Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AśkaK']Dzieńdoberek (a w zasadzie dobrywieczór, a nawet...dobranoc :evil_lol: ), zajrzałam tu dziś pierwszy raz zwabiona Twoim podpisikiem Kamilo, obejrzałam już sobie pierwszych 10 stron i od dziś nie dam Ci spokoju!;) :lol: Nie tylko Lala jest piękna, ale też wszystkie fotki bardzo udane!!!:loveu: Jutro oglądnę sobie resztę!

A mam pytanko a'propos wakacji z psem - gdzie znalazłyście z przyjaciółką taki fajny hotel, że z psiakami przyjmują?:cool3: Nie mamy jeszcze doświadczenia w podróżach z psim towarzystwem, a marzy mi się wypad w takie właśnie piękne górskie rejony.

Witam cie Asiu :multi: Ciesze sie ze do nas zagladnelas :lol:
A co do pensjonatu to ja nic nie szukalam.Ta moja przyjaciolka bardzo czesto jezdzi ze swoim Kasem w tamte strony i juz miala wszystko obcykane.Wbrew pozorom duzo tam miejsc gdzie przyjmuja z psiakami :lol:
Tu daje ci stronke www naszego osrodka http://www.yooz.com.pl/wisla/arka/
Nie byly to jakies apartamenty ale bylo czysto i przyjemnie.I przedewszystkim przyjaznie dla psiakow ;) A okolica jest cudowna :loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agushka']Trzy ale za to jakie:lol: Lala jest prześliczna:loveu::loveu::loveu:

[quote name='furciaczek']uwielbiam to twoje dozatko:loveu:

[quote name='Ola&Kora']Dzieńdoberek!

Normalnie bombowa fotka!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

I avek oraz bannerek prześliczne!!!! :p :p :p

[quote name='Marta_Ares']
ale jej sie slicznie siersc blyszczy :loveu: :loveu: :loveu:

Dziekuje wszystkim za odwiedzinki i mile komentarze :lol: Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu by siedziec na necie ale zaraz lece poodwiedzac wasze galerie :evil_lol:

[quote name='haska_12']
Znów potwór do mnie drepcze :diabloti:

Ja ci dam potwor :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='kamila-dog']Mysle ze cos sie znajdzie ;)
Dziesiejszy spacerek :lol:

Tylko 3 bo juz musze leciec do pracy,a i tak juz jestem lekko spozniona :oops:
FAJNE FOTY:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='haska_12']Kamila- no potwór potwór ( ok, potworek ;) )

No,to juz lepiej ;)

[quote name='Usia']
ach te uszy :p

:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='gogunia']FAJNE FOTY:loveu: :loveu: :loveu:

Dzieki Gogunia :lol:

[quote name='Ania-k']:mdleje: :mdleje: ale uszi hahahaah:loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to my z Lalunia mowimy juz dobranoc :sleep2:

Posted

furciaczek napisał(a):
dobranoc:)

a ostatnia fotka Laluni cuudna:loveu:
kamila wybierasz sie na crufta w marcu??

Tak szczerze to nad tym nie myslalam :oops: I jedyny problem jaki widze to to ze brak mi tu towarzystwa psiarzy ktorzy mogli by sie wybrac ze mna :-(

Posted

furciaczek napisał(a):
ja to specjalnie przylatuje do UK na kilka dni zeby tam pojechac :p

wiec jak cos to miejsce w samochodzie sie znajdzie:cool3:

Ja ci bardzo dziekuje :lol: ale jak ty to sobie wyobrazasz?Ja wczoraj weszlam na ich stronke na chwilke i z tego co widzialam to to trwa 4dni i jest w Birmingham :-( 4 dni wolnego w pracy moze zalatwie ale co z Lalunia?Nie zostawie ja na 4 dni tutaj,nawet gdybym na noc wracala do domu :shake: Ehh,sama nie wiem ale bardzo bym chciala jechac szczegolnie jesli byscie mnie zabrali ze soba.A co robisz ze swoimi cudenkami na ten czas? :cool3:

Ania-k napisał(a):
dała jakąś czarną plamę na podłodze i myśli,że nas nabierze,że to Lala :stupid: :roflt:

Czarna plama-tak Laluni jeszcze nikt nie nazwal :-o :scream_3: :lol!: :eek2:

Zaraz zmniejszam foteczki i wstawiam je tutaj :cool3:
A pozniej lece na moj pierwszy spacerek z Lalunia i tz :p I bedzie duuuuuuuzo foteczek mimo iz pogoda jest srednia :cool1:

Posted

kamila psy zostawie w hotelu, ja tez na 4 dni nie pojade... wybieram sie w taki dzien gdzie beda moje ulubione psiaki:loveu: a na jeden dzien Lale mozesz przeciez zostawic :) to co wstepnie zaklepac ci miejsce:cool3:

Posted

[quote name='Ania-k']twoje i TZ też kce bo plamę już widziałam na podłodze :p :loveu:

Beda napewno :evil_lol:

[quote name='furciaczek']kamila psy zostawie w hotelu, ja tez na 4 dni nie pojade... wybieram sie w taki dzien gdzie beda moje ulubione psiaki:loveu: a na jeden dzien Lale mozesz przeciez zostawic :) to co wstepnie zaklepac ci miejsce:cool3:

Ok.Zaklepac jak najbardziej :evil_lol: Jak 1 dzien to luz,postaram sie by tz mial wolne i sie Lalunia zaopiekowal :p Tylko daj mi znac ktory to bedzie dzien jak tylko bedziesz wiedziala :lol:

A teraz foteczki z wczoraj :p