Agushka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Normalnie ździebełeczko, kruszyneczka, ziarenko piaseczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:albo pieseczku:) Quote
Kamila Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Agushka napisał(a):Normalnie ździebełeczko, kruszyneczka, ziarenko piaseczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:albo pieseczku:) Lepiej bym Laluni nie opisala :p Quote
Usia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 nie musisz to poprostu Lala :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dzieki Usia :loveu: Ehh siedze wlasnie w pracy,dzis 13h a tak mi sie nie chce ze szok :cool1: Sobota jest najgorsza bo najwiekszy ruch,pewnie zaraz mnie jakis klient wygoni z kompa :-( Quote
Agushka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witaj Kamila :) Nie daj się wygonić :) U Ciebie też taka śliczna pogoda dziś? Aż się chce na spacerek.... Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Kamilko! :p Co tam u was w wielkim świecie słychać? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Agushka napisał(a):Witaj Kamila :) Nie daj się wygonić :) U Ciebie też taka śliczna pogoda dziś? Aż się chce na spacerek.... U nas nie ma slonka :shake: chmury,na szczescie nie pada :p Ola&Kora napisał(a):Cześć Kamilko! :p Co tam u was w wielkim świecie słychać? :eviltong: :eviltong: :eviltong: No tak jak pisalam dzis caly dzien w pracy :-( Ehh,jeszcze 7h :cool1: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 juz wrocilam :) a czemu niema foteczek cio?? Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 kamila-dog; napisał(a):No tak jak pisalam dzis caly dzien w pracy :-( Ehh,jeszcze 7h :cool1: Dasz rade :p :p :p Jesteś silna kobita (no dkoro potrafisz utrzymać Lalę... :cool3: ) :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witaaaam :)http://img171.imageshack.us/img171/3020/wrzesien2006dzienczwartzu4.jpgojej ale molestowanie, powinnaś Lalkę pozwać do sądu :D:D:D:D:D Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']juz wrocilam :) a czemu niema foteczek cio?? Eeeee,bo w pracy siedze i nie mam jak :cool1: Jutro mam wolne wiec napewno cos zrobie i wstawie :lol: Moj laptop juz dziala wiec jutro cie poprosze o ten program do rameczek,ok? :cool3: [quote name='Ola&Kora']Dasz rade :p :p :p Jesteś silna kobita (no dkoro potrafisz utrzymać Lalę... :cool3: ) :eviltong: :eviltong: Powiedzmy ze potrafie :diabloti: Bo miewam problemy :evil_lol: [quote name='Cerber']Witaaaam :)http://img171.imageshack.us/img171/3020/wrzesien2006dzienczwartzu4.jpgojej ale molestowanie, powinnaś Lalkę pozwać do sądu :D:D:D:D:D Ta fotka mi sie nie wyswietla ale domyslam sie o co chodzi :p Ehh,tz byl dzis z Lala po poludniu i pisal mi na gg ze sie na jakiegos faceta rzucila... :angryy: Na szczescie nic sie nie stalo bo facet sie w pore odsunal ale i tak jestem zla.Musze cos zaczac z Lala robic(tylko co? :cool1: )bo tak dluzej byc nie moze :shake: Ona wprawdzie nie rzuca sie na wszystkich ale jednak 1 na 100 osob jest zagrozona :roll: I tz'ta tez musze uswiadomic co ma robic w takich chwilach :cool1: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Heh kochana ja mam to samo co Ty, Cerber jest tak nieprzewidywalnym psem, ze się w głowie nie mieści. On na jednego człowieka będzie warczał, sie go, do innego machał ogonem i się pieścił. Ten pies ma 100 pomysłów na sekundę.. ehhhh Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 az niemoge w to uwierzyc:crazyeye: a myslalam ze lalaunia jest taka spokojna i zero agresji... Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Cerber napisał(a):Heh kochana ja mam to samo co Ty, Cerber jest tak nieprzewidywalnym psem, ze się w głowie nie mieści. On na jednego człowieka będzie warczał, sie go, do innego machał ogonem i się pieścił. Ten pies ma 100 pomysłów na sekundę.. ehhhh Ehh,no i co teraz?Nie chce wracac do kolczatki a na tym lancuszku ktory mam czasem ciezko ja utrzymac :cool1: Na dodatek prowadze ja na 5m smyczy(takiej automatycznej)aby miala jak najwiecej luzu i zeby miala szanse sie sprawdzic(przy rowerach,biegajacych ludziach itp)i to chyba tez bede musiala zmienic na zwykla smycz :cool1: Juz sama nie wiem :roll: Ogolnie nie jest tragicznie ale nie chce takich sytuacji :shake: furciaczek napisał(a):az niemoge w to uwierzyc:crazyeye: a myslalam ze lalaunia jest taka spokojna i zero agresji... Bo ona taka zazwyczaj jest :roll: Tylko czasem ma jakies taki zajawki :cool1: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 kamila-dog napisał(a):Ehh,no i co teraz?Nie chce wracac do kolczatki a na tym lancuszku ktory mam czasem ciezko ja utrzymac :cool1: Na dodatek prowadze ja na 5m smyczy(takiej automatycznej)aby miala jak najwiecej luzu i zeby miala szanse sie sprawdzic(przy rowerach,biegajacych ludziach itp)i to chyba tez bede musiala zmienic na zwykla smycz :cool1: Juz sama nie wiem :roll: Ogolnie nie jest tragicznie ale nie chce takich sytuacji :shake: hmmm nie wiem mochana co Ci poradzić, ja mam mniejszy i lżejszy problem trochę i jest mi trochę łatwiej bo ja Cerbere utrzymuje na smyczy na szczęście, czy to w kolczatce czy w norrmalniej obroży... hmmm no cięzka sytuacja, moze daj ją na jakieś szkolenie czy coś... Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Cerber napisał(a):hmmm nie wiem mochana co Ci poradzić, ja mam mniejszy i lżejszy problem trochę i jest mi trochę łatwiej bo ja Cerbere utrzymuje na smyczy na szczęście, czy to w kolczatce czy w norrmalniej obroży... hmmm no cięzka sytuacja, moze daj ją na jakieś szkolenie czy coś... Tez o tym mysle tylko nie wiem czy to pomoze :roll: Bo tak ogolnie to Lala jest usluchana tylko czasem ... :mad: Moze ktos inny cos poradzi :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja nie mam takiego problemu, ale wydaje mi sie że najlepszym wyjściem bedzie szkolenie... ;) Może poszukaj jeszcze jakiś rad na stronach o szkoleniach psów, może coś znajdziesz ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ty się przyznaj, tę trawę to sztuczna macie??? :evil_lol: Piękne maleństwo :loveu: Uważaj żeby Ci nikt jej nie rozdeptał kiedyś na spacerze :evil_lol: Cudowna galeria :loveu: Będe wpadać częściej [czyt. w łikendy :lol: bo tylko wtedy mam dostęp do tego zgreda - internetu] A teraz DOGbranoc :loveu: Słodkich snów... Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Ola&Kora']Ja nie mam takiego problemu, ale wydaje mi sie że najlepszym wyjściem bedzie szkolenie... ;) Może poszukaj jeszcze jakiś rad na stronach o szkoleniach psów, może coś znajdziesz ;) Chyba tak zrobie ale to jutro bo dzis padam juz z nog ;) [quote name=':: FiGa ::'] Ty się przyznaj, tę trawę to sztuczna macie??? :evil_lol: Piękne maleństwo :loveu: Uważaj żeby Ci nikt jej nie rozdeptał kiedyś na spacerze :evil_lol: Cudowna galeria :loveu: Będe wpadać częściej [czyt. w łikendy :lol: bo tylko wtedy mam dostęp do tego zgreda - internetu] A teraz DOGbranoc :loveu: Słodkich snów... Trawa jak najbardziej prawdziwa :evil_lol: I witamy w galerii :evil_lol: Ja tez juz spadam spac bo ledwo na oczy widze :p Dobranoc wszystkim :sleep2: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 kamila-dog; napisał(a):Chyba tak zrobie ale to jutro bo dzis padam juz z nog ;) Hehehe mi też sie wydaje że na szkolenie to już dzisiaj za późno/za wcześnie :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dobrej nocki życze :p Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 kamila-dog napisał(a):Tez o tym mysle tylko nie wiem czy to pomoze :roll: Bo tak ogolnie to Lala jest usluchana tylko czasem ... :mad: Moze ktos inny cos poradzi :cool3: dzień dobry... wiesz ja mam taką samą sytuację i też nie wiem co zrobić wieć rzeczywiście nie byłam odpowiednią osobą do radzenia... :oops: :oops: Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Mój Oskar też ciąga/ł :roll: Próbowałam wiele metod żeby go oduczyć, ale na nic:roll: Musialam kupic kolczatke... A tak wogle to dzien dobry :) Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Dzien dobry :p Haska-ale to nie chodzi o ciagniecie samo w sobie bo Lala ladnie na smyczy chodzi tylko o to jak idziemy a ona zaczyna sie do kogos wyrywac,szczekajac i warczac przy okazji :roll: Nie zdarza sie to czesto i staram sie przewidywac jak sie zachowa mijajac dana osobe ale wiesz :cool1: Mysle ze zaraz jakies foteczki wstawie :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Dzieńdoberek :eviltong: No to czekam na fotki :p :p :p Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Aaa, a ja myślałam, że cię ciągle ciąga.. :p Ok czekamy na focie :multi: Quote
Recommended Posts