Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 furciaczek napisał(a):nio z kuba przyjade posiedze 2 moze 3 dni i bede wracac:) a psiaki zostana pod opieka moich rodzicow:p No to bardzo sie ciesze i mysle ze wpadniecie razem badz ty sama :cool3: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 oooooo kolejne spotkanko się zapowiada :evil_lol: ;) :evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dzien dobry :) Ale tu cicho.. :cool3: Kamila w pracy? Ps.U mnie foty :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej Kamila :) Wpadłam się przywitać tylko. Poproszę trochę Lali na dobry sen... :) Quote
Kamila Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='haska_12']oooooo kolejne spotkanko się zapowiada :evil_lol: ;) :evil_lol: Nom :p szkoda ze Lala bedzie jedynym psem :-( [quote name='haska_12']Dzien dobry :) Ale tu cicho.. :cool3: Kamila w pracy? Ps.U mnie foty :evil_lol: Dzis wolne ale nie bylo mnie w domku za duzo :-( Fotki u ciebie zobacze ale nie dzis :placz: Przepraszam ale dzis ani jutro nikogo nie odwiedze :placz: [quote name='Agushka']Hej Kamila :) Wpadłam się przywitać tylko. Poproszę trochę Lali na dobry sen... :) Witaj :multi: No wlasnie beda fotki ale malutko :oops: Lalunia ze mna :lol: A to na dzisiejszej kolacji z szefostwem,na zdjeciu ja z Tomkiem i Claire :lol: Quote
Marta_Ares Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 slicznie razem wygladacie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Dziekuje :lol: Mowie tylko dzien dobry i spadam do pracy :p Quote
Agushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hej Kamila :) Wczoraj nie doczekałam się na fotki ale siła wyższa. śliczne:loveu::loveu::loveu: a jakie ładne niebo.... Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ojejciu a ja niedlugo bede tarmosic te wielkie uszyska:loveu: Quote
olekg89 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Czemu Lalcia ma takie długie pazury?Nie przeszkadzają jej w chodzeniu? Ja już bym je skrócił :) NIe zebym się czepiał , pytam tylko:) Quote
furciaczek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 olekg18 napisał(a):Czemu Lalcia ma takie długie pazury?Nie przeszkadzają jej w chodzeniu? Ja już bym je skrócił :) NIe zebym się czepiał , pytam tylko:) eh oleg kamila ci juz odpowiedziala wczesniej na to pytanie Quote
AśkaK Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No właśnie oleg18, upierdliwy jesteś a do tego nieuważny!:eviltong: Kamila, bardzo sympatycznie to Twoje szefostwo wygląda!:p Quote
Ola&Kora Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ale wy razem ślicznie wyglądacie :loveu: :loveu: :loveu: Pasujecie do siebie :p :p Quote
Kamila Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 olekg18 napisał(a):Lalcia nie ma za długich pazurów? Strasznie to wygląda :) Tylko ,zeby nie było ,ze się czepiam pytam z ciekawości :) Odp ;) kamila-dog napisał(a): Ale ty sie zawsze czepiasz :eviltong: A tak serio,tez tak myslalam,ale jak spojrze pod spodem to tam nie ma co obcinac,dla pewnosci pytalam weta i stwierdzil to samo wiec nie obcinam ;) olekg18 napisał(a):Czemu Lalcia ma takie długie pazury?Nie przeszkadzają jej w chodzeniu? Ja już bym je skrócił :) NIe zebym się czepiał , pytam tylko:) Olek,najpierw czytaj-potem pytaj :evil_lol: ;) furciaczek napisał(a):eh oleg kamila ci juz odpowiedziala wczesniej na to pytanie AśkaK napisał(a):No właśnie oleg18, upierdliwy jesteś a do tego nieuważny!:eviltong: Kamila, bardzo sympatycznie to Twoje szefostwo wygląda!:p To nie do konca moje szefostwo :eviltong: Tylko menadzer i manadzerka :eviltong: I sa baaaaaaaaaaaardzo sympatyczni :lol: Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hej Kamila :lol: cierpię na laloniedosyt, możesz coś z tym zrobić??? Quote
Kamila Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 furciaczek napisał(a):ojejciu a ja niedlugo bede tarmosic te wielkie uszyska:loveu: No ja mysle :evil_lol: Agushka napisał(a):Hej Kamila :lol: cierpię na laloniedosyt, możesz coś z tym zrobić??? Postaram sie ale bedzie ciezko :oops: Ja jakos ostatnio na nic nie mam czasu :roll: Quote
Kamila Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 No to mam takie 2 :roll: I poki co musi wystarczyc,jutro mam wolne to moze uda sie wiecej foteczek zrobic :p Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nio i co ja moe napisac:roll: jest po prostu przesliczna:loveu: Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 A ja się tylko mogę podpisac pod postem Gosi. Cudna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :loveu: Lala naprawde jest bardzo fotogeniczna :loveu: Quote
AśkaK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='kamila-dog']No to mam takie 2 :roll: I poki co musi wystarczyc,jutro mam wolne to moze uda sie wiecej foteczek zrobic :p Nooo wyjątkowo dziś zadowolimy się dwiema fotkami, ale jutro to jakieś odszkodowanie poproszę!:eviltong: :evil_lol: Na tym pierwszym zdjęciu Lalcia wygląda jakby zwędziła kolbę kukurydzy ze straganu i nie bardzo wiedziała w którą stronę zwiewać.:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Sorki ,ale nie umiałerm znalesc tego poprzedniego pytania i myslałem ,ze się nie wysłało ,przepraszam Quote
Ola&Kora Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Buahahaha :grin::grin::grin: Ja myślałam że Lala trzyma banana :grin::grin::grin: Ale ja mam dzisiaj skojarzenia :D:D:D Quote
Kamila Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='furciaczek'] nio i co ja moe napisac jest po prostu przesliczna:loveu: [quote name='Agushka']A ja się tylko mogę podpisac pod postem Gosi. Cudna jest [quote name='haska_12'] Lala naprawde jest bardzo fotogeniczna Dziekuje :lol: [quote name='AśkaK']Nooo wyjątkowo dziś zadowolimy się dwiema fotkami, ale jutro to jakieś odszkodowanie poproszę!:eviltong: :evil_lol: Na tym pierwszym zdjęciu Lalcia wygląda jakby zwędziła kolbę kukurydzy ze straganu i nie bardzo wiedziała w którą stronę zwiewać.:evil_lol: Nie bedziesz musiala czekac do jutra :cool3: [quote name='olekg18']Sorki ,ale nie umiałerm znalesc tego poprzedniego pytania i myslałem ,ze się nie wysłało ,przepraszam Spoko ;) [quote name='Ola&Kora']Buahahaha :grin::grin::grin: Ja myślałam że Lala trzyma banana :grin::grin::grin: Ale ja mam dzisiaj skojarzenia No bardzo ciekawe te skojarzenia :diabloti: A ja mam 3 fotki Lali zdzisiejszego spacerku :p I spotkalismy taka cudna dziewczynke :loveu: :loveu: :loveu: Byla przeslodka i oczywiscie bardzo przyjacielska :p Nie wiem czemu tak malo foteczek zrobilam :placz: :placz: :placz: Quote
furciaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 lalcia cudnie wyszla na tych zdieciach:loveu: a i ta biala dziewczynka slodziutka:loveu: Quote
Recommended Posts