Kaśka (Hasta) Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 czesc :) szybkie powitanie! mieszkam sobie w szkocji - tak po prostu :razz: pracuje, bawie sie, wypoczywam... takie niby zwykle zycie. poki co nie planuje powrotu do Polski (za dobrze nam tutaj) :cool1: do szczescia trzeba nam jeszcze Hastki! -Kaska Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Aaaa,to teraz rozumiem :p Poprostu jestes w trakcie sprowadzania psiaka na wyspy :lol: tylko wybralas inna droge niz wiekszosc :cool3: Zawsze marzylo mi sie zycie w Szkocji lub Irlandii :loveu: :loveu: :loveu: A wyladowalam tu w londku ale nie jest zle ;) Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a): Zimno i szaro,zaczela sie praca i tesknie za tz'tem :-( Dobrze ze mam Lalunie :p A to faceci tez muszą miec pól roku kwarantanny przed wjazdem do UK? :evil_lol: Cześć :multi: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dokladnie tak (nie wiedzialam ze jestem taka oryginalna z tym promem!) :cool1: przyjechalismy do szkocji na rok... i juz po miesiacu wiedzielismy ze nasz pobyt nieco sie przedluzy :evil_lol: szkocja jest przecudna (pomijajac Glasgow), i z czystym sumieniem polecam wycieczki do edynburga, na polnoc do kudlatych krow i na romantyczne wyspy na zachodzie. od daaaaawna marzyl mi sie gonczy, i byl plan sprawienia sobie malego lobuza po powrocie do polski... ale skoro plan sie zmienil, i nie jedziemy do gonczego, to gonczy przyjedzie do nas! :loveu: (bede tu czesto zagladac :cool1:) -Kaska Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):A to faceci tez muszą miec pól roku kwarantanny przed wjazdem do UK? :evil_lol: Cześć :multi: Pika,normalnie mnie rozwalilas z ta kwarantanna :klacz: :eek2: :turn-l: Wyobraz sobie ze nie musza :eviltong: Czesc :p Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Kaśka (Hasta) napisał(a):dokladnie tak (nie wiedzialam ze jestem taka oryginalna z tym promem!) :cool1: przyjechalismy do szkocji na rok... i juz po miesiacu wiedzielismy ze nasz pobyt nieco sie przedluzy :evil_lol: szkocja jest przecudna (pomijajac Glasgow), i z czystym sumieniem polecam wycieczki do edynburga, na polnoc do kudlatych krow i na romantyczne wyspy na zachodzie. od daaaaawna marzyl mi sie gonczy, i byl plan sprawienia sobie malego lobuza po powrocie do polski... ale skoro plan sie zmienil, i nie jedziemy do gonczego, to gonczy przyjedzie do nas! :loveu: (bede tu czesto zagladac :cool1:) -Kaska Hmm,ale ty juz masz tego gonczego czy dopiero go sobie sprawujesz? :cool3: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 oooo ale królewna z Lali... to wy taką pogodę ładna tam macie? świetna trawa :D:D:D:D Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber'] oooo ale królewna z Lali... to wy taką pogodę ładna tam macie? świetna trawa :D:D:D:D No dzis wyjatkowo :evil_lol: Nie bylo tak zimno i nawet sloneczko wyszlo :multi: Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 sliczna krolewna :loveu: :loveu: :loveu: moja siostra tez mieszka w Anglii i mowi ze jest tam cieplo:roll: .hehe nie brak Ci tej naszej zimnej pogody???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Carolcia napisał(a):sliczna krolewna :loveu: :loveu: :loveu: moja siostra tez mieszka w Anglii i mowi ze jest tam cieplo:roll: .hehe nie brak Ci tej naszej zimnej pogody???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ehh,pogody mi nie brak ale jka bym miala pisac czego mi brak to by tej strony na dogo nie starczylo :placz: A gdzie twoja siostra-tez w londku? Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):Ehh,pogody mi nie brak ale jka bym miala pisac czego mi brak to by tej strony na dogo nie starczylo :placz: A gdzie twoja siostra-tez w londku? ona mieszka Watford.Do Londynu ma okolo 20 min.jazdy. nawet chyba wiem czego Ci brakuje -jedzenia:lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Carolcia napisał(a):ona mieszka Watford.Do Londynu ma okolo 20 min.jazdy. nawet chyba wiem czego Ci brakuje -jedzenia:lol: No jedzenie tez-jak najbardziej :cool1: Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):No jedzenie tez-jak najbardziej :cool1: wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Carolcia napisał(a):wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: No to chyba nie trudno zgadnac :eviltong: Kazdy na obczyznie teskni za polska kuchnia :p Quote
Carolcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 z tego co ja wiem to angielska kuchnia jest wyjątkowa poskudna :lol: (ale na pewno sa wyjątki.....chyba :p ) Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Od wszystkiego sa wyjatki ;) Ja tu nie raz jadlam pysznosci ale to bylo w restauracji (czasem zdarza mi sie tam jadac ale nie czesto) i to nie byla kuchnia angielska :shake: albo jak sobie z pl przywiozlam :eviltong: A tak to ...:placz: szkoda gadac :cool1: Quote
zolly Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 i moja siostra w Lądku też ;) coś te siostry emigrują za bardzo :eviltong: ..a Lala piękna :loveu: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Siostry jak siostry :eviltong: ale za chwilke to tu pol Polski bedzie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zolly-a twoja siostra bez psiaka,co? Quote
PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a):Pika,normalnie mnie rozwalilas z ta kwarantanna :klacz: :eek2: :turn-l: to Cie teraz trzeba będzie poskładać :roll: :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 PIKA napisał(a):to Cie teraz trzeba będzie poskładać :roll: :evil_lol: Az tak sie nie rozpadlam na kawalki,don't worry :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 czesc wlascicielko malego dozatka:evil_lol: cio do angielskiej kuchni to zgadzam sie, pakudztwo:shake: marchewka tam mi nawet niesmakowala Quote
zolly Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 kamila-dog napisał(a): Zolly-a twoja siostra bez psiaka,co? Bez. bo to niby kobieta pracująca jest ;) Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 furciaczek napisał(a):czesc wlascicielko malego dozatka:evil_lol: cio do angielskiej kuchni to zgadzam sie, pakudztwo:shake: marchewka tam mi nawet niesmakowala No bo jest nafaszerowana chemia i nie wiadomo czym jeszcze :cool1: Dobrze ze tz za 2 tyg wraca to przywiezie zapasy domowego zarelka :multi: Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 zolly napisał(a):No bzzz.. niestety bo to niby kobieta pracująca jest ;) Ja tez pracujaca :mad: :eviltong: A ona tez taka psiara? :cool3: Quote
zolly Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pisara, psiara ;) tyle że rodzinka w Polsce w większości i piesów nie puściła :evil_lol: Quote
Recommended Posts