furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ojej dopiero przeczytalam, mam nadzieje ze dzisiaj lepiej sie czujesz. ja juz powoli zaczynam wariowac w tym kraju i coraz bardziej niemoge sie doczekac mojej przeprowadzki do londka Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Cerber napisał(a):Czesc Kamilko :) masz cudowny benerek, sama robiłas???????? Nie nie,ja nie umiem robic banerkow,ten mi zrobila Constancja :lol: Agushka napisał(a):Hej Kamila :) I jak? dziś troszkę lepiej z żołądkiem? Nie cierpię żołądkowych problemów a już najbardziej nie lubię, jak mnie mdli :roll: Pewnie dlatego towarzysz do picia ze mnie żaden.. No nie wiem czy lepiej...:roll: Mnie sie cos zdaje ze to wszystko przez to ze na sniadanie pijam kawe i pale fajke zamiast porzadnie zjesc i zoladek zaczal sie buntowac :oops: Rinuś napisał(a):raz na jakis czas mozna wypic i potem przecierpiec swoje :evil_lol::evil_lol: To fakt :evil_lol: furciaczek napisał(a):ojej dopiero przeczytalam, mam nadzieje ze dzisiaj lepiej sie czujesz. ja juz powoli zaczynam wariowac w tym kraju i coraz bardziej niemoge sie doczekac mojej przeprowadzki do londka No ja tez chce byscie sie juz tu przeprowadzili :razz: Wiesz juz co z tamtym domem?tzn gdzie sie znajduje i wogole czy go bierzecie? :cool3: Przepraszam was wszystkie ze nic u was nie pisze ale jakos tak...:cool1: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 kamila-dog napisał(a): na sniadanie pijam kawe i pale fajke zamiast porzadnie zjesc i zoladek zaczal sie buntowac :oops: No ja tez chce byscie sie juz tu przeprowadzili :razz: Wiesz juz co z tamtym domem?tzn gdzie sie znajduje i wogole czy go bierzecie? :cool3: o widze ze jesz takie sniadania jak ja:p nic niewiem jeszcze:angryy: zawsze zapominam spytac:shake: Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 furciaczek napisał(a):o widze ze jesz takie sniadania jak ja:p nic niewiem jeszcze:angryy: zawsze zapominam spytac:shake: Gosiu-to nie zapominaj bo to wazne jest :mad: :evil_lol: A co do sniadania to ja wiem ze ty jak i ja :evil_lol: Tylko ze to jest takie nie zdrowe :shake: A ja nie poradze nic na to ze glodna sie robie najwczesniej o 13 godzinie :shake: Ehh,moj tz wczoraj zaczal sie mnie pytac jak to bedzie jak bedziemy mieli dziecko i psa(y) :crazyeye: Tzn pytal mnie jak sobie poradzimy bo Lala jak to Lala nie jest przyzwyczajona do dzieci :shake: i ja sama musze przyznac ze mam obawy jak by to bylo :cool1: Oczywiscie nie planuje jeszcze dzieci ale samo pytanie bylo powalajace :evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 hehehehe kuba tez cos ostatnio o dzieciach zaczal gadac:evil_lol: ale szybko ucielam temat, powiedzialam ze mam narazie dwojke i mi styka:lol: naszczescie on tez ma hopla na punkcie psow:p Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 furciaczek napisał(a):hehehehe kuba tez cos ostatnio o dzieciach zaczal gadac:evil_lol: ale szybko ucielam temat, powiedzialam ze mam narazie dwojke i mi styka:lol: naszczescie on tez ma hopla na punkcie psow:p Kuba tez? :crazyeye: No to ladnie :evil_lol: Pamietaj by mi wyslac kiedy na Crufta jedziemy :p Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 kamila cholera zapomnialam:angryy: my musismy juz rezerwowac te bilety bo zabranie:shake: musimy sie dowiedziec na ktory dzien, zaraz napisze na watku anglia moze dziewczyny beda bardziej poinformowane. ale mam skleroze Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Myslisz ze moze biletow zabraknac? :crazyeye: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nio na jakis dzien juz chyba niema... kurde no wsciekla jestem na siebie ze zapomnialam. Quote
Kamila Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 furciaczek napisał(a):nio na jakis dzien juz chyba niema... kurde no wsciekla jestem na siebie ze zapomnialam. To moze sprawdz na necie? :cool3: Quote
furciaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nio ale niemoge znalesc tej strony:angryy: kurde net mi dzisiaj nawala i co chwile mi sie wylacza Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 tragiczny (jak dla mnie) dzień :cool3: Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A dlaczemu tu tak pusto :mad: Kamila, gdzie jestes ;)? Quote
Marta_Ares Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Kamila na gadu to sie siedzi a na forum nie mozesz sie odezwac:mad: :mad: Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 ja zaraz uciekam ale jak wrocr to maja byc obiecane foteczki:mad: czytalam na watku o anglii, niemoge sie doczekac ciekawa jestem jak ona wygladala w szczeniecych czasach:loveu: Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 haska_12 napisał(a):Dobry wieczór :) Hey :p Tina.Sara napisał(a):tragiczny (jak dla mnie) dzień :cool3: A czemu tragiczny? :oops: haska_12 napisał(a):A dlaczemu tu tak pusto :mad: Kamila, gdzie jestes ;)? No juz jestem :eviltong: Marta_Ares napisał(a):Kamila na gadu to sie siedzi a na forum nie mozesz sie odezwac:mad: :mad: A skad ty wiesz ze na gg jestem? :diabloti: furciaczek napisał(a):ja zaraz uciekam ale jak wrocr to maja byc obiecane foteczki:mad: czytalam na watku o anglii, niemoge sie doczekac ciekawa jestem jak ona wygladala w szczeniecych czasach:loveu: Jak tylko bedzie skaner to beda foteczki malej Laluni :multi: No wiec juz jestem na dogo :cool3: Kurcze,nia mialam wczesniej czasu na pisanie ani na nic.Do tego Lala mi kuleje od kilku dni wiec ...:-( Mam foteczek kilka i wstawie dzis napewno,no i dodatkowo te z lat szczeniecych jak tylko bedzie ten skaner ;) Jezu,jak bedzie skaner to tak sobie pomyslalam ze ja mam chyba z 1000 fotek Lali w albumach :razz: Ehh,bede miala roboty hihi :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzień dobry :multi: Super ze fotki będa :cool3: Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Jak to Lala kuleje? Moze czegos nie doczytałam, ale co sie stało? :> Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Juz sa :evil_lol: Te ze spacerku w czwartek :p Zaraz beda fotki z dzisiaj :p Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 haska_12 napisał(a):Jak to Lala kuleje? Moze czegos nie doczytałam, ale co sie stało? :> No wlasnie nic sie nie stalo :shake: Bylysmy w poniedzialek na dluzszym spacerku-takim 3h- i od tamtej pory cos jest nie tak :roll: Dzis rano jak wyszlysmy to juz myslalam ze jest ok ale wystarczylo ze pobiegla za wiewiorka(albo raczej pogalopowala :evil_lol: )i znowu kulala...:roll: Lala jak byla szczeniaczkiem to miala wypadek i lapke w gipsie przez 3 tygodnie,od tamtego czasu co jakis czas kuleje,mysle ze poprostu jak sobie zle stanie to ja zaboli i potem kuleje jakis czas.Ale zastanawiam sie czy nie isc do weta...:-( Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 I foteczki z dzisiaj :evil_lol: I tyle :p Teraz czekam na skaner,oby dzis przyjechal :cool3: Quote
Tina.Sara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 myślałam że to koń :evil_lol: z długimi uszami :eviltong: Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale piękna:loveu:.I jaki wieeelki cień :evil_lol: Lalcia przychodzi na zawołanie, czy trzeba ją ganiać :D? Quote
Kamila Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Tina.Sara'] myślałam że to koń :evil_lol: z długimi uszami :eviltong: No bo to jest taki maly konik :evil_lol: [quote name='haska_12'] Ale piękna:loveu:.I jaki wieeelki cień :evil_lol: Lalcia przychodzi na zawołanie, czy trzeba ją ganiać :D? Przychodzi,przychodzi,jakby bylo inaczej to nie wiem czy bym ja spuszczala ze smyczy :shake: A tak to staram sie by miala tyle swobody ile sie da.No i ciasteczka czesto nosze a to dobry wabik :evil_lol: Quote
Recommended Posts