Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 kamila-dog; napisał(a):Dzieki :p Straszny mam ruch,Swieta sie zblizaja i mamy tyle ludzi ze szok.Wiec przyszlam sie tylko przywitac i spadam do pracy ;) A mogę się tak nieśmiało spytać, gdzie pracujesz? :oops: :oops: :oops: Bo przyznam się szczerze, że niezbyt dokładnie przeleciałam galerię Lali... :oops: Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Cześć Kamilko co tam u was ciekawego??? :) Quote
Kamila Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Ola&Kora']A mogę się tak nieśmiało spytać, gdzie pracujesz? :oops: :oops: :oops: Bo przyznam się szczerze, że niezbyt dokładnie przeleciałam galerię Lali... :oops: Jasne ze mozesz :p To jest sklep i bar z winami.Tu masz stronke jak chcesz :lol: www.greenandbluewines.com Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ooo ale super jest ta stronka, z tego co widze po stronie to musi tam w Tej Twojej pracy być suuuuper, zazdrozcze Ci :) Quote
Ola&Kora Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 kamila-dog; napisał(a):Jasne ze mozesz :p To jest sklep i bar z winami.Tu masz stronke jak chcesz :lol: www.greenandbluewines.com Hehe to już wiem, dlaczego Gosia pytała cię się o jakieś dobre winko :eviltong: A stronka fajniutka, tylko szkoda że niezbyt dobrze znam angielski :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale ceny to mnie zwaliły z nóg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem przyzwyczajona do tych naszych jabolków i cincinów za 12 zł :evil_lol: :evil_lol: więc jak widze coś droższego to mi szczena opada :eviltong: Quote
olekg89 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Lalcia nie ma za długich pazurów? Strasznie to wygląda :) Tylko ,zeby nie było ,ze się czepiam pytam z ciekawości :) Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cerber napisał(a):ooo ale super jest ta stronka, z tego co widze po stronie to musi tam w Tej Twojej pracy być suuuuper, zazdrozcze Ci :) No nie narzekam,ale mogli by placic wiecej :eviltong: Ola&Kora napisał(a):Hehe to już wiem, dlaczego Gosia pytała cię się o jakieś dobre winko :eviltong: A stronka fajniutka, tylko szkoda że niezbyt dobrze znam angielski :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale ceny to mnie zwaliły z nóg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem przyzwyczajona do tych naszych jabolków i cincinów za 12 zł :evil_lol: :evil_lol: więc jak widze coś droższego to mi szczena opada :eviltong: Ja tez kiedys bylam przyzwyczajona do takich ... :oops: Ale teraz co innego pijam :eviltong: A ceny jak na uk nie sa takie zle,naprawde :p haska_12 napisał(a):Dobry wieczorek :multi: Dobry,dobry :cool3: olekg18 napisał(a):Lalcia nie ma za długich pazurów? Strasznie to wygląda :) Tylko ,zeby nie było ,ze się czepiam pytam z ciekawości :) Ale ty sie zawsze czepiasz :eviltong: A tak serio,tez tak myslalam,ale jak spojrze pod spodem to tam nie ma co obcinac,dla pewnosci pytalam weta i stwierdzil to samo wiec nie obcinam ;) Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 czesc kamilka a cio ty tu robisz o takiej godzinie cio?? Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 furciaczek napisał(a):czesc kamilka a cio ty tu robisz o takiej godzinie cio?? No wlasnie nie wiem :cool1: Zaraz klade sie spac :p Niedawno wrocilam z pracy i jestem paaaaaaaaaadnieta :oops: Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nio to zycze dobrej nocki i kolorowych snow :) Quote
samograj Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='kamila-dog']No wlasnie nie wiem :cool1: Zaraz klade sie spac :p Niedawno wrocilam z pracy i jestem paaaaaaaaaadnieta :oops: O RETY, CZEMU TAK PÓŹNO:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: DOBREJ NOCY Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No to ja mówię dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale faktycznie porównując zarobki z Polsce i UK to aż gały na wierzch wychodzą :eviltong: Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='kamila-dog']Jasne ze mozesz :p To jest sklep i bar z winami.Tu masz stronke jak chcesz :lol: www.greenandbluewines.com Ale elegancka stronka!!! A najbardziej mi się podoba Diary - "Kamila's first trip"!!!:multi::lol: :loveu: http://www.greenandbluewines.com/diary/blog/index.php?id=16 Jak mija weekendzik?:cool3: U Was też tak dzisiaj pada?:roll: :stormy-sad: Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to wydało się, co nasza Oleńka pija!;) :evil_lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 AśkaK; napisał(a):No to wydało się, co nasza Oleńka pija!;) :evil_lol: :lol: Heeej!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :grin::grin::grin: Od czasu do czasu trzeba sobie chlapnąć, da zdrowotności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Człowiek nie wielbłąd, pić musi!!! :grin::grin::grin: Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='furciaczek']nio to zycze dobrej nocki i kolorowych snow Dziekuje :lol: [quote name='samograj']O RETY, CZEMU TAK PÓŹNO:crazyeye: DOBREJ NOCY Taka praca :cool1: [quote name='Ola&Kora']No to ja mówię dzień dobry :evil_lol: Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: No ale faktycznie porównując zarobki z Polsce i UK to aż gały na wierzch wychodzą :eviltong: No wlasnie.Poza tym ceny zaczynaja sie od £5.20,a to nie jest tak zle chyba...:oops: [quote name='AśkaK']Ale elegancka stronka!!! A najbardziej mi się podoba Diary - "Kamila's first trip"!!!:multi: http://www.greenandbluewines.com/diary/blog/index.php?id=16 Jak mija weekendzik?:cool3: U Was też tak dzisiaj pada?:roll: :stormy-sad: Ciesze sie ze ci sie podoba.Mnie nie tak bardzo.Wciaz mam maly zasob slow...:razz: A teraz czeka mnie napisanie podobnej recenzji ale z wyjazdu do sherry i nie moge sie jakos za to zabrac...:oops: [quote name='Ola&Kora']Heeej!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :grin::grin::grin: Od czasu do czasu trzeba sobie chlapnąć, da zdrowotności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Człowiek nie wielbłąd, pić musi!!! :grin::grin::grin: Dokladnie :evil_lol: Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 haska_12 napisał(a):Dzien doberek Kamila ! :multi: Dzien doberek :multi: U nas mrozno jak nie powiem co ale na szczescie slonko swieci nie nie pada...:p I nareszcie cos odpoczne,mam dzis wolne...:lol: Quote
Cerber Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dzień dobry Komilo, jak tam po nocce :D:D Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Cerber napisał(a):dzień dobry Komilo, jak tam po nocce :D:D Troszke sie nie wyspalam :cool1: Ale nie jest zle.Za chwilke jade odebrac kolezanke ze stacji bo wlasnie do londka przyjechala :lol: Quote
AśkaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ooo, to wesoły dzionek się zapowiada!:p Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dziendoberek:p nio widze ze bedziesz miala dzisiaj wesolo... a wiesz ze ja napoczatku stycznia przyjade do Londku:cool3: mam nadzieje ze bedziemy ialy okazje sie spotkac:) Quote
Kamila Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 furciaczek napisał(a):dziendoberek:p nio widze ze bedziesz miala dzisiaj wesolo... a wiesz ze ja napoczatku stycznia przyjade do Londku:cool3: mam nadzieje ze bedziemy ialy okazje sie spotkac:) No pewnie :multi: Bylo by super :evil_lol: Ale jak to sie stalo ze przyjezdzasz?I co z psami?Z Kuba bedziesz jechala? Quote
furciaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nio z kuba przyjade posiedze 2 moze 3 dni i bede wracac:) a psiaki zostana pod opieka moich rodzicow:p Quote
Recommended Posts