Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Dzieki :p Straszny mam ruch,Swieta sie zblizaja i mamy tyle ludzi ze szok.Wiec przyszlam sie tylko przywitac i spadam do pracy ;)

A mogę się tak nieśmiało spytać, gdzie pracujesz? :oops: :oops: :oops: Bo przyznam się szczerze, że niezbyt dokładnie przeleciałam galerię Lali... :oops:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola&Kora']A mogę się tak nieśmiało spytać, gdzie pracujesz? :oops: :oops: :oops: Bo przyznam się szczerze, że niezbyt dokładnie przeleciałam galerię Lali... :oops:

Jasne ze mozesz :p To jest sklep i bar z winami.Tu masz stronke jak chcesz :lol:
www.greenandbluewines.com

Posted

kamila-dog; napisał(a):
Jasne ze mozesz :p To jest sklep i bar z winami.Tu masz stronke jak chcesz :lol:
www.greenandbluewines.com

Hehe to już wiem, dlaczego Gosia pytała cię się o jakieś dobre winko :eviltong:
A stronka fajniutka, tylko szkoda że niezbyt dobrze znam angielski :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ale ceny to mnie zwaliły z nóg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem przyzwyczajona do tych naszych jabolków i cincinów za 12 zł :evil_lol: :evil_lol: więc jak widze coś droższego to mi szczena opada :eviltong:

Posted

Cerber napisał(a):
ooo ale super jest ta stronka, z tego co widze po stronie to musi tam w Tej Twojej pracy być suuuuper, zazdrozcze Ci :)

No nie narzekam,ale mogli by placic wiecej :eviltong:

Ola&Kora napisał(a):
Hehe to już wiem, dlaczego Gosia pytała cię się o jakieś dobre winko :eviltong:
A stronka fajniutka, tylko szkoda że niezbyt dobrze znam angielski :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ale ceny to mnie zwaliły z nóg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem przyzwyczajona do tych naszych jabolków i cincinów za 12 zł :evil_lol: :evil_lol: więc jak widze coś droższego to mi szczena opada :eviltong:

Ja tez kiedys bylam przyzwyczajona do takich ... :oops: Ale teraz co innego pijam :eviltong: A ceny jak na uk nie sa takie zle,naprawde :p

haska_12 napisał(a):
Dobry wieczorek :multi:

Dobry,dobry :cool3:

olekg18 napisał(a):
Lalcia nie ma za długich pazurów? Strasznie to wygląda :)
Tylko ,zeby nie było ,ze się czepiam pytam z ciekawości :)

Ale ty sie zawsze czepiasz :eviltong:
A tak serio,tez tak myslalam,ale jak spojrze pod spodem to tam nie ma co obcinac,dla pewnosci pytalam weta i stwierdzil to samo wiec nie obcinam ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
czesc kamilka a cio ty tu robisz o takiej godzinie cio??

No wlasnie nie wiem :cool1: Zaraz klade sie spac :p Niedawno wrocilam z pracy i jestem paaaaaaaaaadnieta :oops:

Posted

[quote name='kamila-dog']No wlasnie nie wiem :cool1: Zaraz klade sie spac :p Niedawno wrocilam z pracy i jestem paaaaaaaaaadnieta :oops:
O RETY, CZEMU TAK PÓŹNO:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
DOBREJ NOCY

Posted

No to ja mówię dzień dobry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale faktycznie porównując zarobki z Polsce i UK to aż gały na wierzch wychodzą :eviltong:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to wydało się, co nasza Oleńka pija!;) :evil_lol: :lol:

Posted

AśkaK; napisał(a):
No to wydało się, co nasza Oleńka pija!;) :evil_lol: :lol:

Heeej!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :grin::grin::grin: Od czasu do czasu trzeba sobie chlapnąć, da zdrowotności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Człowiek nie wielbłąd, pić musi!!! :grin::grin::grin:

Posted

[quote name='furciaczek']nio to zycze dobrej nocki i kolorowych snow

Dziekuje :lol:

[quote name='samograj']O RETY, CZEMU TAK PÓŹNO:crazyeye:
DOBREJ NOCY

Taka praca :cool1:

[quote name='Ola&Kora']No to ja mówię dzień dobry :evil_lol:

Jeszcze wracając do win :eviltong: No wiesz... dla posplitego polaka to za jedno takie angielskie winko to miogłoby się kupić ze 200 jabolków po 6 zł :evil_lol: No ale faktycznie porównując zarobki z Polsce i UK to aż gały na wierzch wychodzą :eviltong:

No wlasnie.Poza tym ceny zaczynaja sie od £5.20,a to nie jest tak zle chyba...:oops:

[quote name='AśkaK']Ale elegancka stronka!!! A najbardziej mi się podoba Diary - "Kamila's first trip"!!!:multi:
http://www.greenandbluewines.com/diary/blog/index.php?id=16

Jak mija weekendzik?:cool3: U Was też tak dzisiaj pada?:roll: :stormy-sad:

Ciesze sie ze ci sie podoba.Mnie nie tak bardzo.Wciaz mam maly zasob slow...:razz: A teraz czeka mnie napisanie podobnej recenzji ale z wyjazdu do sherry i nie moge sie jakos za to zabrac...:oops:

[quote name='Ola&Kora']Heeej!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Proszę nie wyciągaj pochopnych wniosków :grin::grin::grin: Od czasu do czasu trzeba sobie chlapnąć, da zdrowotności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Człowiek nie wielbłąd, pić musi!!! :grin::grin::grin:

Dokladnie :evil_lol:

Posted

haska_12 napisał(a):
Dzien doberek Kamila ! :multi:

Dzien doberek :multi:
U nas mrozno jak nie powiem co ale na szczescie slonko swieci nie nie pada...:p
I nareszcie cos odpoczne,mam dzis wolne...:lol:

Posted

Cerber napisał(a):
dzień dobry Komilo, jak tam po nocce :D:D

Troszke sie nie wyspalam :cool1: Ale nie jest zle.Za chwilke jade odebrac kolezanke ze stacji bo wlasnie do londka przyjechala :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
dziendoberek:p nio widze ze bedziesz miala dzisiaj wesolo...
a wiesz ze ja napoczatku stycznia przyjade do Londku:cool3: mam nadzieje ze bedziemy ialy okazje sie spotkac:)

No pewnie :multi: Bylo by super :evil_lol: Ale jak to sie stalo ze przyjezdzasz?I co z psami?Z Kuba bedziesz jechala?