. :-( To masz ten sam problem co ja.Jak zapuszcze to i tak potem idą pod nozyczki.. ide do fryzjerki, zeby mi koncowki podcieła, ale i tak zawsze stamtąd wychodze z nową fryzurą :D Ale wszyscy mi mowia, ze mi w krótkich ładnie, ale ja chce długie! :diabloti:

Posted

[quote name='kamila-dog']A tu tez uwazasz ze jestem ladna? :cool3: Ja to ta w srodku :p

Wow, super z tym irokezem!:crazyeye::cool2: Mogłaś go sobie zostawić Kamila!:lol: Ładnemu to nawet bez włosów ładnie.:p Ja jak bym się tak obcięła, to chyba połowę osiedla bym wystraszyła.:evil_lol: Ale ma to swoje plusy...nie trzeba się czesać, nie trzeba długo suszyć głowy ani przejmować się, że czapka poczochra fryzurę.:lol: Muszę się chyba zastanowić...;)
Fajnie że masz już skaner. Słodka była Lalunia jako małe doziątko, z resztą zostało jej to do dziś.:p