Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
Czesc Kamilko :) masz cudowny benerek, sama robiłas????????

Nie nie,ja nie umiem robic banerkow,ten mi zrobila Constancja :lol:

Agushka napisał(a):
Hej Kamila :) I jak? dziś troszkę lepiej z żołądkiem? Nie cierpię żołądkowych problemów a już najbardziej nie lubię, jak mnie mdli :roll: Pewnie dlatego towarzysz do picia ze mnie żaden..

No nie wiem czy lepiej...:roll: Mnie sie cos zdaje ze to wszystko przez to ze na sniadanie pijam kawe i pale fajke zamiast porzadnie zjesc i zoladek zaczal sie buntowac :oops:

Rinuś napisał(a):
raz na jakis czas mozna wypic i potem przecierpiec swoje :evil_lol::evil_lol:

To fakt :evil_lol:

furciaczek napisał(a):
ojej dopiero przeczytalam, mam nadzieje ze dzisiaj lepiej sie czujesz.
ja juz powoli zaczynam wariowac w tym kraju i coraz bardziej niemoge sie doczekac mojej przeprowadzki do londka

No ja tez chce byscie sie juz tu przeprowadzili :razz: Wiesz juz co z tamtym domem?tzn gdzie sie znajduje i wogole czy go bierzecie? :cool3:

Przepraszam was wszystkie ze nic u was nie pisze ale jakos tak...:cool1:

Posted

kamila-dog napisał(a):

na sniadanie pijam kawe i pale fajke zamiast porzadnie zjesc i zoladek zaczal sie buntowac :oops:

No ja tez chce byscie sie juz tu przeprowadzili :razz: Wiesz juz co z tamtym domem?tzn gdzie sie znajduje i wogole czy go bierzecie? :cool3:

o widze ze jesz takie sniadania jak ja:p

nic niewiem jeszcze:angryy: zawsze zapominam spytac:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
o widze ze jesz takie sniadania jak ja:p

nic niewiem jeszcze:angryy: zawsze zapominam spytac:shake:

Gosiu-to nie zapominaj bo to wazne jest :mad: :evil_lol:
A co do sniadania to ja wiem ze ty jak i ja :evil_lol: Tylko ze to jest takie nie zdrowe :shake: A ja nie poradze nic na to ze glodna sie robie najwczesniej o 13 godzinie :shake:

Ehh,moj tz wczoraj zaczal sie mnie pytac jak to bedzie jak bedziemy mieli dziecko i psa(y) :crazyeye: Tzn pytal mnie jak sobie poradzimy bo Lala jak to Lala nie jest przyzwyczajona do dzieci :shake: i ja sama musze przyznac ze mam obawy jak by to bylo :cool1: Oczywiscie nie planuje jeszcze dzieci ale samo pytanie bylo powalajace :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
hehehehe kuba tez cos ostatnio o dzieciach zaczal gadac:evil_lol: ale szybko ucielam temat, powiedzialam ze mam narazie dwojke i mi styka:lol:
naszczescie on tez ma hopla na punkcie psow:p

Kuba tez? :crazyeye: No to ladnie :evil_lol:
Pamietaj by mi wyslac kiedy na Crufta jedziemy :p

Posted

kamila cholera zapomnialam:angryy: my musismy juz rezerwowac te bilety bo zabranie:shake: musimy sie dowiedziec na ktory dzien, zaraz napisze na watku anglia moze dziewczyny beda bardziej poinformowane.
ale mam skleroze

Posted

haska_12 napisał(a):
Dobry wieczór :)

Hey :p

Tina.Sara napisał(a):
tragiczny (jak dla mnie) dzień :cool3:

A czemu tragiczny? :oops:

haska_12 napisał(a):
A dlaczemu tu tak pusto :mad: Kamila, gdzie jestes ;)?

No juz jestem :eviltong:

Marta_Ares napisał(a):
Kamila na gadu to sie siedzi a na forum nie mozesz sie odezwac:mad: :mad:

A skad ty wiesz ze na gg jestem? :diabloti:

furciaczek napisał(a):
ja zaraz uciekam ale jak wrocr to maja byc obiecane foteczki:mad:
czytalam na watku o anglii, niemoge sie doczekac ciekawa jestem jak ona wygladala w szczeniecych czasach:loveu:

Jak tylko bedzie skaner to beda foteczki malej Laluni :multi:

No wiec juz jestem na dogo :cool3: Kurcze,nia mialam wczesniej czasu na pisanie ani na nic.Do tego Lala mi kuleje od kilku dni wiec ...:-(

Mam foteczek kilka i wstawie dzis napewno,no i dodatkowo te z lat szczeniecych jak tylko bedzie ten skaner ;)
Jezu,jak bedzie skaner to tak sobie pomyslalam ze ja mam chyba z 1000 fotek Lali w albumach :razz: Ehh,bede miala roboty hihi :evil_lol:

Posted

haska_12 napisał(a):
Jak to Lala kuleje? Moze czegos nie doczytałam, ale co sie stało? :>

No wlasnie nic sie nie stalo :shake: Bylysmy w poniedzialek na dluzszym spacerku-takim 3h- i od tamtej pory cos jest nie tak :roll: Dzis rano jak wyszlysmy to juz myslalam ze jest ok ale wystarczylo ze pobiegla za wiewiorka(albo raczej pogalopowala :evil_lol: )i znowu kulala...:roll: Lala jak byla szczeniaczkiem to miala wypadek i lapke w gipsie przez 3 tygodnie,od tamtego czasu co jakis czas kuleje,mysle ze poprostu jak sobie zle stanie to ja zaboli i potem kuleje jakis czas.Ale zastanawiam sie czy nie isc do weta...:-(

Posted

[quote name='Tina.Sara']

myślałam że to koń :evil_lol: z długimi uszami :eviltong:

No bo to jest taki maly konik :evil_lol:

[quote name='haska_12']
Ale piękna:loveu:.I jaki wieeelki cień :evil_lol: Lalcia przychodzi na zawołanie, czy trzeba ją ganiać :D?

Przychodzi,przychodzi,jakby bylo inaczej to nie wiem czy bym ja spuszczala ze smyczy :shake: A tak to staram sie by miala tyle swobody ile sie da.No i ciasteczka czesto nosze a to dobry wabik :evil_lol: